144

това са го предрекли

преди 2 години

пророците и масоните създали САЩ го знаят и са подготвени. Затова САЩ няма да се намесят в ядрения конфликт който ще се случи в Европа. Ще пострадат основно страни от НАТО без Турция, но заради радиацията ще пострадат и руските градове намиращи се в европейската част чак до Урал. За разлика от голямата част от европейците който ще бъдат изпарени, руснаците ще имат време да се изнесат в Сибир и там заедно с помощта на Китай да създадът нов съюзническа държава. До 5 години Европа ще се обезлюди.

143

путьо путински

преди 2 години

първо се забиват 50 ракети в Кремъл. после 5000 в ссср. махат го от картата и всички сме щастливи. бай та гладните *** да мрът гадовете гадни и бсп с ракета. Нинова разчекната и опозорена от целата червена армия ша и хареса много.

142

запознат

преди 2 години

До Чета коментари в: Подкрепям те напълно, но това е реалността и трябва да сме подготвени за нея. И най важното е нашите политици да не се опитват да ни поставят напред в списъка за поразяване на Путин. Вижте само реакцията на Ердоган на всичко това!

141

Чета коментари в

преди 2 години

подкрепа на путин и неговия ядрен шантаж; някои дори обсъждат (компетентно) практическите аспекти при ядрен сблъсък. Хора, вие едва ли сте родители. Няма родител, който дори да допусне възможността детето му да загине от ужасна смърт; да лиши от бъдеще близките му; да гледа как плътта на обичания човек се стича от костите му с писъци или плюе дробовете си на кървави парчета и пр. Изродщина е това - да заплашваш, а и да одобряваш подобни заплахи.

140

ГОЧО

преди 2 години

Ядрените експерти просто спряха да мислят и започнаха да слушат.....Путин!!!!

139

запознат

преди 2 години

До моето мнение: Ако си в София, Пловдив или близо до американските бази в Бг, бегай бързо от там! За да не пострадаш от пряк ядрен удар, трябва да си на поне 50 км от епицентъра на взрива. Така ще се спасиш от изпаряването и ударната вълни. Все пак ако видиш ядрената гъба, веднага трябва да легнеш на земята по възможност в укритие и да си покриеш лицето. Не гледай взрива, че ще ослепееш. След преминавамето на ударната вълна няма да можеш да рзчиташ на никаква електронна джаджа. Пии таблетки!

138

Мда

преди 2 години

Не е наред с главата този човек. Самата идея за ядрена война е кощунствена; това на практика не е война, а в заимно унищожение. Няма психично здрав индивид с близки - деца, внуци, роднини, който сериозно да допусне реалното използване на такива оръжия, камо ли да се използва като заплаха в дипломацията.

137

Анонимен

преди 2 години

Това си е краят на ерата Путин.Важното е какве остава след нея.Една безсмислена война в която загиват млади мъже заради прищевките на един психопат.Една разнебитена икономика,тотално ембарго.Путин усилено работи в посока революция.В Русия периодите на революции са 70-80 години.Така че скоро може да видим джуджето обесено на някой клон пред кремъл!

136

Рейгън

преди 2 години

Дори малката бройки хиперзвукови ракети с ЯБГ са достатъчни да парализират цяла Европа с почти нулев шанс да бъдат прихванати и свалени. Виж САЩ имат шанс, защото към тях ще тръгнат балистични ракети, от които поне 50% ще бъдат свалени. В един глобален ядрен конфликт Европа и Русия загиват, а САЩ остават едноличен лидер на Света! Разберете това, *** европейски, и не позволявайте САЩ да ви манипулират, както в двете световни войни. Европа загуби милиони и не се научава, кое е ПРАВИЛНО!

135

Ами

преди 2 години

Путин нямаше да се сети за ядрената трияда, ако онази британска джендърка която се води военен министър на Великобритания не го беше подсетила.

134

моето мнение

преди 2 години

До Анонимен 164: като гледам как Байдън преклони глава, явно САЩ няма да са цел на руските ракети и за Европа ще бъде големия пай а тук *** джендъраци са най кресливи.

133

Анонимен

преди 2 години

Дано.

132

Ванга го е казала

преди 2 години

Останалите живи ще умират бавно и мъчително като ще завиждат на изпарилите се защото са се отървали лесно от този свят.

131

Анонимен

преди 2 години

До Ако си в София? - София не е цел. Това го заявиха руснаците вече няколко пъти. Дори да пратим самолети в УКР, което ще е върховна глупост от наша страна - пак няма да ни атакуват, зашото има много по-напред в Списъка от нас

130

Анонимен

преди 2 години

Рано е още за ядрен удар. Другите възможности не са изчерпани. Запада продължава да притиска руснаците и Путин и не изключвам те/той да изпробват най-новите си оръжия за НЕядрен удар по някой от най-големите дразнители, нищо че са бета-версии някои от тях. Най-вероятната мишена извън Украйна е.... Лондон. Ако има поражение там - всички натискани от англо-саксите от тая и от другата страна на океана - из един път ще се кротнат. Ядрен удар не е нужен на този етап!

129

Ако си в София?

преди 2 години

До моето мнение: Нищо не можеш да направиш! Няма даже да можеш да чуеш сирените, защото както каза един американски експерт хиперзвукова ракета Кинжал изстреляна от финския залив намиращ се на 1900 км от София ще стигне до София точно за 8 минути. А тези ракети сега не са във финския залив, а много по близо са базирани в южния военен окръг и ще стигнат много по бързо до София.

128

Зайо Байо

преди 2 години

Те тия ядрени експерти не вярваха и че Путин ще влезе в Украйна, хем и затова Путин ги предупреждава от 2008 насам. Ама за тия експерти всичко е блъф щото Русия е бензиностанция и имала малка икономика, не могат да схванат че за руснаците не е блъф а предупреждение.

127

Ами вземи мерки!

преди 2 години

До моето мнение: За да не си изненадан! Аз и моето семейство от 5 дни съм в Аржентина! Тук руски или американски ядрени ракети няма да падат! Между другото и жената на Зеленски с децата също са в Аржентина и са се настанили в петзвезния хотел Хилтън в Буенос Айрес!

126

моето мнение

преди 2 години

Аз също мислех, че Путин няма да нападне ***, но той го направи! Сега също си мисля, че Путин няма да изпозва ядреното оръжие, но ако греша какво правим?

125

Анонимен

преди 2 години

До ХххОчевидно е, че Украйна иска НАТО, а не обратното. Но само иска, а не го получава. И като гледам къде са руските войски, навярно има основание. А пък ако Русия окупира Украйна, ще получи още 4 натовски държави за съседи. Но няма кой да го осъзнае. То акъл се иска.