117

Анонимен

преди 2 години

Ама че заглавие - ами продавайте и вие, бе. Украинците на колене ви молеха да им продадете оръжие, вие се дърпахте..

116

Предплащаме пак

преди 2 години

Нов заем за милиарди, за нови остарели Ф-16

115

Споделям

преди 2 години

Бог вижда всичко. Наближава времето когато ще даде на всекиму заслуженото. Както е казал'' С какъвто аршин мерите с такъв ще ви се отмери ''

114

Анонимен

преди 2 години

Путин ако работеше за службите на САЩ нямаше да им помогне толкова много.... В САЩ трябва да го обяват за национален герой....

113

Анонимен

преди 2 години

Войната в Украйна - манна небесна за американските търговци на оръжие,.,.,., ааа на гнясажиите може да им светне кой разпали тая война и защо. Може също да светне на шурощоидните им мозъчета, че при така омразния Тръмп, нямаше НИТО ЕДНА война!

112

хаха

преди 2 години

До Анонимен 130Ти май идея си нямаш за какво иде реч? Братушките не са решили, не са превзели цяла Украйна.

111

Анонимен

преди 2 години

Това е само ордьовъра.Голямото плюскане ще започне когато наложат на Европа програма за "придобиване на отбранителни способности".Разбирай - превъоръжаване с американско оръжие и разполагане на американски войски тук.За които ще си плащаме годишна такса точно както Южна Корея го прави.

110

Анонимен

преди 2 години

До 110 Анонимен Аз смятам, че Европа е достатъчно богата да се справи с една извънредна ситуация. Да, ще се лиши от някои по-луксозни придобивки, но ще се справи. А този, който е решил да я изнудва, ще яде газ и петрол в сурово състояние и народът му ще изпука от глад. . . . . МОЖЕ БИ МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ, НО НЕ РАЗБИРАШ НАПИСАНОТО! ЗА ТОВА ИМА МЕДИЦИНСКА ДИАГНОЗА! Не разбра ли, че Русия и Украйна са най-големите производители на зърно, а отделно Русия е най-големия производител на пилешко месо!

109

Анонимен

преди 2 години

В следващите 100 години украинците ще имат да изплащат оръжието на американците, ако руснаците не ги превземат като поредна република във федерацията!

108

Анонимен

преди 2 години

До тук Украйна се справи много добре, ако си получи и нападателно оръжие, свършено е с Путин. До края на юни, Русия няма да може да продължи войната.

107

Мушмул

преди 2 години

Не ми го пишете тва на мен, напишете го на простите украинци.

106

Гз

преди 2 години

Защо след като сащ и англия не намериха за 2 месеца химическо оръжие в ирак останаха 10 години ?

105

Как не

преди 2 години

При това смешно прославено руско оръжие, как да не продаваш старо обурудване. Само тук ахкат и охкат за путинова русия, но не осъзнават че са и само от газа краката и ръцете. Егати великата армия, украинците и със старо оръжие ги бият яко. Русия е само пара през свирката, и ни напред ни назад. Но добре се изклати! Сега тук ще "ривът" местните русолюбчета, но какво от това загасна им идола! Но тях кой ли ги пита.

104

Анонимен

преди 2 години

1000 дрона по 6000 долара са нищо, 100 милиарда евро на Германия само за тази година са по интересни.Но това да превеждаш статии за днес вече кои ли не вземат.

103

SS

преди 2 години

ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ ! НЕ БЪДЕТЕ ОВЦЕ !

102

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

101

Калеко Алеко

преди 2 години

В случая става въпрос за Геноцида над един народ от самозабравили се кремълски военнопрестъпници, а да дадеш оръжие в ръцете на човек който защитава Родината си, жена си, децата си, живота си, честта си и всичко което го прави човек, от убийци и мародери нахлули в страната и домът му, не е престъпление а средство за отбрана и спасение...така че да са живи и здрави американските производители на оръжие, за да може човечеството да се противопостави на самозабравили се диктатори, терористи и убийци

100

Анонимен

преди 2 години

САЩ непрекъснато разпалва войни далеч от тях за да печели. Европа да налага санкции, а те увеличават покупката си на газ от Русия и после ще я продават на Европа на петорна цена. Няма ли умни глави в този ЕС, само послушковци ли са там. Самоунищожават се. Бедните страни ще отнесат всичко.

99

SS

преди 2 години

Така е няма морал ! Писал съм неведнъж живеем в отвратителен свят !

98

Отврът

преди 2 години

Ега ти и мръсния номер,който скалъпиха на руснаците! Да избиеш собствения си инарод, за да уличиш други е толкова первезно,колкото само болен мозък може да измисли.Отвращавам се от нашите медии за лъжите,които бълват.Не съм русофил, но това, което се прави у нас е отврът.Отказах се напълно да ги гледам.Кой би предположил, че от телевизиите ще се бълва толкова смрад и то уж в демокрация,тури му пепел. Не ми се мисли какво ще стане с БНТ щом Славчо ще я управлява! Остава БНБ да я докопа Прокопиев