203

Тука

преди 2 години

Е България. България е на 1300 години. Имаме си наши герои предостатъчно.

202

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да преименуваме алеята на Централна гара в "Прoституткитe от Украйна"

201

Глупости

преди 2 години

Да носи името "Героите на България".

200

Анонимен

преди 2 години

И ВЕДНАГА да смените паметника пред НС с 10 метров бюст на Зеленски ! Да се преименува ВЕДНАГА хр. п. Ал. Невски на храм Кличко , Борисовата градина ВЕДНАГА да се наече Зеленская - А бе я направо преименувайте цяла България на Украинска провинция !!! - И да не забравите да смените знамето !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

199

Доктор Хук

преди 2 години

Предлагам да се смени името на територията натечена украйна на на България от времето на ВЕЛИКИТЕ НАШИ КАНОВЕ когато така наречените укр. са живеели е тръстикови бараки и са се прехранвали с корени и гъби

198

До 225

преди 2 години

На кое посолство? Ако е против украинските нацисти - тръгвам веднага.

197

Анонимен

преди 2 години

сменете името на софия на софия бендера тогава укрите ще ви признаят че сте им братя а не руснаците кои измисли да смени името на уклицата тоя човек е много умен браво на него поклон- той забрави че сме зависими от русия вие искате ла ни уморите от глад ние сме тека и тека гладни даваите напред еврогейчета. ще изолираме русия - обратна страна

196

Не, нямате срам!

преди 2 години

Кой са героите на Украйна? Азовците, които убиха над 500 деца в Донбас, изгориха българи в Одеса, обругаха български паметник и гориха български знамена в Одеса! Отидете и вижте масовите гробове в Донбас!

195

Анонимен

преди 2 години

Изгледаите това интервю за да ви стане малко по ясно какво е западна политика и каква е истината за всичко и кога е започнало и от кого! https://youtu.be/NFjmzmiHBl8

194

Доктор Хук

преди 2 години

Нахални укри,правят се на бежанци,за нищо неискат да плащат,а тъпите магистрати им се водят по болните идей.Никакво преименуване на наша земя Българска.Възмутен съм от тяхното безочие и нахалство Братя Българи пак настана ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО. Управляващи,мислете като Орбан ЗА НАРОДА защтото още малко и ще се намерите на БУНИЩЕТО НА ИСТОРОЯТА КАТ ЕДНИ ОТ МНОГОТО ПРЕДАТЕЛИ.Казах!!!!!!

193

Анонимен

преди 2 години

да вземем да си сменим и името на подобието на държава, а? че хиляди и сигурно милиони предци се обръщат в гробовете като видят в каква мазна, смърдяща, гнусна *** се е превърнала родината им, барем тях да не дразним

192

кой

преди 2 години

Пишете на страницата на посолството!Има вече доста отрицателни коментари там!!

191

Анонимен

преди 2 години

В чл.3 от Виенската конвенция за дипломатическата дейност се изброяват функциите на дипломатическото представителство - представителна,защитна,водене на преговори,информационна,насърчаване на приятелските отношения.В чл.41 пише,че посланиците са длъжни да не се месят във вътрешните работи на приемащата държава.Може ли някой да обясни коя от функциите на дипломатическо представителство на Украина е изпълнена с призивите да бъдат сменяни имена на улици в България.

190

Предложение

преди 2 години

Защо само площад, то може и някои градове. Може и оная под-ло-га, зеления , да стане премиер тук, то с наш Киро лъжата, са от едно котило - да се подмазват на краварите. Абе, вземете и цялата страна преименувайте, защото укрите получават безплатно здравеопазване тук, а ние си плащаме! Позор сме !

189

мак

преди 2 години

Защо играят по чужда ***, било то и на украинците и как така те се месят където искат? Преименувайте София на нещо украинско, след това всичко може да се промени, книги, опери, като зеленски в ръжта, за шепа гривни, украинският бръснар. Кеф за гостите. То бива бива сервилност, но тази е бездънна.

188

Анонимен

преди 2 години

какъв ужас! Можете ли още да назовете Бандера?

187

Не може!

преди 2 години

Хората с интелект не подкрепят подобни действие! Трябва да си деббилл за да си съгласен с това. Време е да се изгонят мисиите и на русия и на украйна от България! Вън!

186

Не се учудвам

преди 2 години

Лакейството на българските политици е пословично. Как другите да уважават народ който слага паметник /пред посолството на САЩ/ на английските и американски летци загинали в небето над София /пускайки бомби над цивилни софиянци/ през ВСВ.

185

Българин

преди 2 години

Напред с братска Русия!

184

Анонимен

преди 2 години

Столичният общински съвет да внимава кво ще реши, че може случайно го опаковаме и натоварим в камионите с оръжия дето ги пращаме в Украйна! И без това пратките са нелегални, така че никой няма да забележи.