184

Зоро

преди 2 години

Време е да спрат и да се изпраща оръжие от (демократична и хуманна) Европа.Поляците се навират в лаината.Забравиха колко милиона изби фашизма.Нека си препарат всички укр.фашисти.в Полша.Време е Путин да очисти всички тези некомпетентни евро политици . Предупреди че всяка. стана която се опита да го нападне с ядрено оръжие ще получи същото.Този Путин има много мъжество.Опълчисе на всички тези които тъпчат човечеството и убиват.Браво Аз съм за провокация от НАТО и да станем отново ниерденталци.,

183

До 201 недоразбрал

преди 2 години

Така като ти слушам глупостите най вероятно си на 25-30 години,а туризма че няма да има не те интересува че целият бургаски регион разчита на туризма.

182

Анонимен

преди 2 години

Не знам колко е куражлия Путин ,но източен поток 2 спира ,с да им е чистото на еврогрйовете

181

Анонимен

преди 2 години

До Недоразбрал - Китайски са ни и компютрите и телефончетата !

180

Кики

преди 2 години

Крадливото джудженце си въобразява, че е най големият куражлия.През 1941 бяхте нападнати и наистина руският народ показа чудеса.Това обаче е война на егото на един самозабравил се фараон а не на Русия.Нацията не е обединена и уверене , че това е нейната война и този старец скоро ще го разбере.Жалко за погубените млади животи.

179

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля , че АКО НАТО отстъпят малко и спрат с въоръжаването на Украина и нагнетяването на напрежението , Русия няма амбиции за повече настъпление на запад , нито към хората ! Мерака и ината на Зеленски саъздаде наистина много проблеми , а те могат да станат и още по-големи - Просто запада трябва да направи компромис - Само с инат няма да стане ! Украина НЕ е член нито на НАТО ,нито на ЕС , и едно приемане по бързите процедури е бензин в огъня - Може би по-късно и това ще стане но не сега !

178

Недоразбрал

преди 2 години

Ама то много сладко на някой да му извиеш ръцете,да си трупаш танкчета с хиляди на границата му и да викаш,аааа ама аз провеждам маневри,няма да нападам,а после да нахлуеш,като че ли нищо не си казал,а всички да се гуцат да хъкат и мъкат и да не пратят една ескадрила и да му еб,ат майката на туй жуже и на цялата му кир,лива орда!Ще му писне на запада и ще тури край на тая рузка тоалетна дето разиграва вече 100 години целия нормален свят!Предпочитам умрял,отколкото да ме мачкат червени ***!

177

Недоразбрал

преди 2 години

Пак едни и същи руски атравлятини,пак ехидничът,пак в,атниците са номер едно,а американците ряпа да ядът,НЪЛ ТЪЙ НЕЩАСТНИЦИ ИЗМИСЛЕНИ??!!Само ва питкам,в момента на рузки ли компютри пишете или плюете?Телефончетата айфончета ли са или са марка балалайка?!Що тъй ако само за един час се задейства целия запад,рашагите ще бъдат навряни зад урал,че и китайците нема да ги спасът?!И дай сега,че крадливия лудньо,дето самите руснаци не го търпят вече,да му правим реклама и да фиткаме какви бомби има?!

176

Сандокан сдвата ножа

преди 2 години

Може да се стигне до нещо като в Хирошима,ядрена бомба но за определен регион извън САЩ,в Европа например,всички ще се стреснат и ще се договорят с компромиси.Никой не знае какво са намислили и какво им е в главите.Дано ние не пострадаме заради слабите ни политици,които не знаят още за какво иде реч

175

Пламен

преди 2 години

Както вече писах - Другарю Путин Удри с теслата между очите Бандервовските и краварските неофашистки *** - ако трябва и с ядрени ракети - щото ако Путин сега отстъпи - гадовете ще ликвидират Русия

174

Система Периметър

преди 2 години

или Ръката от ковчега представляви система за автоматично изстрелване на ядрени ракети което може и да е автономно. Старата соц разработка беше осъществена от Путин преди 10тина г. и е способна да изстреля голяма част от ядр. арсенал за по малко от 30 мин.Според Руски военни експерти САЩ може да бъде унищожена за минути така ,че да неможе да отвори.Неястни обаче остават последиците за света и това е основната пречка САЩ все още да дишат !

173

Ангел до днес

преди 2 години

НАЙ накрая си оправихте сайта. Вчера цял ден неможех да влезна.Съвет: или пишете истината или си оправете сайта.Неможе вчерашни хлапеда да ви хакват.Излагате се !! Путин ще тълкува военната помощ от НАТО за война не срещу Украйна а срещу НАТО ! А на САЩ им е предопределено да бъдат заличени в Ядрена война.Никой не може да върви срещу съдбата си !За жалост със всеки изминал ден се приближаваме до ядрен апокалипсис!

172

Анонимен

преди 2 години

Украйна е само средство, което САЩ използват срещу Русия. Ако не беше дошъл Тръмп тази война отдавна да се е случила. Путин просто изпревари нападението на украинската армия срещу Домбас. Ядрена война надали ще има. И САЩ и Русия няма да отстъпят. С новото си обединение от държави САЩ обграждат Русия и Китай и от Тихия океан. Предполагам, че истинските договорености няма да бъдат показани на света. Но нова Желязна завеса най-вероятно ще има. С проекта Триморие тя вече се изгражда.

171

Геополитик

преди 2 години

Причината за притеснение е че Русия изглежда притисната в ъгъла. За момента запада е срещу тях, другите си мълчат. Другите и те не са доволни от запада, но китайците например се чувстват твърде несигурни и неубедени в собствените си възможности. Русия скоро ще доменстрира как се превзема 3млн. град без много жертви и сравнително бързо. И в общи линии всички ще млъкнат. До момента санкциите са смешни само плашат овцете.

170

Геополитик

преди 2 години

Всъщност Путин го възпира само САЩ, затова те си контролират по голямата част от баницата наречена запад. Франция и британия са изостанали по всички параграфи, дори не е сигурно че имат собствено решение върху бойните си глави. Проблема на всички е в Китай, за момента с 300 бойни глави и не много добри средства за доставка и липса на триада - но работят здраво и тепърва ще имат пълно военно и икономическо превъзходство (след 20г.) нещо на което САЩ се радва 70г.

169

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли, че Русия в началото на 21-и век искаше да стане член на НАТО, но от НАТО я отрязаха? ... :) ... Ей така го пиша за информация и за размисъл. Защо е искала да стане член и защо НАТО не са се съгласили, а и съответно какви изводи тогава са си направили руските елити за НАТО и целите на съюза. Защо НАТО иска Грузия и Украйна в редиците си, а не са поискали военната машина на Русия? ... :) И това не е фейк, а го твърди бивш генерален секретар на НАТО.

168

Анонимен

преди 2 години

Шанса на Украина е малък, защото мащабите са несъпоставими. По-скоро воюват ЕС и Русия. За ЕС това е проксивойна за тестване на Русия. Нали се вижда - приемат я за една нощ в ЕС, може и в НАТО за още една. Това кой започнал пръв е друга тема. Който е с по-слаби нерви започва пръв, то е ясно.

167

марги

преди 2 години

Има ли значение кой ще гръмне ядрената бомба? Мисля, че изживяваме последните си дни....по-зле ще бъдат само тези, които оцелеят....

166

путичок

преди 2 години

Нали в Украйна е пълно с руснаци той ще ги освобождава с ядрена бомба.

165

анонимката

преди 2 години

До това са го предрекли: Ти си на много тежки наркотици