80

Анонимен

преди 2 години

Стига сте лъгалиНа Русия никой не им трябва Русия едва се отърва от нас а сега видите ли щели отново да ни прибератИ къде ще ни приберат и защо? За да хранят още 6 милиона гладни лиСССР вече го нямаА ние им висяхме като воденичен камък на шиятаИ заради това изостанаха от западаНе забравяйте че и в Русия има капитализъм и там си правят сметкатаСвърши се със социализма и тамДружбата си е дружба но сиренето не е без париТа тия скандинавци само да ги докопаСАЩ ще им пикае набързо на неутралитета.

79

Анонимен

преди 2 години

На румънски българин

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91 - Финладния не е скандинавск държава. Трите сканиднавски са Дания, Швеция и Норвегия.

77

Само

преди 2 години

наглосаксите мерят в мили. Извод - поредния халосен патрон.

76

Що Булгар

преди 2 години

... е цензурирана дума?

75

Анонимен

преди 2 години

Скандинавските държави да се не притесняват, защото през 1940 год. малка Финландия яко се опре на руските орди, а сега армийте на трите скандинавски държави като нищо ще влязат в Санкт Петербург.

74

Анонимен

преди 2 години

Брей до 75 един човек да каже истината

73

Анонимен

преди 2 години

До *** Фин - С тая крайноизлевачена политика, няма да има единствено, а някаква болна илючия, че всички сме равни и еднакви, а за различните звиси? Дали са от буквичките QLTBG+ или ги считаме за нацисти, защото не искат да си дават парите, да хранят емигранитне.

72

Анонимен

преди 2 години

Мечо ще иде на улов за Скандинавски Скумрий ...Да му е сладко

71

Интересно

преди 2 години

До Путин - Другарко ***...ина къде се скрихте, не се притеснявайте. Скоро ще последвате съдбата на Муамар Кадафи - с АК47 в отверстието и изпразнен пълнител. Продължавайте в същия дух. 645 милиона хора в ЕС си го мислят, само вашите марионетки се опитват да променят нещо дребно, но не успяват.

70

Детската градина

преди 2 години

пак се е събрала и си мисли, че войната е като в CoD. Дано сте толкова отворени и ако ви се наложи в реалността.

69

От 61

преди 2 години

Кажете, бе, дето не харесвате - защо според вас, ще вземат русите Швеция? Украйна е права пътка, без еидн хилм на пътя и не можаха да я вземат. В северните часит на Швеция, времето може да го опиша така - облачно -11 градуса, усеща се, като -66" - труднопроходим терен, а шведите имат далеч повече самолите, ПВО и обучени специалисти, за да ги позлват. Русия вижда зор със 160к войника и мега конвой, а в Швеция ще си *** майката.

68

tral

преди 2 години

До АдмирацииИ като се събудиш, краката ти отвити :)

67

Булгар Фин

преди 2 години

Безпрецедентното единство на Запада трябва да предизвиква ОГРОМНО безпокойство в западните граждани-те да му мислят, скоро ще разберат какво зануляване са им подготвели собствените им психо-управляващи;) Иначе е кристално ясно, че заплаха за Сев.Евеопа от Русия НЯМА , тия приказки са за пропаганда и стягане на редиците на стадото.

66

Анонимен

преди 2 години

Пред Варна ще изплува руска подводница и Путин ще каже:''Идвам да ви спасявам!Пригответе се да чакате по 15 години за да си купите Лада!''Всичко това ако има хляб и сол,както и цветя.Ако няма ще ви заравня като Украина!''

65

Анонимен

преди 2 години

Прогнозата е че този път руската армия ще стигне до Лондон!

64

Анонимен

преди 2 години

Не не сте и не можахте ли го разберете Путин не иска НАТО да му е по голямата граница с Украйна а те се натискат да са в НАТО е това е въпросът

63

БАЙРАКТАР

преди 2 години

До 67Другарю, Русия не иска да избива цивилни в Украйна)))))))За сега само това им се отдава.

62

Анонимен

преди 2 години

Дрън,дрън ерина,бабината виКеринаЕвропа не е целия СвятСтига сте ни лъгалиНикоя от тези държави няма интерес да влезе вНАТО,а просто използват момента да си продадат старите оръжия на един ненормален клоунДа не мислите,че изгарят от желание да ги наблъскат с ядрено оръжие и американски базиТе просто искат да си разширят възможностите за отбрана но не и да членуват в АлиансаОсобено ШвецияОсвен да ги плащат с Русия няма друг начин да ги убедятНо гражданите им не са ***,влезнат ли излизане няма.

61

Анонимен

преди 2 години

Гузен негонен бяга !