17

ЛилиПутин

преди 2 години

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

16

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса си върви ние ще обменяме рубли. Така е със слаби в главата политици

15

Анонимен

преди 2 години

Българите плащат на бежанците, Европа праща пушки, Америка се готви за печалби ))) Ух да *** таз демокрация :)))

14

Анонимен

преди 2 години

Много ясно. Нали точно те създадоха конфликта, за да печелят. Никой нормален не вярва в това, че има война между Русия и Украйна. Войната е САЩ срещу света. Само че всяка година се води на различно място.

13

18 г. срам

преди 2 години

Днес се навършват 18 г. от влизането ни в терористичната организация НАТО. За това време унищожихме армията си (от 70 000 на 23 000) и останахме без всякакво адекватно въоръжение. Този алианс само напада суверени държави и оставя след себе си смърт и разруха. Единствения път, когато са задействали член пети, беше на 11 септември. Когато беше войната между Гърция и Турция за Кпиър през 1974 г., НАТО не си мръдна пръста, което ще направи и ако Турциия ни нападне.

12

Viki

преди 2 години

САЩ принудиха европейците да въведат антируски санкции, докато самите те не просто продължават да внасят петрол от Русия, но и увеличиха през изминалата седмица обема на доставките на "Черно злато" с 43%, до 100 хиляди барела на ден!

11

Нео

преди 2 години

Всички търговци на война, печелят от нея. Губят жертвите!

10

ЦСКАр

преди 2 години

Затова скапания другар Путин трябва да спре тази война. Допреди пандемията половината свят аплодираше Русия затова че ликвидира създадената от САЩ, Израел и Турция Исл. Държава. Украйна обаче не Крим, нито Сирия и тая война води само загуби за Русия. Мечтата на Петър 1ви за излаз на Средиземно море и световната революция на другаря-убиец Ленин ще умрат с управлението на Путин. А кой печели???? Един от хората раздробил Сан Стефан ска България-Б. дИзраели е казал: Когато валят куршуми валя пари:)

9

уиу

преди 2 години

ей най после проумяхте защо защитават украинците мани,мани, мани само че като ви се обадят от посолството сега и ще смъкнете статията веднага браво на журналиста

8

Анонимен

преди 2 години

Е К. Нинова каза никакво оръжие за Украина. Не иска да подбира цената на САЩ.

7

Анонимен

преди 2 години

Всеки който разполага с една гънка на сивото си вещество да си направи изводите.

6

Анонимен

преди 2 години

Търговеца вдига цените веднага. Не само оръжие, но всичко поскъпва при война.

5

Анонимен

преди 2 години

България е член на НАТО незаконно............без референдум...............там ни вкара един анти-българин и ционист..............Соломон Паси...........един лигльо и ревльо, който се фукаше с един стар Трабант!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Да си доидем на думата

3

Анонимен

преди 2 години

САЩ спасяват икономиката си, като се избавят от старото си оръжие чрез Украйна, а за новото ще си напечатат още тоалетна хартия. Краварите са по-дoлни и от фашагите през Втората световна. Ония убиваха заради сбърканата си идеология, а краварите - за пари.

2

toti

преди 2 години

Ура за оръжейния бизбес от всички страни ПРОЦЪФТЯВА.защо пък ние да не БЛЕСНЕМ???мали войната е бизнес...а хората ..пффф...те са времено на земята,кой има касмет най вечеЮЮЮ !!!

1

Да си дойдем

преди 2 години

на думата-къде е ключът за палатката;)