179

...

преди 2 години

Българският интерес е в покрепата на нашите партньори, а не да гледаме отстрани като аутсайдъри.

178

Ангелина

преди 2 години

Стефан Янев именно това каза ,че защитава националните интереси.Защо тогава бе сменен?!Мисля ,че България губи с отстраняването на Стефан Янев ,като Министър на отбраната. В сегашната ситуация международна по - правилно ,според мен би било да се отстрани Министъра на външните работи ,която е неподходяща за този пост и поне на мен ми изглежда ,че не ИТН ,а в по - голямата част от техните "кадри " "прозира идеологията" на Соломон Паси- олицетворение на продажник.

177

има видео

преди 2 години

Как е изгонен журналист от Европейския парламент, когато задава въпроси на помощник-секретаря в Министерството на здравеопазването на САЩ за биолабораториите на Пентагона около Русия, Китай и Иран. ...Диляна гайтанджиева , влезте в сайта и

176

1 февруари 22

преди 2 години

Пентагона започва биологически експерименти с български войници: ---Документите са публикувани на 13 декември 2021. Според тях Департаментът по отбрана на САЩ търси да наеме изпълнители, включително микробиолози, които да подпомогнат предстояща военно-изследователска мисия на Пентагона в България и Грузия от 12 март тази година до 11 март 2026 г.

175

Да отбележа:

преди 2 години

До Явно сте очаквали===Че след като новият министър на отбраната е страхотно похвален от чифутския *** Паси е ясно ,че няма да работи за интересите на БЪЛГАРИЯ!!! Дългогодишен представител на ДЪРЖАВАТА ни в НАТО! Ясно е защо по изключително гаден и брутален начин хищниците се разправиха с БЪЛГАРСКИЯ генерал,който по възможно най-добрия начин защитаваше нац,сигурност на РОДИНАТА ни!На пелтечещия продажен Киро е наредено от краварските му господари да сложат продажна марионетка на този пост!!

174

Анонимен

преди 2 години

До ТРЕТО Биологически лаборатории, които си държат ПДФ файловете на уебсайта само в акъла на руски фейкаджия може да има.

173

Анонимен

преди 2 години

кажи за келемето киро мой министър дето не употребява думичката война , радев искаше янев да мълчи нали

172

Анонимен

преди 2 години

Радев, стиска ли ти да дойдеш на Шипка?! Щото този път на Шипка ще сме много!

171

ПЕТО

преди 2 години

Какво разказва ГайтанджиеваАгенцията за намаляване на заплахите от отбраната (DTRA) финансира подобен проект, включващ войници в УКРАЙНА с кодово име UP-8. DTRA е отпуснала 80 милиона долара за биологични изследвания в УКРАЙНА към 30 юли 2020 г., според информацията, получена от Федералния регистър на договорите на САЩ

170

ЧЕТВЪРТ -ПРЕДИ ВРЕМЕ

преди 2 години

Щатска лаборатория ще прави експерименти с български военни, показва разследване на Диляна Гайтанджиева.Документи, получени от регистъра на федералните договори на САЩ, показват, че американски биологичен експеримент се пренася и в България. Става въпрос за биологични тестове върху войници, които са предвидени да стартират през март тази година в Българската военна болница в София

169

Анонимен

преди 2 години

Янев е преди всичко един от броящите се на пръстите на едната ръка милеещи българи за страната и народа. Истински родолюбец и патриот.

168

Трета национална

преди 2 години

Янев беше единственият военен, който можеше да предпази България в настъпващите епохални времена. Той бе свален най-позорно от глутницата политически хиени, практически обхващаща всички политически партии, президент и атлантически НПО. Цялата тази глутница се грижи единствено за себе си и защитава чужди интреси. Не ми се мисли за последствията. Хора, събудете се!

167

ВТОРО

преди 2 години

През последните дни лабораториите за биологични оръжия, разположени в украински градове, като Харков, Луганск, Днепропетровск и столицата Киев, наред с други, станаха мишена на руските военни части, действащи под преките заповеди на Путин

166

Анонимен

преди 2 години

Кой вкара шапкаря Янев в политиката?

165

Анонимен

преди 2 години

Радев, инициативата тия взе Янев. От тук нататък само ще хълцаш и ще говориш за "общоевропейски ценности". Представяш ли си ако Янев отиде на Шипка, а тебе те няма там?!

164

Не ви щем меда..

преди 2 години

Рано или късно всеки български лидер стига до момента , в който трябва да каже на руснаците - "Не ви щем меда, не ви щем и жилото"

163

Анонимен

преди 2 години

Президентът подкрепя този които му кажат. Явно вече е станал послушен защото пова е последният му мандат. После като Първанов може да си направи хотелче и да дава " ценни" съвети ако не отиде в САЩ да чете лекции.

162

Оффф

преди 2 години

Тоя тъпунгееееер и оняя кифлаааа където целуваше х.......яяяя на попа на русия да си заминават.В русията .И един миг29 може да вземат ,белким им помогне на руснаците че са го закъсали здраво.Апа с ния коремни кадето ги прави ще е номер едно в русия .

161

Анонимен

преди 2 години

Гумен Гадеф се оказа много хлъзгав и скоро ще му бием шута заедно с цялата му циркова трупа. Всеки ден различно говори но си личи че е наведен на Херо. Оставка паламуд и си вземи киртака !

160

Анонимен

преди 2 години

В смисъл още по ниско да се наведе ли? Е явно не е толкова гъвкав. Херо Мустава е разочарована.