164

Барба Ганьо

преди 2 години

Ядрената война е немислима и не допустима ......!!!! Никой нормален човек не иска никаква война , има едни сбъркани мозъци но те ще си платят скоро ......

163

@@@

преди 2 години

При евентуални размени на ядрени удари шанса на Русия пак е по - голям , защото е с голяма територия и по - слабо населена , това го разказваха още в казармата преди 30 години....Дано не се стига дотам, ядрената зима в крайна сметка ще занули всички.

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен.....Да живей мирното високо демократично щатско оръжие и бомби най-вече. Ура дрУсалки и лепиларки..... Да живеят съвременните демократични обществени отношения, които не допускат *** илитерати без връзка между малкия и големия мозък; прехласващи се по разни диктатори; неграмотни, но със самочуствие, та, слава богу, че подобна плесен да може да определя живота на нормалните хора.

161

Анонимен

преди 2 години

"Сега видяхме с Путин, че това не е оръжие, което използва, за да защитити собствената си страна. Това е оръжие, което използва, за да може да прави каквото си поиска с други страни" --- Това може да го кажете ако Русия окупира примерно Мексико. Каквито престъпления САЩ правиха около 10 пъти. В случая си е чиста лъжа.

160

Анонимен

преди 2 години

Тук има уникални коментатори с тежки психически проблеми !

159

умът на западняка

преди 2 години

Аз не знам какво им е в главата на т.н. партнери да продължават да въоръват Украйна. Как смятате че ще свърши това? Генерал Янев намекна. Киро-Тъпоото няма как да знае, но ако Русия има шанс да загуби със сигурност ще накаже снабдителите с оръжие.

158

redordead

преди 2 години

договор за неразширяване изток от НАТО - няма!В крайна сметка мисля, че е собствено ршение на Румъния и БГ в кои съюзи да членуват!На *** му се иска всички да са подчинени на СССР и да мизерстват, ама...

157

факт

преди 2 години

On the Beach / На брега(2000)ей това може да стане

156

Анонимен

преди 2 години

Надеждата за света е руската върхушка да реши и да го свали от власт този шебек !

155

Анонимен

преди 2 години

А, какво стана с Ким?

154

по БТВ

преди 2 години

''Русия не изпълни обещанието си да НЕ напада Украйна , но пък и НАТО не изпълни договора за НЕ разширяването И на Изток '' ...

153

Даа!

преди 2 години

Не само Путин , но има и други луди по света , така или иначе въпрос на време , кой луд ще натисне копчето , такива ги има в най-силните държави в света с ядрен арсенал ...

152

Анонимен

преди 2 години

До До: Чета коментари в ....а Ти къде беше тогава, а ЕС?!***!..... Ами бях точно там, в ЕС - на топло, светло и сигурно. Където сте били и вие, впрочем. И въобще, правите ли разлика между ЕС, Афганистан, Буркина Фасо и Тамбукту; с коя цивилизация се отъждествявате - средиземноморската, угрофинската, ислямската, африканската; къде бихте предпочели да живеете - вие и близките ви. Щом не ви харесва в ЕС - чемодан, вакзал и марш в Магадан, бля... при любимия путин, бля..

151

Анонимен

преди 2 години

Путин може да стане много опасен когато проумее че е загубил войната. Неговата цел - бърза победа за да тушира вътрешната съпротива се отдалечава. Никой не знае какво ще му роди лудата глава. Малък ядрен взрив на украинска территория за да обърне хода на събитията? Взривяване на Чернобил за да го припише на украинците?

150

Анонимен

преди 2 години

...Мислете повече когато рипате по митингите и подкрепяте САЩ да разрушава Ирак, Либия, Афганистан, Сирия и т.н..... и в САЩ бият неgрите. Опростенческите ви разсъждения не впечатляват, но е ясен издават ясен психологически профил на бесен путинофил; поклонник на Садам, Кадафи, Осама (вечна им памет) и Башар Асад. А ръце потривате именно вие - щом някъде са загивали деца, то сега и руснаците имат право да го правят в Украйна, така ли? И за това СА виновени ЕС и САЩ?

149

ПАЗЕТЕ ЗЕМЯТА

преди 2 години

ВЪВ МОМЕНТА СВЕТВАТ СТОТИЦИ ЯДРЕНИ ЦЕЛИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ<ФРАНЦИЯ САЩ<ЯПОНИЯ<КИТАЙ<ИНДИЯ,Израел, Германия,ИНдииския океан,Средиземно море,Тихия Океан,КАНАДА.. Включват се бази за следне от МАРС<САТУРН7,САТУРН 19.СПРЕТЕ КОНФРОНТАЦИИТЕ С РУСИЯ<УКРАЙНА ВЕДНАГА ....АМАН ОТ НАРКОМАНИ НА ВЛАСТ !!!! САМО НАРКОМАНИ И ПИАР НЕГОДНИЦИ НА ВЛАСТ ПРИ ДОМАШНИТЕ ХОРА !!!

148

Кръстьо Костов

преди 2 години

До запознат - Съветите не са точни, всичко зависи от големината на бомбата. При малък наземен ядрен взрив в центъра на София покрайнините могат и да не попаднат във втората зона на поражение (от 4)

147

ПУТИН НА ПОЧИВКА

преди 2 години

РИСКА Е ГОЛЯМ НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВИ ДОЗИ наркотици ПОЕМА ПУТИН Заедно с дигитално холограмно обсебване от иноземни наркомани ... ДА СЕ ПРАТИ ПУТИН НА ПОЧивка веднага ..ДАЛЕЧЕ ОТ ТЕЛефоНИ ЛИчни карти ТЕЛЕВИЗИОННИ КАМЕРИ>>

146

Ами

преди 2 години

До това са го предрекли: Значи като се изпразни Европа от джендъраците, Ердоган ще се чуди кой град да направи столица на бъдещата Европейска Ислямска Държава.

145

До: Чета коментари в

преди 2 години

Не може да е истина, ама може... това е проблема! С подобно малоумно поведение Европа е преживяла ДВЕ СВЕТОВНИ войни с милиони загинали, защото на някой нещо си му се струвало невъзможно жестоко...Разпалвачите на войни - САЩ доволно потриват ръце. Мислете повече когато рипате по митингите и подкрепяте САЩ да разрушава Ирак, Либия, Афганистан, Сирия и т.н. Този ужас може да дойде и тук... Знаеш ли колко деца бяха избити в тези страни, а Ти къде беше тогава, а ЕС?!***!