77

юлиян

преди 2 години

Най-накрая се доближавате до истинската причина за войната.Военно промишленият ком-плекс на НАТО има най-голяма нужда от нея.Това е истинският подстрекател

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 "Може би в Армата тази глупост е отчетена и поправена." Арматите не се появиха, защото щяха да им лъснат и на тях "конструктивните дефекти". :))) Тия джавелини правят всички рашистки танкове да са от една категория - консерви с изтекъл срок на годност. :)

75

Анонимен

преди 2 години

руските танкове се оказа че имат един фундаментален дефект в самата конструкция.екипажът буквално седи върху снарядите.Ако се случи детонация танкът е напълно унищожен а екипажът умира моментално.Може би в Армата тази глупост е отчетена и поправена.

74

Анонимен

преди 2 години

При блицкрига се нападат слабите места, където няма силна съпротива. Като например България. Путин ако беше нападнал България, сега вече щеше да е завладял целия Балкански полуостров и щеше да може да нападне Украйна от три страни и напълно да я разгроми.

73

Анонимен

преди 2 години

До Някой си Вземайте ги бре, да му се не види, че нещата са излезли извън контрол. А Путин дали харчи, ще разберем в близките 1-2 години. :))))

72

Някой си

преди 2 години

До 58 *** както нарече Путин,вярвай ми,ама нищо не е " похарчил" във войната с Украйна Путин! Това е оръжие произведено преди години и дремещо в хангарите и складовете на Русия! Зилове Урал бил в Русия! Триозки бордови и всякакви! Не си ходил войник нали?-:) Що ли питам! Лично карах в казармата Урал!-:) Даже в Украйна няма редовна армия! Ако имаше такава Путин отдавна да беше приключил с Украйна! Това означава,че не е влязъл з да убива мирни граждани сополе зелен!!!-:)))

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 "То за тях, ако бе е манна небесна, за кой друг? Затова подклаждат воини, за да пласират оръжие." Искаш да кажеш, че Путин работи за американците ли? Егггасси шахматиста! :)

70

Анонимен

преди 2 години

Краварите санкции, манкции А У, и после пак си купуват от Русия. Вие понеже много знаете и сте богати стойте на студено и плащайте скъп газ и нефт. Нищо фащ ще препродават руските суровини на "принципните" евроЖендъри на по-високи цени

69

Анонимен

преди 2 години

Путин вече иска много кръв и жертви в негово име, затова докато е жив и на власт, мир на земята няма да има.

68

ууу

преди 2 години

До АнонименНадявай се англофиле. Надеждата крепи човека, но не пълни джоба.

67

Анонимен

преди 2 години

То за тях, ако бе е манна небесна, за кой друг? Затова подклаждат воини, за да пласират оръжие.

66

Анонимен

преди 2 години

Както се казва в един хамерикански филм " Всичко е бизнес " .....за съжаление.

65

ууу

преди 2 години

До Светът срещу РусияСАЩ и европейските й марионетки срещу Русия. Останалите 6 милиарда гледат изпод вежди кога англосаксите от ужас в океана ще скачат.

64

Анонимен

преди 2 години

Сега се играе мачът англосаксонците срещу свободния свят. Много държави не подкрепят санкциите срещу Русия - Китай, Индия, Бразилия, Мексико, Аржентина, ЮАР, Турция и много други.

63

Анонимен

преди 2 години

До 69Русия съобщава....)))))))Правилно е,, Русия лъже...... "

62

Анонимен

преди 2 години

Само 10 танка Ейбрамс се равняват на 100 или повече руски бракми. да не говорим за въздушното превъзходство, както и с военноморското превъзходство, както и с подводното превъзходство......слаба ракия са рашките :)) Единствено ядрените ракети ги спират , да се надяваме да намерят начин да ги неутрализират и да се свършва с фантазиите на джуджето :)))

61

Льольо

преди 2 години

До До 67/71 Чакаме Русия да стане световен финансов хъб, а света да се ориентира към рублата като основна валута. Западняците да се редят на опашки за визи за емигриране в Русия, а в САЩ да карат Волги. :)))))

60

Рейгън

преди 2 години

За руските търговци също. Те имат много танкове и пушки. Ще ги накарам да ядат пушки.

59

Анонимен

преди 2 години

До УжасНе само петрол,а и минерални торове

58

Анонимен

преди 2 години

На руснака в главата има само водка, а танковете и другите оръжия са най-вече в главата на криещия се в бункера си "велик император", който е развил слабост към реки човешка кръв и който няма скрупули да се насища от кръвта и на собствените си офицери и пешки.