496

Анонимен

преди 2 години

Незнам как е възможно да сте толкова прости. Заслужавате да избият вашите семейства и тогава да давате мнения.

495

Анонимен

преди 2 години

Днес бг, спрете се стоя фейкомет. В ютюб го има видеото как същите убити възкръсват и си тръгват. Никой никого не е убивал, но в същото време цената на енергията е истинска.

494

Чалавек хаха

преди 2 години

Зельо сам си избива народа и приписва на руснаци жертвите...А тука ги приветстваме като Троянския кон- украинките

493

svetlina

преди 2 години

Пълна лъжа ,Зеленски си измисля и изпълнява сценария трябва да му ''присъдим Оскар'' за съсдадения и режисиран от него филм.

492

Анонимен

преди 2 години

Евролиберасти,защо блокирате репортажа на украинската EspresoTV24,за ,,зверствата,,,Холивуд ряпа да яде

491

Иванов

преди 2 години

Първата жертва на всяка война е истината. Вече втори ден се чудя, защо всички западни политици са лапнишарани и никой от тях дори не изказа ни най-малко съмнение, че публикацията може да е фалшификат. Зеленски идва от театралните среди и първото, което би му хрумнало е да направи един театър, за да получи още военна помощ и дай Боже да постигне главната си цел - да вкара НАТО във войната. Просто това е само един етап, след призивите му, НАТО да обяви забранена за полети зона над Украйна.

490

Анонимен

преди 2 години

тук един руски пиян фашист, сигурно пише от руското посолство, се олива вече час! Кире, кажи на ДАНС да го обявят за експулсиране! Да пише гнусочите си в русия, там ще му дадат орден имени путина!

489

хмм до хм

преди 2 години

Показаха, и то много !

488

ТОЙ

преди 2 години

Аз викам Путин да пуска ядрените бомби и да се свършва с джендърите. Време е вече да спре всички тия ***!

487

АЗ

преди 2 години

Глупости. Няма как да се докаже кой е застрелвал хората. Логич1но е тия хора да са умрели от украински обстрел, не от руски!!!!!!! Защото украинците стрелят на поразия и не се събразяват с нищо!!!!!! Стига сте ни товарили с неверни неща!!!!!!!!

486

Атанас Велмазов

преди 2 години

АХАХАХАХАХАХАХАХА ЖАЛЪК ХОЛИВУДСКИ ФИЛМ ''ЖИВИТЕ МЪРТВИ ЧАСТ 3-ТА''...КЛОУНСКА ДЪРЖАВА НАЧЕЛО НА КОЯТО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ КЛОУН

485

Анонимен

преди 2 години

В западните медии съобщиха, че в Бородянка положението е по-страшно и от Буча. Спрете руските *** за Бога!!! Спрете коментарите изобщо!

484

АМИ..ТО

преди 2 години

Глупости..Никой не ги прибрал 4 дни- на какво прилича?То и в Югославия такава постановка имаше,с албанците..и другаде..Америка обича да прави кино.Холивуд.А другите - да гледат.Нищо ново. Бисмарк много говори за Русия..Че не може да я победи никой.Пълни с изненади..А укри да си мечтаят за хитлер с мазната сланинка и горилка на масата-винаги ще ги бъркат с руснаците..Братя-славяни.То братята май всичко развалят-гледай с България какво стана след хан Крум...

483

НАНО ОНАН

преди 2 години

Нишо че дори краварите отказаха този фейк,вие си продължавате да серрррете за радост на квадратните козяци

482

Антикомунист

преди 2 години

Тук чета неща написани от големи безсрамници. Вие и роднините ще си продадете, ако руските шпиони ви плащат...

481

хм

преди 2 години

Най- странното е, че не показаха нито един близък на загиналите.

480

Анонимен

преди 2 години

Руснаците убиват деца и изнасилват жени както и у нас през 1878 г и на тва нещо да му казваш (освобождение)

479

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да е плод на фалшива пропаганда, все нещо вярно има в тези снимки, не може всичко да е изфабрикувано. Такова нещо не може да се оправдае. Този, който е наредил това, няма място сред човеците. Колко ли злоба и ненавист към другия има в сърцето му! Но рано или късно И ТОЙ ще се изправи пред онзи, който ще съди всеки от нас.

478

ГЕШЕВ

преди 2 години

Е руски шпионин!

477

Гъз

преди 2 години

Значи според ***, ако русия е демократична страна и природните и богатства се вадят и търгуват от западни концерни руснаците ще получават по 2 хиляди долара като в сащ. Аз мисля , че тогава руснаците биха получавали по 660 лв, ако живеят демократично, а бензина им няма да струва 40 рубли, а 3,20 лв. Ех как само биха си живяли руснаците демократично.