476

Бумерангът на злото

преди 2 години

Много лъжи на Киевската хунта бяха изобличени дори и на запад (като Змийския остров и бтр-а, газещ цивилна кола, който БТР се оказа украински), така че трябва да се има едно на ум. Половината от хората, които евентуално са застреляни вързани (а те са неколцина на прсктика) са с бели ленти, т.е. руснаци или местни жители, помагащи на руснаците. Гадно е, но пресни са труповете и не може да са на по няколко дни. За останалите - изключително тъжна е гледката на всяка война, но САЩ я предизвика!

475

Щирлиц

преди 2 години

А на закуска въртели на шиш по едно дете,мда.

474

Анонимен

преди 2 години

До българинЗащото не ти показват потоците към Русия! Нали не очакваш от Хравардската гейдружинка да ти покаже истината? Рърси си я сам! "За много европейски политици е много по-приемливо да поставят своите граждани на хранителни дажби и да ограничат доставката на топлина и светлина в домовете, отколкото да признаят факта, че унищожаването на Русия е планирано в продължение на много години."

473

msm

преди 2 години

РуССия, нема такава фашизирана нация в 21 век

472

Гъз

преди 2 години

Това с масовите гробове сме го гледали вече. Всички чакали танковете за да ги замерят с коктейли *** и жавелини, после пък били мирни жители, майкооо.

471

anonimous

преди 2 години

Путин е военнопрестъпник и ще загуби тази война! Всички вие, които го подкрепяте, независимо дали ви плащат да пишете тези пacквили или не, ви чака съдбата на Путин! Добре разберете: Усилията ви не струват и една пукната копейка! Нормалните хора, не ботовете, не тpoлoвeтe, изобщо няма да се повлияят от това което пишете! Ние, реалните хора, сме ужасени и oтвpaтени от убийствата извършвани в името на кремълския фюрер! Не се хабете напразно - и вас ще намерим...

470

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

469

българин

преди 2 години

Ако е вярна пропагандната лъжа на Путин че украинците избивали собственото си население (малoyмна дивотия), тогава защо не бягат към Русия? Защо виждаме потоци от милиони украинци бягащи към "лошия" Запад, а не към "добрата" Русия?Изобщо кой нормален човек ще се съгласи с тези небивалици???

468

Анонимен

преди 2 години

Това е дело на нацисти , обикновен войник не може да извърши това и те имат съвест

467

българин

преди 2 години

Интересно ми е като арестуват Путин и го закарат в Хага и го изправят пред трибунала като Милошевич ще изчезнат ли платените от Кремъл лъжци в тези форуми? Какво ще работят като им спрат парите? Украинските военни са тези които разкриха зверствата на руснацоте в Буча! А на кадрите виждаме как останалите живи жители ги посрещат с радост и през сълзи разказват за убийствата които са вършили РУСНАЦИТЕ!

466

Анонимен

преди 2 години

Махнете руските *** или спрете коментарите!!!

465

Въпрос

преди 2 години

***, не те ли е срам от тези гнусни лъжи?!? отдавна вече опровергаха тази театрална постановка на комика-президент. И самите украинци изтърваха 2 видеа от предходния ден в които няма нито един труп, а и САЩ казаха, че няма потвърждение на тази "новина". И след всичко това ти изси*аш тоя откровен фейк. Поне добри пари ли получи за това?

464

#

преди 2 години

Поредната дезинформация..................тези хора бяха убити от украинските фашисти, след това те казаха, че руснаците са виновни!!!Сергей Лавров доказа това с факти!!!

463

само питам

преди 2 години

Кой от тези тримата е наркоманизирания джендърофашист и известен клоун зеленскиииии?

462

изрода Байдън

преди 2 години

ли плати за тази фалшива холивудска продукция?

461

Анонимен

преди 2 години

фашистка пропаганда за промити мозъци

460

само питам

преди 2 години

До Анонимен 537: Ти би ли отишъл в Албания през този период?

459

Анонимен

преди 2 години

Албанските власти обявиха сезонното премахване на туристическите визи за руснаци от 1 май до 30 септември 2022 година. Съобщението се появи на сайта на посолството на републиката.

458

помня, помня

преди 2 години

До -))): Така беше! Нагло саксонците са най големите варвари и сатанисти!

457

-)))

преди 2 години

ВВС... коментара е излишен! -))) Англичаните използваха същата тактика срещу немците в Първата и Втората световна война, след това срещу СССР и Соц. блока, срещу нас след атентата срещу папата, "Възродителния процес" и когато ни приемаха в ЕС - твърдяха, че в.рварите от Бг ще нахлуят в дребноБритания и че, сме щели да им вадим "органите" за търговия! Толкова ли ви е къса паметта???