516

Боби

преди 2 години

Спрете вече с вашите *** лъжи.Руснаците ги направихте най големите терористи,и нацисти.А мръсната украинска *** ги направиха герои.Оня Зеленски да го гръмнат вече,и да се приключва.*** си тъпия наркоман напушен.

515

Пълни глупости

преди 2 години

Стига с тез лъжи!

514

Кико

преди 2 години

"Аз си тръгвам, ще дръпна и вас"- Путина!

513

путин

преди 2 години

Това да си русофоб е по-лошо от наци ст, много изро дско е.

512

До 584

преди 2 години

"Мисля, че Гьобелс е говорил истинста на фона на този бълвочч дето се сипе от всички официози и чифуттски медии" - дрОгарьо наZист, плачете за ДЕНАЦИФИКАЦИЯ! Жалко, че не могат да ти изпратят отряд чеченски "освободители" да ви избавят от това ви заблуждение... После бихте им благодарили. Па може и килимче за молитва да си купите, да ви е по-комфортно при следващото бленувано посещение на чеченски денацификатори.

511

Някой

преди 2 години

Повече от половин век им трябваше на Кремъл, да си признаят за избитите 25 хиляди поляци в Катинската гора ! Дотогава твърдяха че било дело на "нацистите"! Добре че беше Елцин, че извади архива и показа на света това което всички знаеха, че е по заповед на НКВД и Берия! Хитлер дълги години се е учил от Сталин! Путин също доказва, че е добър ученик! Даже са му запазили място до мумията на Ленин/не се знае на кой от двойниците му/!

510

Анонимен

преди 2 години

А бе една родилка разказа други неща. Мисля, че Гьобелс е говорил истинста на фона на този бълвочч дето се сипе от всички официози и чифуттски медии.Само че това не върви в България. Видя се след провала с ваксинацията. Домати с колци не ядем.

509

Анонимен

преди 2 години

от рушките opko-зомбита друго неможе да се очаква! Путин си ги отгледа такива за 20години!

508

Слава на Украйна

преди 2 години

Изчадията на вова-бункера, които извършиха клането в Буча са : в началото на март позиционираната там 64а моторизирана артилерийска бригада на подполковник АЗАТБЕК УМУРБЕТОВ! Към края на окупацията на Буча са вилняли и така наречените "кръволоци на путин" - ислямистките главорези на рамзи психопатчето. Стреляли са по всеки който видят, разказват оцелелите. Това инфо за верните фанатици от Свидетели на Вова, който го провъзгласяваха за пазител на християнството! Вова фашистчето от КГБ.

507

КОПЕЙКИН

преди 2 години

ПО ГОЛЯМО МЕНТЕ ОТ МЕН НЯМА ДА НАМЕРИТЕ

506

Анонимен

преди 2 години

ВСЪЩНОСТ ВСИЧКИ СТАТИИ И СНИМКИ ПОСВЕТЕНИ НА БУЧА ПОКАЗВАТ ЕДИН ФАКТ- МАСИВНА КОЛОНА ОТ БРОНИРАНИ МАШИНИ,УНИЩОЖЕНА НА ЕДНА УЛИЦА,КАТО СЕ ПОДЧЕРТАВА,ЧЕ ТОВА Е РУСКА ВОЕННА КОЛОНА. ТОЗИ ПРОС-ТИ-ЧЪК ФАКТ ПОКАЗВА, ЧЕ УКРАИНЦИТЕ ИЗПОЛЗВАТ ПРЕДИМНО ТАКТИКАТА НА БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ В НАСЕЛЕНИ МЕСТА. ТАКА, ЧЕ ТВЪРДЕНИЯТА ЗА УБИТИ ЦИВИЛНИ ОЛЕКВАТ ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ЯСНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ НЕ СА ПРИЧИНЕНИ ОТ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА УКРАИНСКАТА АРМИЯ!

505

Анонимен

преди 2 години

Къде е дъртия украински извратеняк където сутринта ме кълнеше?!Да му се връща тъпкано и на четитите му деца дано!Да се научи да не кълне мизерника!

504

Факт

преди 2 години

Путин ви предложи мир, вие не приехте!

503

Анонимен

преди 2 години

Айде първо независимо разследване, пък после да пишеме кой какво застрелял? М? Или не е политкоректно?

502

Оруел

преди 2 години

1984: Всяко доказателство беше унищожено или фалшифицирано, всяка книга беше пренаписана, всяка картина прерисувана, всяка статуя и сграда преименувана, всяка дата - променена. И цялото това преиначаване още продължаваше, ден след ден, минута след минута. История просто вече не съществуваше - не беше останало нищо друго.....

501

Европеец

преди 2 години

До антоним 572.Обяснявам-повечето т нар руски военни всъщност не са професионални военни, а *** от всякаква уралска ***. Това не са военни от Москва Петербург или др голям руски град, а *** и *** събирана и замитана от джан джуна. Това е.В Русия малките деца които не слушат родителите си ги плашат с Кааа диров ците на онзи мелз Рамзааан, та да спрат да плачат. Сега разбираш ли?

500

Европеец

преди 2 години

Сега кво пак ще лъжете и мажете бе русофил чета нещастни. Пак ли лъжат сателитите? А в Бородянец е организиран и лов на хора. И това вече излезе, а колко още има. Съвършени сте.А червеното копче с което отново шантажирате света си го пазете за парада на 9 май защото този ще е паметен 9 май-щяло да има спец гости.

499

Саши

преди 2 години

Значи рова в двора на църквата е бил изкопан още преди руснаците да превземат града!И кой го е изкопал и с каква цел?Явно декора е бил измислен много отдавна,а режисьора е облечен в зелено!

498

Анонимен

преди 2 години

Ако може някой АРГУМЕНТИРАНО да ми обясни каква е ползата на руснаците от подобен зверски акт спрямо невъоръжени хора, ще преосмисля убеждението си, че това е работа на украинци и наемници, за да бъде съсипана Русия - нали Зеленски все за това призовава.

497

впечатлен

преди 2 години

Много лесно се предавате, ту на едните, ту на другите. Ами ако например руснаците са прави и победят? То пак ли ще се върнете при тях с овации? Сега ревете за НАТО и украинските убийци. Повече от война да се стигне, няма да се случи. Като ревете толкова за украинците, ще ви хареса ли да падат бомбите върху вас и да ви колят "своите".