57

ХАХАХАХАХА

преди 2 години

А Украйна като капитулира скоро какво ще ги правят тия ракети? Ха сетете се къде ще си ги заврат.

56

Ужас

преди 2 години

Русия съобщава че сащ са купили с 43% повече петрол от Русия.А в същото време забраняват на Европа да купуват от Русия?!?!

55

Анонимен

преди 2 години

Ами, когато оръжията ти НАИСТИНА са ефективни, а не само анимации от Россфильм, печелиш. Но то така е навсякъде на Запад.

54

Анонимен

преди 2 години

Днес полския премиер Матеуш Моравецки направо заяви че санкциите На запада наложени на Русия не работят."ДОКАЗАТЕЛСТВО Е ОБМЕННИЯТ КУРС НА РУБЛАТА КОЙТО СЕ ВРЪЩА НА НОВОТО ПРЕДИ РУСКАТА ИНВАЗИЯ В УКРАЙНА.ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ НАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ НЕ ДОВЕДОХА ДО ЖЕЛАНИЯ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИДЕРИ ЕФЕКТ. РУБЛАТА СЕ ВЪРНА НА ПРЕДВОЕННОТО НИВО ДЕМОНСТРИРАЙКИ УДИВИТЕЛНА ЖИЗНЕНОСТ.ОСВЕН ТОВА ИМА СЕРИОЗНИ ОСНОВАНИЯ ДА СЕ СМЯТА ЧЕ РУБЛАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ УКРЕПВА КАТО БАВНО И МЕТОДИЧНО ЩЕ ОБЕЗЦЕНЯВА ДОЛАРА И ЕВРОТО"

53

Руснаците питат

преди 2 години

Хей, какво стана с блиц-криега? Кийв за два дни?

52

Анджак /точно така/

преди 2 години

Гел, кефим гел! /Ела, ми кеф, ела!/

51

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

50

Анонимен

преди 2 години

До 57! И даже Сърбия която бомбиха 2 месеца с Уранови ракети през 1999 г! )))))))В Сърбия няма унищожен и 1 жилищен блок от НАТОвските бомбандировките,удряха казарми, летища, ПВО, ТВ ретласатори.Сърбите нали се перчеха че щели да победят. НАТО, а тя ква стаанаа..

49

факт

преди 2 години

САЩ имат Европа за пушечно месо ....

48

Анонимен

преди 2 години

Добри Утро, всяка война е бизнес, нищо лично.

47

Alex

преди 2 години

Спокойно, някой вече ги препродава.

46

Анонимен

преди 2 години

Глупакът от Кремъл похарчи огромни средства, за да трупа оръжие, което днес безславно се унищожава и стотици милиарди отиват за скрап в Украйна. С тези пари кремълското недоразумение Путин можеше да направи Русия процъфтяваща държава, вместо това с тях причини поражения и щети, които поданиците на Путин ще изплащат десетилетия. Увреден император на една огромна лудница, това е Путин.

45

Анонимен

преди 2 години

Америка,колкото по далеч е от войната между Русия и Украйна по добре! Тя не се води на Американска земя! А на наша Европейска земя! Да напомня на Америка и нейният военен блок НАТО.Че тук не е Либия,Ирак, Афганистан! И даже Сърбия която бомбиха 2 месеца с Уранови ракети през 1999 г! Войната между Русия и Украйна се води именно заради присъствието на НАТО в Европа!-:(

44

Социолог

преди 2 години

Ако не си прочел статията и си тук само за коментарите - цъкни пръстче нагоре. Ако си прочел статията - цъкни надолу ( получаваш Нобелова награда за търпение като добавка)

43

Анонимен

преди 2 години

Джавелините вършат страхотна работа и именно те са причината за спирането на руснаците и чеченците пред Киев.Големи загуби са претърпели чеченците от Ахмат и до такава степен са се стреснали че вече не влизат в бой а вървят на 20 км след руснаците.Чеченците само заснемат клипове и ги пускат за пропаганда да плашат украинците.

42

Анонимен

преди 2 години

Американците си направиха отлична реклама на оръжията срещу допотопната руска техника в Украйна...

41

до 38

преди 2 години

В грешка си, според медиите светът е срещу Русия, но в действителност, САЩ е срещу света. До скорошният хегемон, слиза едно стъпало на доло, това ще доведе до опасност от ядрен конфликт.

40

Анонимен

преди 2 години

Авторката голяма сметкаджийка ще излезе. Яко се е загрижила за приходите на американците.

39

Анонимен

преди 2 години

Да само че е светът срещу САЩ. Защото долара отпада вече в търговията с ресурси между суверенните държави тук не се имат предвид подчинения ЕС на САЩ, но и от ЕС има държави които си купуват газ за рубли Германия, Унгария, Литва

38

Анонимен

преди 2 години

До 36, а ти какво правиш тук бе Путинофилче долно ?Отивай да защитаваш Руската *** .***