104

Анонимен

преди 2 години

Русия съществува само защото има ядрено оръжие, ако го използва край

103

Ха ха ха

преди 2 години

Пускайки и една атомна ракета Путин знае че това ще е края на Москва.

102

Анонимен

преди 2 години

Байдън: Не се страхувайте от ядрена войнаАмерика не вижда нов глобален конфликт на хоризонта

101

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно, ядренното оръжие е политическо не се ползва за война. Путин е останал без армия, ако хвърли и атомните бомби няма с какво да се защити.

100

В БГ

преди 2 години

Не се страхуваме от ядрени бомби - първо щото просто Киро ще ни купи хапченца йод с провиотик и освен че това ще ни предпази от бомбите ще имаме хубава коса, кожа и нокти, второ щото след Чернобилския дъжд сме закърмени с радиация и трето при тези цени на тока няма лошо да си светим сами като крушки.

99

Заради

преди 2 години

Тръбата с китай. Ако и там някой не се гласи да му играе по нервите. Едно признавам. Дори заложник путин показа че хората действайки против него се мразят сами себе си. При ядрена заплаха да се хвърляш в бой. Значи много се мразиш

98

Анонимен

преди 2 години

Ковидът е първата жертва на войната.

97

Анонимен

преди 2 години

Руският атом - най-мирният атом в света.

96

Анонимен

преди 2 години

Две години чакаме Путин да ни освободи от Ковида.

95

пияница мистик

преди 2 години

Дрогаре комунисти, не се бойте! :))) Съветският атом не засяга вярващите в образа на Вожда свети свети Пyтиk :))) Като захвърчат атомните бомби, те ще засягат само cop0соидите, евроджендърите и демократите, а вас, хетеросексуалните славяни със сини очи и руси коси, вярващите в социалистическия строй, най-праведния на света радиацията няма да ви лови :))))))))))))))))))

94

Анонимен

преди 2 години

Путин - най-сигурната ваксина срещу Ковид.

93

Анонимен

преди 2 години

Путин уби Ковид.

92

Путин с един

преди 2 години

Удар ни спаси от ковид-репресиите, а после с втори ще ни спаси и от глобалното затопляне, предизвиквайки ядрена зима - шат-шат.

91

Да си припомним

преди 2 години

Какво да правим при ядрен взрив - първо да сложим противогаз и да се увием в бял чаршаф, второ да вървим бавно и трето - към гробищата. Бялото отблъсква слънчевите, значи и радиационните лъчи. Противогаза, да ни държи главата, като ни цепне бомбичката да не отфърчи, бавно за да не помислят че сме го крали, да хукнат да ни гонят и да всеем паника. И към гробищота- направо да ни заравят.да не се бавят.

90

Анонимен

преди 2 години

Ето ви ядрена бомба 3000 долара за 1000 куб метра газ. За утре анонсът е 5000.

89

пияница мистик

преди 2 години

Чудя се дали да не замина пак за Перу. Заключвам си жилището, хващам някаква фирма да ми прибира наемите от другите апартаменти, дето ги давам под наем и отивам на другия край на света да гледам шоуто :))) А, да. Купувам си и пуканки :)))

88

Анонимен

преди 2 години

Аз едно не разбирам,как изобщо може да има хора,които да вярват на Путин?Вероятно си въобразяват,че не дай Боже ако хвърли ядрена бомба,тях няма да ги засегне защото са с него и му вярват.

87

Изглежда

преди 2 години

Някой с изказването си за това, че трябва да атакува Путин с ядрена финансова бомба , го подсети, че има на разположение истински ядрени бомби. Ирония на съдбата.

86

Анонимен

преди 2 години

Гледах сега репортаж на един човек който води ютуб канал в Украйна. И той казва че се води информационна война дори в Украйна. Там хората са 50/50 спрямо Запада и Изтока. Едните искат Запад а другите 50% с Русия. Почти подобно е както в България и вероятно всички бивши съветски републики. Запада обаче успя да изкара долари и евро и примами нашите хора да минат на тяхна страна. Всички сме така, обичаме парите им и все пак си търсим нашия роден ген на изток.

85

Авангард

преди 2 години

Нямат време украинците това сега е агония. Крим е руски. Всеки го знае и просто завижда.на кой му пука. На никой