160

Анонимен

преди 2 години

И за какво сте му, има си достатъчно северни гл.упаци

159

балък

преди 2 години

Няма какво да се питат. На Лилипутин му остават още 5-10г живот, сега е на 70. Иска да остави след себе си велика Руска империя от Атлантическия до Индийския и до Тихия океан това според собствените му изказвания. Ако не си в НАТО до няколко години Русия ще те нападне. Плана му минава в ускорена фаза щото времето му изтича. Русия през 2022 е Германия през 1939. Въпроса е света колко иска да ги остави да си развяват *** преди да ги спре.

158

Мислещ българин

преди 2 години

Обичам Русия за това което са направили за българите и за много други неща НО това не означава че ще подкрепям от..чения диктатор който ги управлява и който им промива мозъците със зверска пропаганда. Путин нареди бомбардировки на болници и детски градини... В Украйна умират етнически българи. Между българи и украинци разлика почти няма. Да сте чували за Стара Велика България??? Путин убива невинни хора и обрича на мизерия не само руснаците а цяла Източна Европа.

157

Анонимен

преди 2 години

"Непобедимата" съветска/руска армия винаги е печелила с численост, територия, суров климат и никога с тактика и превъзходство на оръжие

156

Krom

преди 2 години

До Анонимен 177 - има и още една аналогия. Финландия получава независимост 1917 година, призната от комунистическа Русия. След като Пакта Моло'тов Рибентроп вкарва Финландия в "руската сфера на влияние" през 1939 започва руско-финландската война, която е абсолютен позор за Русия. Сега е същото - Украйна бе призната за независима и тридесетина години по късно Путин я припозна в "реската сфера на влияние". Приликите - историята се повтаря.

155

Анонимен

преди 2 години

Войната на надениците между Финландия и СССР - руснаците губят 200 000 жертви и не успяват да окупират малката страна. И тогава както и сега са ги изпратили войничетата гладни и без топли дрехи да измират като пилета, точно както сега Путин ги праща в Украйна. Хиляди ще загинат ама на Путин не му пука, за него човешкия живот на собствените му войници пет пари не струва.

154

До 167

преди 2 години

До Еии...страхливциБраво, веднага да се възстанови наборната военна служба. Всички неотслужили мъже под 40 години в казармата. Няма да има вече никакви ***,никакви лентяи и мързеливци. Едно време как беше,имаше ред и дисциплина. Ставахме в 5,30, учения, занятия. Работа. Също така да се подгони лентяйството. Масови проверки кой не работи и да бъде изпращан на работа. Пак както едно време. Така България ще стане отново силна и няма да има нужда от НАТО и от парите на Европейския съюз. Така е

153

И за

преди 2 години

какво сте му притрябвали?

152

ББ

преди 2 години

До Анонимени да Народа на Украйна това иска..да не може путин да им казва как да живеят,кои са приятелите им,имат право да живеят Свободно...путин им налага с ракети как да живеят,путин опита да превземе Капитолия през тръмп и приятелите му от мафията и расистите фашисти,САЩ са устойчива Демокрация и ще надживее тираните-военнопрестъпници,справка Историята!!!

151

ББ

преди 2 години

До Анонименмали...изпаднах в транс...да се борим за мир...как?като започнем да рушим и убиваме руснаци ли?имали сте ресурси и ядрени тенекета които няма да излетят бъдете сигурни,санкциите са най...щадящата ...те са подадена ръка...децата на украйнците искат да ви избием...да се превърнем във...вас...можем...но не сме вас,ще платите по скъпа от убийствата...позора ,срама...презрението ще са по жестоки от икономическите,ок превземате Украйна и какво???партизански...това е нелепо,това е лудост

150

Анонимен

преди 2 години

Не искаме нато в Европа и не искаме сащ да казва кое е добро и кое е лошо. Сащ да си оправят тяхната страна а не да подготвят и да инспирират вийни и разделения в Европа. Санкциите са неморални и незаконни. Защо подкрепяте санкции след като имахте мир и евтини суровини и консумативи. Проявете здрав разум, ако искате мир се борете за мир а не за война.

149

Анонимен

преди 2 години

Защо от както се помня Запада пречи на руските спортисти. На последната олимпиада дори не можаха да се състезават под името, флага и химна на тяхната страна. Вие как бихте се почувствали на тяхно място. Но те въпреки това дори спечелиха някакви медали. Вашите спортисти защо също мълчаха за тази чисто политическа дискриминация. Защо правите санкции над руския народ също в Иран, Китай и други места по света. Правите санкции а искате мир. Ако искате мир в Европа не налагане санкции. Долу Фашизма.

148

Анонимен

преди 2 години

Сащ не искаха СП2 и за сега имат пирова победа. Искаха война в Европа и по възможност в славянските страни. За сега постигат пак пирова победа. За европейските страни имаше мир, но имаше омраза и настройване срещу Русия която им беше трън в очите. Русия търпя търпя но чашата преля и се стигна до война. Не на Фашизма и милитаризма.

147

Анонимен

преди 2 години

Долу Фашизма и не на санкциите. Мир и любов между всички народи. Мира е на една ръка разстояние. Протегнете я.

146

Анонимен

преди 2 години

Абе путинофили, нещо е дълбоко сбъркано у вас!

145

Еии...страхливци

преди 2 години

Секи страхливец иска Нато. Позор. Страх ги е да си защитават свободата и демокрацията. Да ама НЕ. Истината е, че и НАТО ги е Страх. Чекайте сега Украинците да победят...молете се..... джендари ....

144

бъковски дъдов

преди 2 години

И защо ви е да се присъедините към Нато. Най-много да ви доставят некво оръжие, но не и да ви защитават. Или Байдън може да измисли няква нова остроумна санкция. Тъжно --целия свят го е страх от едно единсвено изперкало джудже - диктатор.

143

ЗАПЛАХИТЕ

преди 2 години

Да, заплахите за сигурността, които континента сам си създава с васалското си поведение.

142

Анонимен

преди 2 години

Май е вярно че самия Путин направи така че да сплоти Европа както никога не е била и освен Скандинавските дори Австрия и Швейцария ще поискат да са в НАТО!

141

nimportequi

преди 2 години

По скоро Румъния и България иска да нападне след Украйна според мен понеже иска коридор до Турция а и в Черно море има газ...