199

Анонимен

преди 2 години

Добре, че на гласувах отново за Радев. Разбрах, че е предателска гадина. Това, което прави света днес в 21 век - да забранява на световно известни певци да гастролират в театри,оперни зали; да се гонят ученици и студенти от учебни заведения,защото са руснаци, да се изхвърлят книги на руски език и да се забраняват медии - това и Хитлер през 30 години на 20 век не го е правил. Срамувам се, че Б-я е част от това престъпление.Мислите, че Русия е в колапс.Не - ЕС показа моралната си тъпота.

198

Абе, Радев

преди 2 години

Защо не разкажеш за американските биолаборатории в Украйна? Успяхте да включите и Военно медицинска академия! Нямате мярка в предателството!

197

Анонимен

преди 2 години

Падев, защо не казваш нищо за афишите, които направихте за диригента Гергиев? На концерта само с покани от президентството??? https://afera.bg/%d0%bd%d0%b5-%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%bc-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d1%89%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d1%8f%d1%82-%d1%80%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d0%b8-%d0%b4%d0%b5%d1%81%d0%b8%d1%81%d0%bb%d0%b0/

196

Анонимен

преди 2 години

Достойните военни се срамуват от този лакей, скрил се под полата на Херо Мустафа.

195

Млъкни и се скрий!

преди 2 години

Този кариерист не престана да ни залива с помия! Той е пръв проводник на американските /натовските решения; той раздели народа и ни натресе няколко кризи още преди войната в Украйна; той доведе хранениците на Прокопиев и Божков- харвардските мошеници! И всичко в името на втория му мандат, ненаситна гнида!

194

Анонимен

преди 2 години

Президента май включи на задна с 200.Янев е достоен човек, не може като министър председатер да си върши работата , а като министър на отбраната не. Янев защити българският национален интерес по въпросите с Русия. Не на военната помощ на бендеровците.

193

Алооо

преди 2 години

Ей много бързо върти палачинката,сигурно от Козяк са му издиктували, какво да каже. Всичките са едни и същи марионетки,само че на тия много им личи.Вътрешните врагове са повече от външните,пълно е с продажници и некадърници в тая държава.Няма оправия, който и да дойде.Предишните, сегашните, бъдещитевсе ще се продадат за жълтици, как па един не направи за 32 години в България да се живее нормално?Ще ви кажа, защото чужди сили не желаят България да е силна и независима,цялата ни история го показва

192

МИРО

преди 2 години

НЕКА,РАДЕВ,ДА ЗАПОМНИМНОГО ДУМИ,ТИ, МЪРМОРИШ!!!!ЗНАЙ ГО, РАДЕВ, ТУЙ ОТ НАС!!!!МОЖЕ МНОГО ДА ГОВОРИШ!!!!ИДВА ВЕЧЕ ТВОЯ ЧАС!!!!!

191

Истината

преди 2 години

Първо нямате европески стандарт камо ли руски по добре си купете оръжие докато има на руския пазар американците непродават те купуват ьемята Ви като на индианци, а като нямате оръжие всички ще Ви трепат докато им писне.

190

Муунчо Радев

преди 2 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като Мууунчо. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

189

Анонимен

преди 2 години

До Изумление Изумявам се ,че не знаеш ,че чорапите на ВВС са черни .Не обиждай всички ония ,който са били ,са и ще бъдат със зелени чорапи в дълг към България . Помирисвал ли си оръжейна смазка ?

188

ГЕНЕРАЛ РАДЕВ

преди 2 години

НИЕ ОЧАКВАХМЕ, ДА НЕ НИ ПРЕДАДЕШ !

187

Щирлиц

преди 2 години

"Румен Радев заяви, че очаква от министъра на отбраната, без значение от името му, да отстоява българския национален интерес."...........Тогава защо се разделяте с досегашният министър на отбраната?Нима той не отстояваше българския интерес,когато каза истината право в очите на всички ви,другари еврозастъпници!?Демек сега ще го смени някой,който верноподанически ще джафка по свирката на НАТО.

186

Анонимен

преди 2 години

Жалко, направи, канадец, завършил американски университет, министър напълно противоконституционно. После без никаква санкция същия се домогна до премиерска позиция. Лъжец подчинен на САЩ и Канада. Сигурно последните 10 години е прекарал почти изцяло на чужда земя. Как такъв човек може да отстоява интересите на България?

185

Дядо Кольо

преди 2 години

Честит имен ден на Стефан Янев! Бъдете здрав и поздравления за куража! На България са нужни и политически мъже, а не само стадни единици от духовни и умствени ***.

184

Изумление

преди 2 години

Как можа българския народ да позволи на един Зелен миризлив чорао и един клоун да обяздят България ???????????????????????? Как ???????????????? Толкова ли сме глупави ??????????????????????????

183

Ангелина

преди 2 години

До ...Интересно ми е да разбера Вие,който се пишете с "точки" .....,и не се осмелявате дори да си напишете името,понеже сте много смел/а,как ще " подкрепите нашите партньори"???!!! На думи - и то предимно ,както е "комфортно" и "модерно" и най- важното с "тълпата" много се говори ,а какви са "действията"...Предлагам да отидете в Украйна и да "хванете оръжието" -Знаете ли как и дали сте ходил в казармата или най- малкото на военно обучение ,което имаше по време на "соца" ?!

182

Ангелина

преди 2 години

До "Българин" - къде "видяхте" да коментирам за войната?!Той не говори за "снишаване" Говори за национални интереси ,те трябва да са приоритет за страната ни, всичко останало е пълно лицемерие - "нагаждане- слугинаж".Няма причина ,която да оправдава войната- тя е предизвикана от алчността на "ВЕЛИКИТЕ" и ЕГО и винаги е със завоевателни цели и от двете страни.Роби са тези ,които са се превърнали във васали на "ВЕЛИКИТЕ СИЛИ",без значение - САЩ или СССР/Русия..Нека бъдем БЪЛГАРИ,а не васални роби.

181

българин

преди 2 години

До Ангелина. И как точно ги защитава? Като подвива опашка пред оня кръволок путин? С отвратителната робска психика '"преклонена глава сабя не я сече". СТИГА! Целият свят е против този сатрап и неговата война, а ние пак да се снишаваме ли? Аман от роби.

180

хахаха

преди 2 години

Тея дето пишат, че миришело на барут, какво, ще каните руснаците с танковете да дойдат и тук ли? То вие ще им цунката д*петата, знам. Ама те да не се изненадат както се изненадаха в Украйна.