100

Анонимен

преди 2 години

Да се не притесняват скандинавците, защото руснаците затъва здраво в Украина и скоро време бойните действия ще се прехвърлят на руска територия, което ще доведе до бунтове в Русия и поредната революция и разпад на Фидирацията,Китай и той дебне изотзаде, да грабне нещо.

99

Научнопопулярен филм

преди 2 години

Всичко прилича на типична картина - върховния хищник - цар лъв (е айде мечка) е докопал нахален павиан и го разфасова а останалото стадо се суети наоколо и безпомощно вдига врява!

98

баба мара

преди 2 години

няма да ви нападат не боите се нато трябва да се разтури защото се доказащо за организация са не изпращаите оръжие неутралитет това е конфликт междудвете братски държави които се подклажда от сащ сега е ред на дипломацията

97

ПРО СИА

преди 2 години

видехте ли ка с е пърЖат руски "танкоФЕ" аххахахахах само една О р АК успя да се измъкне като мишка.. другите 3 станаха на СКАРА... ПРАЗЗ 2 снаряда със ДЖАВЪЛИН и до ТАм.. АХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХАХАХА ЗЗЗЗЗЗЗЗЗИГ ХАИАЛАЛАЛАЛ ХАХАХАА

96

Анонимен

преди 2 години

До 100 Ние знаем как е завършила Съветско-финландската война, но знаем и как е протекла. Финландия с население по-малко от това на Ленинград дава твърд отпор на 100 кратно превишаващи ги *** войски на които им е било нужно 4 месеца да победят бойката, здрава и безстрашна армия на Финландия. А, загубите на ушан ките са безаналови!

95

ЗЕЛЕНСКИ

преди 2 години

Няма да има други в списъка! На Путин му се сгромоляса самочувствието, армията му е деморализирана и гладна, гони кокошки по селските дворове наместо да се бие! Тя вече се разбяга и не може да я събере! Половината допотопна техника, затъна по тресавищата а другата половина е унищожена! Тая неорганизирана craн може да се бие със зулусите!

94

НА СТУДЕНО

преди 2 години

Дървесината от Русия е спряна за неприятелски страни. Тия с пелетите - изстинаха!

93

Русия печели войната

преди 2 години

Друго обяснение за внезапния бурен лай и пълната мобилизация на куцо и сакато ***- няма!

92

Анонимен

преди 2 години

Киевският юдеонаркоман нали каза, че щял да спечели войната, така че няма да се притеснявате. Като го слушам, до 2-3 дни най-много ще превземе Москва.

91

Анонимен

преди 2 години

САЩ търсят да си разширят периметъра и да поставят под контрола си всички,който все още са неутралниТърсят и някой да им издържа и армията и да им купува оръжиятс,като им плаща уж за това че ги защитаваОт кого и как ще ги защитиТа едни пущуни,им разкатаха майката в Афганистан и едва избягаха от тамИ сега за да не изглежда,че се държат за палците,плашат с РусияНо не всички са npoстaцu и *** като нас и продажни душички,като политиците ниНа тях отдавна са им известни номерата на САЩ.Единство ама

90

Дорогой

преди 2 години

Как да си горд българин при тая Прода-жна зомби-рана нация вече 77 години едни и същи без никакъв прогрес едни и същи обирджииА народът Все бедняци добре че отвори ха границите че ганьйо да види качествен животОсвен собствена таси мизе-рия

89

Анонимен

преди 2 години

Грешно заглавие. Първо - това са само две страни от три, които са скандинавски. Второ - една от страните не е скандинавска.

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 - Какви топки? 10% бежанци за няма и 20 дена ... След още половин гоина, няма да останат хора у украйната.

87

Анонимен

преди 2 години

1965-a, Швеция вече имаше атомна бомба. 1968-а подпипсала споразуменито, че няма да има, ама никой не и повярвал.

86

Анонимен

преди 2 години

Естествено че вие сте следващите . И за разлика от украинците които имат топки - вас злото джудже ще ви прегази за 2 дни . Така че скандинавците или влизат в НАТо днес , или стават част от сибир утре. Простичък избор е.

85

НЕ МИ ПУКА

преди 2 години

Путин ЗАЩО ЧАКА БЕ! Унищожи Киев, изибй ги намаксс и ДА СЕ СВЪРШВА! Псукай евтиният газ.

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 - То па една заугба - ванжо е и какво губиш. Е виж Бъглария - Да изгубиш Пловдив е огормна трагедия. Ако утре имзрът всички, до последния човек в Кърчали (или както се пише на арабски) даже е повод за радост и курбанбайряк.

83

Анонимен

преди 2 години

Абе вие несте следващите в списъка на Путин но на САЩ май фигурирате.Ще ви направят едни размирици после ще ви бомбандират и ще разграбят после каквото е останало.

82

Анонимен

преди 2 години

До Бyлгар Фин - Какви зануляваия, кави 5 лева те гонят ...

81

Анонимен

преди 2 години

"Не не сте и не можахте ли го разберете Путин не иска НАТО да му е по голямата граница с Украйна а те се натискат да са в НАТО е това е въпросът" - Демек - Путин решава, какво ще прави суверенна държава? Ок ... ясно.