137

История

преди 2 години

Доколко си спомням Иванов е потомствен интернационалист

136

аа

преди 2 години

ристоооо ристо усещаш ли как духа вятъра аа , усещаш и вие страх сите, трепериш ристоо, трепери така трябва. приготви се психически за затвор близките 2-3 години

135

Кольо

преди 2 години

Заплахата от некадърното Ви управление е по голяма от заплахата от Путин.

134

Хмм...

преди 2 години

Абе ей Ристьо, бе ако така се беше загрижил и за съдбата на българите в родната им страна, равен нямаше да имаш. Изобщо каква част от народа представляваш ти и компания бре ? Не виждаш ли че мнозинството ви отрича ВСИЧКИ и не гласува за никой, щот сте предатели на нацията ни бре.

133

Radi

преди 2 години

Насаждането на страх трябва да е също толкова подсъдно, колкото и езикът на омразата.

132

Анонимен

преди 2 години

Работи за българските врагове, на българска заплата в нар. събрание.

131

Анонимен

преди 2 години

Нацпредател, вън от народното събрание.

130

Излизайте

преди 2 години

Срамно решение. ДБ трябва да излезе от порочната, престъпна коалиция. Иначе, ще изгуби моя глас.

129

Гост

преди 2 години

Христо Иванов и ДБ върнаха БСП на власт. Факт. А сега се правят на изненадани. Повече от година ГЕРБ не са на власт, а нито успяха да намерят реални доказателства против ГЕРБ, нито успяха да постигнат нещо смислено освен да изтеглят заеми и да ги похарчат без резултати. Единственото им оправдание е Гешев, обаче ако имаха реални доказателства против ГЕРБ, никой не ги спиря да бъдат публикувани в медиите и след това Гешев не би могъл да спаси никого.

128

?!?

преди 2 години

Като не можете нищо си подайте оставката всички. То това на нищо не прилича. Няма отговорност всеки дърпа за себе си , а народа да ви плаща. Аре секктирр от вас

127

Митето

преди 2 години

Тоя образ за да е толкова настоятелен сигурно е получил сериозни грантове.Иначе защо ще се бори като БориМечката?

126

АНОНИМЕН

преди 2 години

Целта не е никаква помощ, а да се създаде предпоставка за конфликт с НАТО - вска държава. Това са продажни и мизерни креатури. Дано използаме повече сивото си вещество на следващите избори!

125

анализатор

преди 2 години

До: номер 125 (Изказвания) Айде бе? Откъде си сигурен? Всъщност, дано да си прав. Надявам се да си прав! Путин (ако му е останала поне една капка мозък в главата) никога не би се осмелил да нападне държава от НАТО. Защото това ще отприщи Ада!!!

124

Соломон

преди 2 години

Абе стига сте се запъвали като магарета бе! Нека приемем следното решение: Предлагаме "техническа помощ" на Украйна. Тази помощ ще включва каски и бронежилетки, и само тук-там малко патрони и автомати Калашников. Аз ако бях така щях да направя. Ако предлагаме изрично "военна помощ" Нинова ще окне и ще разтури седянката.

123

5689

преди 2 години

Хора с електорална подкрепа 6-7% им се предоставя непропорционална част медийно присъствие. Или на медиите им е наредено да ги отразяват прекомерно или тези са много кресливи. На следващите избори май ще се борят да минат 4%.

122

Димитър Пешев

преди 2 години

Човек, ще каже, че са в управляващата коалиция само заради Украйна.Не гледат България в какъв БАТАК я вкараха заради Украйна. Сякаш и Славчо, и Христо се опитват да се измъкнат от отговорност с оглед на това, което ни очаква съвсем скоро. Заради тях естествено

121

Анонимен

преди 2 години

До Русия плаща А на ДБ и ПП кой плаща?

120

Русия плаща

преди 2 години

Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.

119

Русия - смях

преди 2 години

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 2 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

118

Изказвания

преди 2 години

от рода на това, че ние сме следващите са безкрайно глупави - меко казано. От 9 кладенеца вода се носи за да угодим САЩ! Путин, какъвто и да е НИКОГА няма да нападне НАТО-вска държава.