124

Анонимен

преди 2 години

Тези се правят на неразбрали, че трябва да се изтеглят от границите на Русия.

123

noFreeman

преди 2 години

какво има да мислят след нея няма да има кой да мисли... така че фейка за атомна не я сервирайте тука

122

Анонимен

преди 2 години

Добрият системен администратор след ядрена война може да изкара месец, хранейки се с трохите в клавиатурата и да тегли интернет от кеша на проксито.

121

Случаен минувач

преди 2 години

Опасността от трета световна война нарасна рязко. Айнщайн е казал: Каква ще бъде третата световна война - не зная. Но четвъртата ще се води с тояги и стрели!

120

Ххх

преди 2 години

Всяка една ядрена държава може да използва ядрено оръжие когато е застрашена държавата! НАТО нарушава договора за дистанция от Русия като иска да вземе Украйна. Вие какво очаквате да стане и заради кого? Путин си защитава територията и в най лошия сценарий може и до копчето да се стигне. Виновника ще е НАТО! Всичките тези санкции са за да съсипят икономиката на Русия защото ги е яд, че Русия няма дългове и се развива така както искат ЕС да се развие за САЩ нямам думи.

119

Анонимен

преди 2 години

НЕ ЗНАМ КАКВО "МИСЛЯТ" ЕКСПЕРТИТЕ, НО ДА ГЛЕДАТ ДА НЕ СТАНЕ 24 ЧАСА И ЕДНА СЕКУНДА, ЗАЩОТО НЯМА ДА ОСТАНАТ И ПАРЦАЛИ ДОРИ!!!

118

Алооо

преди 2 години

Да бе, да не е толкова луд. Всичко е с цел да се плашат хората, до сега беше ковида, сега ядрена война. Няма да стане, нали и те ще умрат, каква им е файдата? Дано по-скоро се разберат и да приключи тая просто т ия , защото страдат невинните хора, а не политиците. Не разбрахте ли, винаги трябва да има враг, дали ще е Хитлер, дали терористите, дали ковида, дали Русия, дали Китай, трябва да има враг и да заплашва "великата демокрация".

117

Анонимен

преди 2 години

Днес е началото и края на много неща, да ли ще е на жужето незнам, но края наултраглоболистите е ясен, иде ред на умерените глобалисти. Къ"ф ще го ядем при тех не е особено ясно. Но нещата няма да се спрат а ще ескалират. Най-богатите ще станат приказно богати, средната класа изчрзва, а бедните да се оправят както дойде. Това е написано в една завера преди има няма десетилетие.

116

Анонимен

преди 2 години

Вече всичко е възможно. Даже вируса тутакси се изпари.

115

Анонимен

преди 2 години

Беларус се включи във войната, 64 км конвой е на 20 км от Киев. Очаква се 5000 войници да умрат днес

114

Анонимен

преди 2 години

Днес е края на Путин. Тази нощ е унищожен 50 км конвой който се е движел към Киев

113

Анонимен

преди 2 години

Бог няма да допусне използването на атомни бомби!

112

Последните часове

преди 2 години

Руски конвой, настъпващ към Киев, сега се простира на 40 МИЛИ, сателитни снимки показват: бронирани машини, танкове, артилерия и помощни превозни средства са достигнали покрайнините на украинската столица. Daily Mail

111

Анонимен

преди 2 години

Путин е губещ

110

Урааааа

преди 2 години

Няма страшно нас ни пазят хартиените самолети F-16 Block 70!

109

Благодаря

преди 2 години

От името на 4 млн украински бежанци на байдън. И понеже сигурно в тоя живот няма да говориш или видиш повече путин той ви избъзика също с ядрените бомби. Вързахте се

108

Казват

преди 2 години

Че Путин имал Паркинсон. Ако много му трепери ръката и е наблизо копчето трябва да се вземат на сериозно тези заплахи.

107

ной

преди 2 години

Путин никога няма да даде украина на нато защото и там има ядрена капсолована заплаха и една малка бомбичка в чернобил ще е пагубен за радиус 100 000 км а туй именно ще е пагубно не само за русия

106

Ако реши някой

преди 2 години

То не са само ядрени бомби, има конвенционални, водородни бомби, неутрони, вакумни бомби, психотронни, химически, биологични, климатични, зетръсни, магнитни, звукови и други, незнаеш от къде ще ти дойде!

105

Анонимен

преди 2 години

Най лесния начин да се самоубие е да пусне една ракета