120

Явно

преди 2 години

Тези скандинавски глави, не са много умни. Някак първични мисли, лишени от смисъл. Но....винаги може и да са свалили *** и те пред САЩ.

119

Анонимен

преди 2 години

***го тоя недосегаемия Путин. Никой не смее гък да му каже.... само го плашат с разни запори. Галят с перце и в същото време ги е страх от него. Евроатлантичски ценности му се викало...

118

Анонимен

преди 2 години

Путин е двоен агент, разроми Русия за 2 дни

117

Братски народи

преди 2 години

Няма значение дали сте му роднини или не сте. В Казахстан са жълти, в Литва са синеоки, русокоси, в Украйна са чернооки чернокоси. Няма значение. По всяко време може Олигарх да ви определи като "Братски Народ". Това е едностранен процес.

116

Анонимен

преди 2 години

Страх лозе пази. Десетилетия се занимавахте с грандиозния проблем Су_льо от какъв пол се чувствал и как ние, нормалните хора да не накърним чувствата на Су_льо. После - след падането ан Желязната завеса, не пускахте източноеропейци-християни да заработят накоя друга пара, но бяхте отворени за де що има азиатец и африканец. Зареждахте спокойно от бензиностанцията с ракети и си затваряхте очите за безобразията там. Всичко това подхрани наглостта на лилиПутин и ей го на - нахлу в суверенна държава.

115

Анонимен

преди 2 години

Много добър въпрос на скандинавците а отговора е много *** ако влезнете в нато вие сте следващите

114

Анонимен

преди 2 години

Спотифай, икеа, волво, сканиа, сааб, h&m, сторител, алфа лавал, абб, атлас копко, тетра пак, ериксон, телиа, електро лукс, тюле и още хиляди други са все шведски срещу лада, москвич и?

113

Анонимен

преди 2 години

а Русия нищо на квадрат с много малки изключения Рече Ганча, пишещ на компютър, който иначе нямаше да има кирилица, с ток от електроцентрала дето иначе нямаше да я има. Но Ганча знае че Мама Раша нищо не е дала на света, щото гледа само западна пропаганда и предимно ще изтъква награди, дето западните учени си ги самовръчват за изследване на тайния подземен живот на картофелите, преди да идат в МакеДоналдса.

112

натовски глупак

преди 2 години

абе влизайте откога чакаме донори д аплащат з атоз дето духа

111

Додо

преди 2 години

Да, ако имате неблагоразимието да се подведете под акъла на ционистите-евреи от Американския Дийп Стейт и да се опитате да влизате в НАТО, със сигурност ще бъдете следващите в списъка на дядя ВВ.

110

Анонимен

преди 2 години

Аз пък се питам - има ли връзка между степента на ваксинация и мисловния подсъзнателен контрол? Защо държавите с най-висока степен на ваксинация са психясали, че Русия ще ги напада?

109

Анонимен

преди 2 години

Интересно е, че една малка страна като Швеция е дала на света едни от най-известните световни търговски марки, научни открития и технологии, а Русия нищо на квадрат с много малки изключения

108

Анонимен

преди 2 години

123-ти, спирай дрогата, докато е време! Освен ако целта ти не е да изтърсиш по-голяма глупост от киевския клоун, в който случай също се откажи, защото онзи е професионалист, а и твоите тъпизми са отдавна известни и изтъркани за всеки, занимавал се непредубедено с проблема.

107

Анонимен

преди 2 години

Към русоробите имам един въпрос, Защо в Русия има недостиг на захар и покачването й на цената с 13%?, Само до преди 2-3год. Русия бе сред първенците в света по производство на захар, но и от най-скъпия, заради скъпите производствени разходи. В Тюмен повече от седмица няма захар, в други градове хората се бият за захар. Истината е, че кризата със захар не е свързана със санкцийте, а с калпавото управление на Путин на който не му дреме за обикновеният руснак.

106

Анонимен

преди 2 години

Да слагаш и да не слагаш негативни негативни минуси на коментара тва е няма друго.В Чужбина се изучава Процеса Християнизиране у нас или е нещо много Срамно и Позорно или никой не е чувал даже. Всяка държава е била някога Християнизирана , въпрос на време кога?

105

Анонимен

преди 2 години

Русия навремето 1878 г мислила че българите са славяни и че много страдат, въпроса е от какво страдат? А че Българите са насилствено Похристиянизирани от Византия през 866 г, никой не знае , поне Руснаците. Славянския език у нас се налага от изгонени Славянски Племена изгонени от наще Ханове които по късно се завръщат у нас

104

Анонимен

преди 2 години

"Брадски Народ" политически коректно звучащ е термин използван от Олигарсите и някогашните комунисти. Казвайки "Братски Народ" олигарха има в предвид "Робски, нами подчинен народ"

103

ЕЙ ПРО СИЯ

преди 2 години

ХАХАХА . Гледам си се запукал от рано на Ривотрил с Алкохол. Давай, ХАХАХАХАХАХХАХАХАХ

102

До скандинавците

преди 2 години

Внимавайте дали Путин или някой Олигарх ще ви нарече "Братски Народ" - Обикновено Олигарсите ограбват и нападат "Братски Народи".

101

Ангел

преди 2 години

След като говорят за НАТО значи искат да са следващите. Еми така да бъде !