183

Смях!

преди 2 години

Пълна глупост е тва ! Не ги лижете, а направо сте засмукали от зад Хамериканците....

182

AZ

преди 2 години

Улицата пред американското посолство кога ще се преименува на Джулиан Асанж?

181

аз

преди 2 години

София е ***, разбити улици. А Фъндъка и нейната тъпоъгълна банда ес занимават с преименувания? Фъндъка да отива да обучава дцата, нали е учителка по руски. Гнусен плъх, потънала в корупция

180

Анонимен

преди 2 години

Дори я дивия комунизъм преди 1989г не сме окуптори с 4 бази .Чужди войници в чужда територии без искането на народа мнение е чиста окупация .ЕС унищожи всичко ние бяхме голяма заплаха дори по голяма от Русия на много продукция бяхме номер 1 .Сега народа търпи корумпирани политици които ни направиха по зле и от африканска държави .

179

аз

преди 2 години

Кога Укрите преименуват Киев в Малко Търговище? Като жест към приютили ги българи?

178

Наблюдател

преди 2 години

дето дават тези предложения за промяна дали се сещат, че руснаците могат да променят името набулицата на посолството ни в Москва от Мосфильмовская на Султан Баязид, а? Много яко ще бъде ....

177

Анонимен

преди 2 години

Защо алея?Отговор:за да си водим там кучетата да я припикават.Нали знаете как се става "Герой на Украйна"?Трябва да намериш руски военен и да го напсуваш,а после да се предадеш в плен и като се върнеш ти е гарантиран медала.

176

Анонимен

преди 2 години

И тази антибългарска провокативна статия ще стои цял ден ако не и цяла седмица в този антибългарски вестник сайт.

175

Ваня Драганова

преди 2 години

Не съм чула някога ,някъде ,някой да е именувал алея в държавата си ГЕРОИТЕ НА БЪЛГАРИЯ , така че ни виждам никъв смисъл в тая простотия! И кои са тия герои , не са наши ние кво общо имаме с Украйна ? Да хората страдат вмойна има но чак пъл алеи да се именуват прекалявате с вашето поклоничеството на краварите и ЕС ! Ай стига вче национални предатели !

174

анонимен келеш

преди 2 години

До Анонимен264Как ще "освобождаваш" някого като той не иска да го освобождават бе?Поне аз не съм видял по новините един Украинец да каже нещо хубаво за *** освен *** НА ***:)

173

Анонимен

преди 2 години

Куция патрЕот С. Трифонов кво мисли? В щата Делауеър жива ли е офшорката?

172

До 263

преди 2 години

Искаш ли да нямаш нет повече? А зъби?

171

Анонимен

преди 2 години

Алоу овцете, героичнкте времен останаха в миналия сек. Сега има само алчни изчадия, на които не им пук колко народ ще умре, важното да станат свръх хипер богати или царе, направо самообавили се за богове. Щом слагате човелкиат живто над национални интереси се синсъщите нацисти от едно време.

170

Анонимен

преди 2 години

Що за интелектуален дефицит трябва да имаш за да променяш името на алея на героите на Украйна. Питайте живущите в общината дали искат или популизма не чака.

169

Бай Чеп

преди 2 години

Ул. "Козяк" в София, да бъде преименована на ул. "Полк. Димитър Списаревски"!!!

168

да

преди 2 години

Подкрепям!! Това беше най-малкото.

167

Анонимен

преди 2 години

Гражданите на столицата очакват реалеи решения на техни проблеми. Кого но е еня за някаква алея, която всъщност физически я има - тротоар и трева? Ползвайте времето за пооезни неща.

166

Анонимен

преди 2 години

Накрая като прекръстят улицата и като децата ме питат: "тате защо тази улица се казва Героите на Украйна" аз ще им разказвам: "Едно време в Украйна беше пълно с алчни украински олигарси и народа беше окупиран от марионетно американско правителство на националния предател Зеленски, но дойде момент, в който на руснаците им писна да гледат случващото се и влязоха да освободят украинския народ. От тогава, тати, тази улица в чест на руснаците е прекръстена на Героите на Украйна."

165

88

преди 2 години

От 20 години правителството освен да разделя народа нищо друго не прави

164

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се навеждате,това не ви прави политици!