105

Анонимен

преди 2 години

Колко мъка и злоба ще се излеят сега...Това, което прави РФ е простичко, повече няма да има бомбардировки по детски градини и училища в Луганск и Донецк. Няма повече горени живи в сгради. Доколкото могат, според обстоятелствата ще защитават.Ако ви стиска играйте ва банк... ако не ви стиска... няма да играете. Той го каза още 2008 - разбират ли какво правят, след това повтори, накрая в прав текст: За какво и е на Русия свят без Русия.

104

Анонимен

преди 2 години

Украйна е част от България! Да си припомним къде хан Кубрат създаде СТАРАТА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ НА ПЪРВАТА УКРАИНСКА СЪВЕТСКА ДЪРЖАВА ПРЕЗ 1919 Г. Е СЪЗДАДЕНА ОТ БЪЛГАРИНЪТ КРЪСТЮ РАКОВСКИ! Извод: Територията на У-крайна е била българска, под българско управление и юнак ***, Пасито, Цвъки, Крадливото Ленче, Умницата Ганчовска да ходят и да ни я прибират!

103

Анонимен

преди 2 години

Украинския президент ,какъв да е друг освен евреин. какво друго да очакваш ? Убил е около 8 000 руснаци в Донбас през последните 8 години

102

Анонимен

преди 2 години

сега вият като сибирски мечки същите, които приветстваха отцепниците в косово

101

Анонимен

преди 2 години

Руски войски вече преминаха на територията на ЛНР и ДНР за да опазят мира. Окраина е на ход. Ще нахлуе ли на територията на суверени държави ?! Донецк посреща освободителите и пазителите на мира. Изстрадана и дълго очаквана победа...

100

Анонимен

преди 2 години

Укропитеците спряха с обстрелите, веднага след като първите руски военни колони влязоха в Донецк. Както 2014г. Русия носи мир и спокойствие. Факт. Преди това западът подкрепяше 8г. война и геноцид. Русия е МИР.

99

Анонимен

преди 2 години

Ще празнуваме ли 3 март?. Или защото вече се нямаме с братушките ще го отбележим само с лек поклон и минутка мълчание.

98

Анонимен

преди 2 години

А НАТО , ЕС и Украйна оставиха ли друг избор на Русия? Направиха направо и невъзможното да се стигне до тук.

97

Анонимен

преди 2 години

"Това което мрази Русия са фашистите!"Ами, не съм съгласен. Русия се разбира добре с фашистите, я как си поделиха Полша навремето. Даже им спонсорира футболните отбори и какво ли не. Абе, обича си ги, да ти кажа.

96

Анонимен

преди 2 години

Къде са непобедимите армии на НАТО?Защо го е страх да защитят своите братя фашисти-бандеровци?На кого ги изоставят? Лошият Путин ще ги сдъвче с пари залите.

95

Анонимен

преди 2 години

Ако правилно разбирам, Путин признава републиките, те съответно го молят за помощ. Следва 130 к войници в тези републики. Следва гражданска война в Украйна с неясен финал. Следват санкции срещу Русия. Следва ужасна икономическа криза в Европа. САЩ са доволни, бизнеса им ще се завърти брутално. Фон дер Лайен президент в Голдман Сакс. Европа се превръща в Африка.... Поправете ме, но не мисля,че ни чака нещо хубаво. Положителното е, че Европа няма да бъде остъклена, но я чака мъка от всякъде, и то защото стана роб на продажни ***.Междувременно Русия ще продава ресурсите си на Китай, Индия,

94

МНЕНИЕ

преди 2 години

Руснаците не са Самоубийци да бомбардират АЕЦ Чернобил - ще я оправят да работи .

93

До 103

преди 2 години

Тия слухове по Радио Киев ли ги чу?

92

Анонимен

преди 2 години

Това което мрази Русия са фашистите! Ще ги прочисти от Украйна! -:) Един режим с години убиваш собственият си народ!-:( А Америка колкото е по далечко от Русия по добре! Русия ще си оправи проблемите и ще се прибере в Русия! Но този Американски военен блок,запали ли война в Европа няма да са добри нещата! НАТО вън от Европа! Европейска наша армия ни е нужна вече! НАТО е един голям балон!-:)))

91

Анонимен

преди 2 години

Сега да видим колко са ербап подлите бандери!! Когато срещу теб е най-силната армия на света, а ти си воювал 8 години само срещу деца и жени на Донбас!!Смърт на фашизма!!!

90

Анонимен

преди 2 години

НАТО умря.НАТО е в мозъчна смърт.

89

Анонимен

преди 2 години

Следва изтласкване на фашистката окраiнска армия от окупираната част на новите държави до границите от 2014г!

88

Анонимен

преди 2 години

Не става само със санкции трябва и акъл.

87

Анонимен

преди 2 години

В зависимост от това как ще се развият нещата от тук насетне, в рамките на няколко години, разделянето на Украйна на почти две равни половини е много вероятно. Всички югоизточни области където руснаците са мнозинство ,или са приблизително равни с украинското ,а това са Донецка, Луганска, Харковска, Херсонска, Днепър (Днепропетровск) Запорожието, Одеска и всички други до река Днепър която ще стане и граница м/у две нови държави. Отдавна се говори за такъв сценарий и създаването на Новорусия.

86

Анонимен

преди 2 години

Господа управляващи , не само ще стоим на студено ,но и гладни !