159

стар комунист

преди 2 години

И ти ще си отидеш безславно

158

а според теб

преди 2 години

До Анонименбеломорска тракия е ..... а косово е...

157

Анонимен

преди 2 години

Радев вижда, че някаква промяна е започнал Янев, а аз виждам само забатачване. Една година надолу и назад. Радев понеже е на държавна издръжка не го вижда, но извън двореца се живее много трудно.

156

Анонимен

преди 2 години

До АнонименФакт е, че се убиват в продължение на години украинци и много руснаци в Украйна, не ви ли е срам? Това е геноцид над славяните, унижение над славяните, отново славяните са жертвата, както през ПСВ и ВСВ, унижавани са, как се чувстват славянските държави, когато виждат как убиват близките им славянски народи? Оставете Украйна на Русия, те са един народ, а другите са им чужди и само ги убиват,унижават, нищо добро не получиха от западните държави, само терор и грабеж, изнудване!

155

55

преди 2 години

Що го предаде/продаде, бе, ч.рап! Не ти, Янев трябваше да е президент и обединител на нацията! Фрна.джийска лопата!

154

Украйна е руска

преди 2 години

До АнонименТя цяла Украйна е руска територия, винаги е била част от Русия, а още от 8 век Киев е бил столица на Русия и то векове наред, такава държава "Украйна" не е имало в миналото, това са руснаци, които дори не разбираха до неотдавна измисления от австрийските шпиони и местни руски предатели "украински език", за първи път комуниста Ленин разпределя Русия на области и измислени републики и Украйна е една от тези руски области, а думата "Украйна" означава - в края на Русия!

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Стига путинова пропаганда! Луганск и Донецк са територии от Украйна. Факт е, че руски сепаратисти обявиха част от тези територии за луганска и донецка републики и до преди дни не бяха признати от нито една държава, само путин ги призна на 24.02.22 г. като повод за войната, която разпали. Как се процедира с агенти на чужда държава - унищожават се. А, рускоговорящите, които не са искали да са украински граждани имаха 8 години да се установят в любимата им Расия, ама не го направиха.

152

Въпрос ?

преди 2 години

Къде пият антифриз и препарати за вана и къде уиски ??? Нямам повече въпроси...

151

Гумичка за триене

преди 2 години

Радев ( не си моя президент) Путин заплашва с ядрено оръжие почти целият свят включително и теб как ще отговориш?????? Или ще се скриеш както обикновено за по сигурно?

150

Само да уточнчя:

преди 2 години

До Зозо=Този неадекватен човек Радев,който днес говори едно,а утре съвсем друго,каза миналия ден,че няма да ходи на ШИПКА!Обяснението му беше,че там можело да се сбият русофоби с русофили!Той е знаел колко непочтено и гадно ще постъпи с ген.Янев и явно на мишока не му стиска да се изправи пред голяма част от избирателите си.Той знае,че на върха се качват БЪЛГАРСКИТЕ патриоти,а не джендърогейтците,които денонощно плюят по Русия!Освен,че е непочтен,с поведението си показва,че е жалък страхливец!

149

Русия потъва

преди 2 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

148

Анонимен

преди 2 години

Въпрос към така наречения ( по документи) президент КРИМ Е???????

147

Анонимен

преди 2 години

Първата страна използвала Атомно оръжие срещу цивилно население е САЩ. Това е ФАКТ

146

Анонимен

преди 2 години

До До 146 След като " Радев защитава руския народ и Русия " - Радев да вземе калашника, Деса + съветниците му от КГБ и да заминава да се бие за Русия и руския народ. Не може български президент да защитава интереси на чужда държгава, Русия, и то в момент, когато Русия нападна суверенна държава в нарушение на множество международни и двустранни договори и руската армия, начело с главореза Кадиров избиват украински жени и деца. Радев - в Московията, там да се бие за Путин и путинофилията!

145

Русия в изолация

преди 2 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

144

Анонимен

преди 2 години

Либералите наричат престъпление когато е загубен живот против тяхната кауза. Когато живот е загубен за тяхната кауза, емиииии тогава е косвена жертв и не се реве с конски сълзи по новините. Те когато бомбандираха цивилното население на Япония през 1945 беше съвсем демократично, нали така ЛИЦЕМЕРИ

143

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

142

Анонимен

преди 2 години

Е имали сме смешни президенти но тоя обира точките, първо Янев да го махнат било грешка сега не ставал?? Има си диагноза за такова състояние! И за това ли беше целия зор ? Да нямаме мъж на място който да удари по масата и да скръцне със зъби? Радев това не ти е Деса у вас това е БЪЛГАРИЯ,ЗАЩИТИ Я ИЛИ БЕГОМ ПОД НЯКОЯ ПОЛА!!!!!!!!!

141

Анонимен

преди 2 години

Кажете истината. Америка е обградила Русия с бази . Кажете как 8 години избиваха хора в Донбас и Донецк. Кажете ги тия неща ве..... Истината няма само една страна. Кажете колко деца избиха американците в Сирия и Ирак. За либия да не говорим. Каже те ги ве, лицемери. ВИЕ СТЕ ЛИЦЕМЕРИ

140

Докога ?

преди 2 години

Русия пак започна да боксува. Кога ще преодолеят азиатската си бедност?