436

Анонимен

преди 2 години

сигурно ще кажете че унищожените блокове и сгради са фейк?!? и че руската армия не е в украйна, и че това са украйнци облечени с руски униформи?!?

435

Анонимен

преди 2 години

Тая снимка над статията няма нищо общо с филмирания клип с труповете.На Зеленски нищо не му остава освен да злепоставя руснаците пред света.Нови санкции и какви зверове са руснаците.Но това не ще го спаси.

434

На една от снимките

преди 2 години

Ясно се вижда : разбит танк или БТР, горял, до него две коли пак унищожени. Зад тях на метър дограмите на сградата здрави и с непокътнати прозорци. Няма деформации, няма опушвания. Всичко свети от чистота.

433

Анонимен

преди 2 години

Провокация.На огледалото за обратно виждане от украинската военна кола с оператора който снима се вижда как един от труповете си е сменил позицията.

432

Аз

преди 2 години

Само да попитам за чий *** на руснаци да застрелват старците? Само това говори че това е измишлетини. Но за групаци повод да покрякат , какви са руснаци садисти. Кат нама мозък ще крякат

431

Анонимен

преди 2 години

САЩ вече разпространиха становище, че нямат официално потвърждение на случилото се в Буча, което значи, че уктаинците са се с престарали пред господаря.Но и господарят им във Вашингтон не може да им помогне да раздухат такъв нескопосан фейк. Язък за мирните старци в градчето!

430

дядо йоцо гледа

преди 2 години

''Миноборонь назьвает видео из Бучи фейком. Разбираем по кадрово'' - русофилите да гледат.

429

Анонимен

преди 2 години

Оставка на Кирил Петков за далаверата за 1 млрд лв наши пари!

428

всичко е както винаг

преди 2 години

американската пропаганда....

427

Брат Вурст

преди 2 години

Ако повярваш - си ***, ако не - си ***. И в двата случая - си ***. Както е казал Освалд Шпенглер (1880-1936): Що е истина? За множеството истината е онова, което се чете и слуша непрекъснато. Каквото казва пресата, това е истината. А повелителите й създават, преиначават, подменят истини. Дори днес има слабоумници, които се въодушевяват от мисълта за свобода на пресата.

426

Анонимен

преди 2 години

Тия украинци наистина са били истински гадове....възрастни хора

425

msm

преди 2 години

До тралала... *** лала - нещо си заблуден за 80% българи, без нулата, изглежда реалистично..

424

смешници

преди 2 години

Някой от труповете шаваха.Червена боя и проснати по земята.И аз мога да направя такъв филм.Не знам Нато,САЩ ли са им дали идеята или самите урки са измислили тая боза.

423

msm

преди 2 години

До Чапаев Доста разтопено руско желязо виждам. France press първи направиха снимки и видео от Буча, просто влезте и го гледайте. Дано помогне на болните ви мозъци да оздравеят, макар че за мен сте загубени незнайно по какви причини.

422

msm

преди 2 години

Фашистите си личат по време на война и винаги завършват в бункер с олово в главата или сърцето О Р К И Т Е дойдоха неканени с оръжие в ръка, разтопиха ги, оцелелите ги тресе злоба и яд до безумие, каращо ги да избиват цивилни

421

Анхела

преди 2 години

Тарас Шевченко не беше ли поет? Оказва се, че живее в Буча

420

Анонимен

преди 2 години

Страхотно освободители. Убийци и изнасилвачи очевидно това е високоморалния руски аскер ... В един от гробовете бяха открити кметицата на едно близко село заедно с мъжа си и един от синовете й - очевидно "избити" "случайно" . Но тукашните почитатели на Путин му вярват на него и на пропагандата му..

419

Чапаев

преди 2 години

Много добре беше филмирано.Гледах го по руската.Украински не-----ци.Тъй като губат по всички точки във войната се чудят как-кви глупости да измислят.

418

хичо

преди 2 години

Русия се доказа като варварска държава,управлявана от сатрап -психопат ,престъпник -обикновен фашист на чиято съвест тежат хиляди убийства.Ана Политковская беше убита на рождения ден на джуджето-фашист.Убийствата били фейк?А кой ги е убил тези невинни хора?В ютуб има запис как руски танк убива двама пенсионери в колата им.И това ли е фейк?Взривеният театър и жилищни сгради,убийствата на деца фейк ли са?

417

Анонимен

преди 2 години

думата на путин не струва и 5 копейки, както и на руските ***.ове