219

Анонимен

преди 2 години

До От Вселената ***, пий си хапметата вече!

218

Тия ли

преди 2 години

Във всички държави Президент и Вицепрезидент не са никога заедно,дори ако пътуват -пътуват с различни самолети или автомобили.Ако стане нещо с единия ,веднага другия го замества-затова е ВИЦЕ.А тая кокона където е Радев,там е и тя,та да я снимат по тИливизиътЪ! Да се види после,па и хората да я видат и да се питат-коя е тая бе?И някой по-умен да ги светне-ми ВИЦЕто ни! Това са елементарни неща, които отдавна трябваше да бъдат научени!

217

Щирлиц

преди 2 години

И ние очаквахме президента наш да защити българските интереси,но не би.

216

Точно обратното

преди 2 години

слаб премиер и горе-долу - добър министър. А ние като се репчим сега бензинът е по3,5 лв, а какво още ни чака! А русия си прибира по 110 долара за барел засега.

215

Анонимен

преди 2 години

Леле, как го е закопал с това изказване ... всеки си гледа неговия зад-ник. Затъваме в ***, а ако има игра на копчета сме обречени!

214

Добра новина

преди 2 години

И любовницата на Стефан Янев - зам.министърката на отбраната Ралица Симеонова е подала оставка !

213

Анонимен

преди 2 години

В момента виждате двама нищоправещи с най-големите заплати, а др.Радеф и най-голяма пенсия на които наивниците им осигуриха и втори манадат.Този нищо не е направил за нас-българите и нищо няма да направи но продължава да се тупка по корема като тази *** до него.Хората вече изнемогват,всеки ден цените скачат,умират хора а тези двамата вместо да се откажат от високите си заплати както го направи хърватската президентка само плюят.......

212

Анонимен

преди 2 години

Радеф, кой каквото прави, на себе си го прави... Сега никой не ти вярва ! За 5 години от военен с достойнство, на който вярваше цяла България се превърна в едно злобно и лъжливо човече, работещо само за себе си ... Жалък си, каквито и епитети да използвам , няма да са достатъчни , същото се отнася и за онази до тебе , вицето....Оставка или импийчмънт !

211

hahahahaha

преди 2 години

и други очакваха, но се освети много бързо. осветиха още един. вече на всички им е ясно.

210

СКРИЙ се и МЪЛЧИ

преди 2 години

Радев, скрий се и МЪЛЧИ след белите, които направи в името на втория си мандат! Напиши си оставката и се разкарай!!! И Херо Мустафа няма да може да те спаси от народното недоволство. И то ще бъде безплатно, а не платено с парите на Прокопиев и Божков.

209

Анонимен

преди 2 години

А най-добре да си завре юмрука в .... нали се сещате къде?

208

Мдаа

преди 2 години

Предлагам радев да излезне сьс юмруче между хората като на протестите и да каже промянаЩе бьде интересна реакцията на присьстващите

207

Анонимен

преди 2 години

Гробно мълчание по всички фронтове освен този по Русия. Всичко друго като обещания бързо се забрави. Чака ни нова беднотия с оправданието, че Русия е виновна.Е такива ни ги назначават докато спиме.

206

Янев към Радев

преди 2 години

И аз очаквах, но не дочаках... Следващият си ти.

205

@@@

преди 2 години

Явно Киро се разбра с Гешев. Радев се кротна, защото спечели втори мандат и вече няма нужда да се прави на предводител за справедливост. Поредните излъгали надеждите на народа. Не предполагах, че Възраждане и ДПС ще се държат най-нормално в такава ситуация. Това правителство наистина е вредно за България. Може Янев да не направи партия, но е възможно той да е следващият президент.

204

българин

преди 2 години

Путин от няколко години предупреждаваше, че няма да допусне хуманните натовски ракети и военни бази на границата си, ама...американските пари и *** са по-вкусни. Обикновените хора страдат от войната, но всичко това е резултат на несвършената работа от политиците. Европейските политици са слуги на САЩ. Отдавна трябваше да има система за колективна сигурност в Европа и както руснаците изтеглиха восйките си от Германия - Нато не трябваше да с еразширява на изток. Сега всички ще духаме супата.

203

Анонимен

преди 2 години

Да, утре е трети март.Ден, в който България отново възкръсва на картата на света като държава, благодарение на Русия. Да излезем и да протестираме против санкциите, наложени на Руската федерация и да поискаме оставка на правителството и нови избори.

202

Анонимен

преди 2 години

Утре е Трети март - святя дата. И как тези господа ще отидат на Шипка след всичко това което натресоха по одрес на Русия на която България дължи свободата си . Как ще се покажат пред народа, чиито доверие вече загубиха - пак с фалшиви слова ли ще ни замаяват.

201

Анонимен

преди 2 години

В момента ни управляват лакеите на САЩ и ЕС. В момента ни управляват национални предатели. Българинът така и не се научи да не гласува за лицемерно ухилени физономии със съмнително лъскаво образование.Такъв позор България не е изживявала след като по време на правителството на Костов даде въздушен коридор на САЩ да бомбандират Белград с касетъчни бомби. Сега като *** се подкрепяме санкциите против Русия. Русия ще я бъде.Ще преодолее макар и на скъпа цена изолацията.Ние да му мислим.

200

asd

преди 2 години

Янев ги бил докарал на власт като организирал добри избори... Абе Радев, ще празнуваме ли на Шипка? В пандемията като не празнувахме плюеше и правеше пропаганда. Сега?