243

Няма да сбъркате!

преди 2 години

Хора, слушайте или четете израелския политолог, разузнавач, общественик Яков Кедми!Роден в Русия, емигрирал в Израел. Само един пасаж: ..."90% от надзирателите и екзекуторите в немските концлагери са били украинци!".

242

Анонимен

преди 2 години

Някакви гуреливи котета си точат нокътчетата върху Великата Наша Освободителка РУСИЯ! Ще има ритници!

241

Пич

преди 2 години

Ми искахте си ГЕРБ - ето ви ги. Толкоз могат. За 15 години управление на столицата не можаха нито завод за *** да построят, нито барем асфалта на улиците да оправят. Но да преименуват алеи, да презастрояват градинки и да откриват нови сини зони - в това много ги бива.

240

Анонимен

преди 2 години

НЕ МОЖЕ! БОЙ МОЖЕ!

239

Няма значение

преди 2 години

ама СОС да не се е преместил на 4-ти километър?

238

аз-ът

преди 2 години

Значи то бяха два булеварда в началото. После един. После площад . И то от другата страна откъм хотела. После алея. Накрая да не стане шахта. Или пейка. Ей либерастите цялата ви работа е такава... Посредствени хорица сте. Напънала се планината и родила мишка. Освен да отдавате равнис в строя за друго не ставате. Пионерчета. С фенерчета. Нищо де и на вас ще ви дойде времето.

237

До Общината да каже

преди 2 години

Единственият грях на украинските герои е, че не са си свършили работата докрай и Оркистан продължава да носи нещастие на тоя свят!

236

Общината да каже

преди 2 години

Назовете поименно кои са героите на Украйна ? Какво са извършвали през Втората световна война ? И дали случайно един от тях не е...Офицера от СС нацисткия военнопрестъпник Степан Бандера ?! Избил лично хиляди руснаци и евреи в най голямото клане от Холокоста в местността Бабий Яр ! А какво ще кажат по въпроса от посолството на Израел ? Нали твърдяхме че сме Спасителите на евреите ?! Като ще се натягаме на фашистите направо да кръстим булевард "Цар Борис трети " на.."Адолф Хитлер ".

235

Анонимен

преди 2 години

Направо я кръстете героите на Третия Райх.

234

Кънчо

преди 2 години

А героите на Сиярия, Афганистан, Югослвия, Ирак. Всеки ден шествия, концерти в подкрепа, развяти знамена...ок, нищо лошо, даже супер, така трябва да бъде. Но къде бяха всички тези толкова солидарни хора при разрушенията, отнетите животи на цивилни в Сирия и Ирак например. Защо тогава нямаше шествия със съответните знамена и такава солидарност. Там човешкия живот и трагедия не бяха равни на сегашните. Ето това е цинизмът на запада и това е тяхната пропаганда.

233

Teo

преди 2 години

Ами, Виделов, много си прав! И аз бих кръстил съседното кошче така! За да покажа, какво мисля за хора, които идват при мен и ми нареждат какво да правя в собствената си държава! Не съм съгласен, приятелю!

232

ни са знай

преди 2 години

Героите на Украйна-Захарченко,Пушилин, Басурин,не им помня имената вече, но някой явно е много предвидлив и навреме започва промяната....

231

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Good

230

Гого

преди 2 години

Кои са тез украинци и тяхното посолство да ни налагат техните правила в нашата държава, какво да се преименува. Това не трябва да го позволява премиера ,иначе ОСТАВКА!

229

Проблем

преди 2 години

Хора , аз съм с руско име /Анатолий / и сега си мисля дали няма да посегнат и на личните имена. Дайте съвет как да се прекръстя за да звучи по-украинско или поне американско !

228

д

преди 2 години

Руските поклонници хак да им е!:)

227

Мунчо

преди 2 години

То бива под - **е, ама това вече преминава всякакви граници. Ало, управляващите, вие питахте ли народа дали иска да се преименуват улици и градове в нашата / явно не вашата/ Родина

226

ПроСоТо

преди 2 години

ама за какви ГЕРОИ на Окраина става въпрос бе?!?!?!...За тия,които нахлуха у нас със скъпите си коли,пачките евра и претенциите си за петзвезди хотели?!?!...Ако СУПЕРСВРЪХСИЛВЕРИДИОТИТЕ,дърпащи конците в България наистина направят тая дивотия-да именуват БЪЛГАРСКИ улици и места с "Героите на Окраината",аз ще подам заявление за отказ от българско гражданство!....НЕ МОЖЕ НА ФОНА НА ГЕРОИТЕ НА ШИПКА да се мъдри ПООООМИЯТА "героите на украйна"!!!!...СРАМ за паметта на ИСТИНСКИТЕ ни герои !

225

аз

преди 2 години

До Умени за да е пълен цирка аз ще си сложа задължително един портрет и на Бандера

224

Анонимен

преди 2 години

Z