140

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте да пращате оръжие и наемници и ще разберете.

139

Анонимен

преди 2 години

Лошо е да те намрази целият свят. И "приятелите" също.

138

Анонимен

преди 2 години

Путин направи възможно всички държави в Европа да влезнат в НАТО. Скоро Австрия и Швейцария също ще поискат закрила от НАТО срещу руските агресори.

137

Анонимен

преди 2 години

Ако сте неутрални нямате проблем!

136

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен ... Ами човечеството наистина се зарадва, когато НАТО скрои капата на Милошевич, доказан военнопрестъпник и масов убиец който осея балканите с масови гробове и предизвика междунационални и етнически конфликти които заплашваха да подпалят и нашата черга ... НАТО проведе умиротворителна операция удари два моста и прати Милошевич в ХАГА, за да го съди международен съд, а "братята" сърбе скоро след това мирясаха ... скоро съдбата на Милошевич ще последва и Кремълският му аналог ... !!!

135

До 152

преди 2 години

По-добре приятели на икономика 1 в света, отколкото роби на последния по БВП на глава от населението в Европа и Азия снед КНДР.

134

Анонимен

преди 2 години

Няма от какво да се притесняват. Путин затъва в Украйна и загуби войната.

133

Гиб Мелсън

преди 2 години

Няма какво да се лъжем. Всички страни в Европа са васални на САЩ, без Сърбия до някаква степен. Скандинавските страни нямат самостоятелна политика. Квото каже БайДаню туй ще е.

132

Костя Предателя

преди 2 години

Че какво лошо има - то това им е националния интерес на тях да си докарат Путиновия СССР в държавата. Също както аз ще го докарам в Българя. Рассия, Рассия, НАТО вън, НАТО вън.

131

Русия

преди 2 години

Не, Гусударяви ФАЩ вий сти дисерта, ку някуй му пука за вас.

130

Анонимен

преди 2 години

НАТО бяха в Ирак с хуманитарна цел САЩ заслужава нобел за мир.

129

Анонимен

преди 2 години

НАТО бомбардира Сърбия за радост на цялото човечество.

128

Анонимен

преди 2 години

Мексико не се ли притесняват от САЩ?

127

Анонимен

преди 2 години

Нато, са мироопазваща организация. Те носят маслинови клонки и бели гълъбчета , по цял свят. Боже, колко заблудени има тук. То е ясно, че Русия си брани интереса,но вие се опитвате да убедите хората, които са реалисти и виждат и двете страни на монетата, че е само една и ги наричате русофили.

126

Анонимен

преди 2 години

няма вече ковидняма Истанбулската конвенцияпаради с плюшени мечета в Парижняма транс *** фестивалислава на Путин!

125

Блъди Мери

преди 2 години

Как могат да си го помислят скандинавците, путинова рассия е толкова миролюбива държава, а путин е известен човеколюбец и филантроп, той и сега не води война а провежда своята специална операция с цел да освободи украинците от фашистите и упадъчното западно влияние, а самите украинци го обичат и боготворят и го посрещат с цветя и рози..ако искате да научите истината за за путин и неговата рассия питайте тукашните правоверни путинофили, които всеки ден се молят пред иконата на своя идол и Аятолах

124

Анонимен

преди 2 години

Ако искат ядрени оръжия насочени срещу тях и провеждат геноцид над руснаци.

123

до 128

преди 2 години

Ами как Русия да даде, след като методично сама си избива елита. Физикът с откритие, благодарение на което днес имаме тъчскрийн, е свършил живота си като дървосекач в тайгата, заточен от вожда Сталин. Грехът му бил, че се интересувал от Теорията на отностителността. Как тъй всичко ще е относително - комунистическият реализъм не може да допусне такива подривни идеи! Не знам Хитлер как го е правил, но германската интелектуална машина е работела на макс.

122

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам какво става ама Украйна не е цвете за мирисане,на някой тая война му е много изгодна.

121

Анонимен

преди 2 години

Путин доставя на немците не само газ, но и така нужната работна ръка. Агент Маяк Дрезден