37

Анонимен

преди 2 години

Мен повече ме интересува как ще постъпи ДАНС с фашисткия митинг, който се организира от Копейкин в подкрепа на войната и който е бетер Луков марш? Кога ще забранят тази антидържавна и антинародна анархо-фашистка партия?

36

Херо Мустафата

преди 2 години

Лъжа! Американските търговци на оръжие работят изключително безплатно и алтруистично, за благото на човечеството, също като колегите им - американските търговци на факсини работиха последните две години.

35

До 40

преди 2 години

Естествено. САЩ няма интерес Русия да загине. Те купуват евтино ресурси от там. После евтино сглобяват в Китай, след това слагат 2000% печалба на готовия продукт и продават по света. Оня щял да продава газ в рубли за $100млрд годишно и разбираш ли, долара щял да умре от тая работа. Че те кока-кола и швепс продават за повече пари

34

Анонимен

преди 2 години

Ми те краварите нали затова я предизвикаха тая воина , написано ясно в Библията : "коренът на всички злини е користолюбието" . Точно и ясно!

33

Анонимен

преди 2 години

Май забравихте, че янките гледат да доставят само съветски оръжия с малки изключения :))) Те ако се намесят директно, пиши ги бегали рашките, те и без това са в плачевно състояние в момента :)))

32

Анонимен

преди 2 години

Е как, по времето на пандемията, претърпяха, големи загуби. Сега е времето, за развиване на бизнеса.

31

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

30

Анонимен

преди 2 години

25 Ти нещо за Суверенна държава да си чувал? За международно признати граници? За СВОБОДЕН ИЗБОР на страните относно тяхното бъдеще и съюзници? Питай и царПут....кин за същите неща консултирай се и с други комунисти!

29

Анонимен

преди 2 години

На който Американофил не му харесва инвазията в Украйна, да взима автомата и да ходи да я защитава

28

Анонимен

преди 2 години

Всичко е бизнес, хората нямат значение. Каква Украйна, жителите не са важни.

27

Рушки пооодлоги

преди 2 години

На който русофил, не му харесва в България - чемодан, вокзал, Москва и да ходи в Русия, раят на своите мечти...

26

Георги

преди 2 години

Какво стана? Кога САЩ щял да потъне? Хахагагхахагаг. От тия по-големи тарикати на тая земя няма. От мене да знаете. 45 години слушам как "скоро" им идва края и все едно и също.

25

Анонимен

преди 2 години

Включиш тв слушаш само за укрите,влезнеш в нета пак за тях..чакам с нетърпение следващите парламентарни избори ;)

24

емил йорданов

преди 2 години

руско-тролска статия. Колеги, вие сте слабоумни

23

Анонимен

преди 2 години

Верно ли? Не думайте.

22

ЦСКАр

преди 2 години

Доскоро действително САЩ бяха агресор и Косово И в Сирия и в Ирак. Обаче!!! Малоумното КГБ и другарите престъпници които изнесоха Русия 90те не се променили грам и си мечтаят за СССР, 3ти Рим и Велика Русия в едно... Нямат никаква връзка среалността. В "лошия запад" със всичките му кусури поне *** като вас имат право на мнение, докато при другаря Путин несъгласните отиват в "наказателни колонии"... Само казвам...

21

Путин лъже

преди 2 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

20

Анонимен

преди 2 години

Всички оръжейни компании благославят Путин заради нахлуването на руската армия в УкрайнаТова даде повод на всички западни държави да увеличат военните си бюджети, като първенец е Германия с планове за увеличение с над 100%. и то още от тази година.

19

Анонимен

преди 2 години

И на нашите им текат лигите като става въпрос за продажба на оръжие, но в природата има равновесие и на края всеки плаща за стореното.

18

Анонимен

преди 2 години

Това е и причината САЩ да натискат европейските си марионетки да изпращат оръжие- за да удължат войната.