223

Анонимен

преди 2 години

Зеленски не ели наредил на Киро веднага да му се издаде Украинско гражданство , защото иначе не е честно !

222

Анонимен

преди 2 години

До Умен - Аз вече закачих портрет на братята Кличко по шорти в спалнята , а Зеленски ми е в офиса да ме гледа строго и така ме стимулира да не се отпускам , а да съм винаги нащтрек !

221

Селянин

преди 2 години

Едвам успях да науча няколко улици и площади в София , и като дойда гледам да се въртя в центъра за да не се загубя , а сега като им смените и имената съм за никъде ?! Не сменяйте поне името на централна гара , че поне тя да ми остане като отправна точка , пък новите улици пак ще ми отнеме 25-30г. докато ги науча , ама какво да правим - така ще е до следващата смяна с Китайските имена !!

220

АНОНИМЕН

преди 2 години

Какво ще си играем със смяната на имената, на някакви си там улици? Направо да се сменят имена на градове, държави, континенти, на земята, (може, и на Млечния път), със нещо величествено, като например: слава на лицемерието, да живее простотията, напред към дъното, .......... и каквото там още ни хрумне.

219

Умен

преди 2 години

Във всяка къща - портрет на светлия лик на Порошенко и на интелигентния образ на Кличко. Задължително да се създаде и нравствен отдел на полицията, който да следи спазва ли се новият култ.

218

Анонимен

преди 2 години

До Това пък - Защото сме с разтройство от което се обезводняваме , измръзнахме и започваме да губим представа за реалността !

217

Анонимен

преди 2 години

Борисовата градина я наречете Градина Украини - И без друго Бойко Борисов не я заслужва , защото не я полива редовно !

216

Това пък

преди 2 години

От какъв зор....

215

Шопа

преди 2 години

Догодина ще направим паметник на руските летци като избомбат нашата сива ду.пка София. Нали на американските летци им направихме.

214

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера как фашистите от Украйна се превърнаха в герои. Също не мога да разбера как БТВ, НОВА и Канал 1 отразяваха зверствата над Донецк и Луганс и от фашистка *** а сега много бързо забравиха за това все едно не се е случвало. Да ясно не се даваха пари какво да показват и бяха малко по обективни. Вчера гледах репортаж от Германия и Швейцария как украинските бежанци недоволстват от условията в които ги настаняват. А нашите цезродници и пари им дават и настаняване по хотели. Позор

213

Предлагам

преди 2 години

Улица с името.... *** на Фандъкова.

212

Българин

преди 2 години

До Як шут - Може , но само ако дъгата е Украинска , защото друга не може да бъде , а и тя трябва да е само от три цвята - Синьо , Жълто и Зеленско !!!!

211

Българин

преди 2 години

Токущо се скарах жестоко с баща ми , че е избрал майка ми , а тя за мое най-голямо нещстие НЕ е Украинка - И сега какво да правя ?! До края на дните си ще съм нещастен , а сега пък и Марковски умря , и имам чувството , че всичкото нещастие на света се стовари на моята глава - Моят живот няма вече никакъв смисъл !

210

Як шут

преди 2 години

На всички предатели на България! Утре може да искат и улица Героите под дъгата. България над всичко!

209

Анонимен

преди 2 години

Нищо не трябва да се преименува в мазнене на която и да е държава.Общинарите да не се заиграват с глупости а да се занимават с проблемите на столицата които са много.След американското и руското посолства сега и украйнското ли ще командват тук и ще изискава.Айде сиктер вече.Имаме си наши герои.Площади,булеварди и улици трябва да носят техните имена.

208

Българин

преди 2 години

До Тука - В този цивилизован свят има само едни герои - УКРАИНЦИТЕ - всичко друго е БЕЗ значение !!

207

Хера Мустафова

преди 2 години

Може и Степан Бандера. Той е един от "Героите " на Украйна. Офицера от СС нацисткия военнопрестъпник избил хиляди руснаци и евреи през Втората световна война ! Или Батальона Азов, направил същото само че в наши дни. Щом ще се натягаме на фашистите.

206

Анонимен

преди 2 години

А най-вероятно няма да носи такова име. Нито някой ще нарича така алейката, нито ще остави табелка с подобно безумие. Освен ако не зачислите по единполицай напоста, да варди. ***!

205

Българин

преди 2 години

А нас няма ли да ни преименувате на нещо с което да докажем своята съпричастност - например Българоукраинци , или пък Украинобългари ?! Няма ли да ни жигосате с номерца тези дето подкрепяме - Как иначе ще докажем своята признателност ?!

204

евала

преди 2 години

Друга алея в София в чест на Зеленски ще бъде наречена "СЛАВА КОКАИНЕ".