263

Реалист

преди 2 години

Улица Зелена ливада в Овча купел да я прекръстят Волдомир Зеленски !

262

Анонимен

преди 2 години

Ударихте дъното....................ей................украинските фашисти не са никакви герои!!!

261

Щирлиц

преди 2 години

Боже,и това доживяхме...Възраждане на нацизма,и България става пронацистка държава,ужас.

260

Н

преди 2 години

Ние българите към руснаците и СССР/Русия, като отношение, сме като македонците към сърбите и Югославия, много розови сънища и здрави чукундурски глави.

259

решителен

преди 2 години

"глобалната инициатива" се казва глобална пропаг^нда от всички еничари на 21век

258

съпричастен

преди 2 години

Я5аси кво дълго име тогава трябва да сложим на улицита пред американското, английското, френското и други подобни посолства???

257

истина

преди 2 години

Предлагам да изберем как да се казва улицата пред американското посолство - Ирак, Югославия, Либия, Афганистан или може би Сирия.

256

обективен

преди 2 години

Алеята на укринските бандюги трябва да е до краварските алеи-Слава на Ирак ,Слава на Виетнам,Слава на Сирия ,Слава на Либия,Слава на Югославия ,Слава на Хирошима и т.н.Вечна слава на краварите ,които хвърлиха над 2000 тона бомби над София и още 140 населени места , а Боко Тиквата им издигна паметник.Пфу ,краварски протежета управляват хубавата ни родина вече 30 години.

255

От Вселената

преди 2 години

Абе кви са тия исторически работи бее? Мойте пра, пра, пра дядовци - Българи кат са биле тогава, не е имало Русци. Кат излязох от коремчето на мама и се огледах, навсякъде само РусПаметници, но нямаше Укри.... Сега и Рус и Укри паметници. А дека са паметниците на нашите юнаци? Бях в София и не видех ни един паметник от Първото, Второто и Третото Български Царство... Само има паметници от времето на Стефка Се" Ре" Сутрин Рано - СССР, по площадите със Знаменце!

254

Stoyanov

преди 2 години

Абе то няма още и 50 дни от тая операция , ние вече и площад с име имаме. Герой ???? Какви герой - за какво , на кого - от другата страна на стрелбищрто не са ли герой или само едните са?

253

българин

преди 2 години

Браво.. а кога ще свалим паметниците на окупатора Альоша.

252

Анонимен

преди 2 години

Това си е жива провокация на хистерясали общинари.

251

извод

преди 2 години

ще ви пораснат ли рога като преименувате? в съзнанието на българина русия ще си остане пак великата рус

250

отчаян съм

преди 2 години

Що за малоумие да си сменяш имената на улиците само, за да угодиш на американците, украинците и тем подобна ***? Къде ни е националното достойнство, къде е непримиримият, борбен, твърдоглав български характер? Явно чалгата и повсеместната простотия ни превърнаха безмозъчни мижитурки.

249

Анонимен

преди 2 години

българия става антибългарска!

248

Анонимен

преди 2 години

като си сменихме преди 30 г сума ти улици цъфнахме та вързахме!

247

анонимен келеш

преди 2 години

Тъпо е това"Героите на Украйна":)Аз бих предложил тази алея да носи името Роналд Рейгън,човекът който разглоби СССР на чаркове:):):)

246

Аман!

преди 2 години

Столичани нямаме ли право на глас тук? Явно никаква друга работа си няма Столична община - всичко в града е наред, та се занимава с глупости.

245

хмм

преди 2 години

''И даже да приемат тази прoстотия, дали табелките с "Героите на Украйна" няма да бъдат свалени и смачкани още първия ден, а ?'' Още първия час, или трябва да слагат охрана да ги пази, хихи.

244

Направо

преди 2 години

Азов го кръстете, какво ще си играем на дребно... Тези са истинските ''герои''. Или в краен случай Z еленски.