85

Анонимен

преди 2 години

Хайде, хайде - прецендентът е създаден преди почти 100 години. За Израел говоря. После Косово и т.н.

84

Български гражданин

преди 2 години

До всички фенове на Путин: Ами ако стигне и до България? Ако предизвика ядрена вой и вие се срещнете с радиацията... ? Пак ли ще му се кланяте на тоя психопат? Да подкрепяш агресор нападнал суверенна държава е равносилно на държавна измяна. Защото веднага ще си дадете зад ниците на агресора. Позор сте!!!

83

Анонимен

преди 2 години

Току-що руснаците превзеха Киев - старата руска столица. Не случайно първата руска държава се казва Киевска Рус. Тя е основана именно тук.

82

Анонимен

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Със сигурност може да се каже, че времето на Путин изтече. Санкциите ще са бавни и постепенни, но жестоки и неотменими във времето. Русия ще бъде задушена икономически и скоро ще стане страшно! Все повече ще затъват в едно голямо "кримско блато", което сами си изкопават. Путин и компания ще продължават да "съскат и хапят", но вече са пътници! Вече са пътници!

81

Анонимен

преди 2 години

Ходих да се пиша доброволец и в украинското консулство, и в руското посолство.И едните, и другите ми отказаха с мотива, че война няма да има.Ходих и в американското посолство. Там също ми отказаха, защото купували само журналисти, но имали достатъчно.

80

Анонимен

преди 2 години

Проруският тролаж надали е от българи. Освен ако не са роми, толкова много правописни грешки, човек.

79

Слава на Украйна

преди 2 години

Украинските воини мачкат руското ВВС. Руските самолети дават фира един след друг!

78

Анонимен

преди 2 години

Путин е признал за независими Варненская Народная Республика с президент Иван Николаевич Портних и Бургаская Народная Республика с президент Дмитрий Николов.За обща столица на двете независими републики е обявен Лукойл Нефтохим Бургас.Населението на двете независими републики е в еуфория и народа ентусиазирано размахва руски знамена, хвърчат от радост *** и ват днки във въздуха. Навсякъде са организирани народни тържества, веселия, гърмят фоервейрки, играят се казачок и пля ски, пеят се патриотични песни и руски романси, звучат балалайки и частушки.

77

Анонимен

преди 2 години

Обещавам ти, когато кормят Путин, пак да мълча и да не прилагам двоен аршин :)

76

Анонимен

преди 2 години

Този видя зор и иска да повлече и Европа с неговия фашистки режим !

75

Анонимен

преди 2 години

Дойде време за разплата. Фашистите ще платят за всичките си подлости и престъпления. Включително и за изгорените живи деца и жени в Одеса.

74

До 83

преди 2 години

През ВСВ 2 милиона украинци се предават веднага на германците. Кръвта вода не става.

73

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам - това в Сърбия кво беше!?Защо заради откъсването на Косово цяло НАТО нахлу в Сърбия и срина от бомбардировки градовете й, а Путин да не може да защити руснаците, подложени на терор от украинските фашисти.

72

Анонимен

преди 2 години

Значи кога НАТО бомбандира Югославия същите тези мълчаха. Кога изкормиха Кадафи жив пак мълчаха, Сирия, Ирак ... Сега видиш ли за същите военни действия, обаче срещу "демокрацията" е рев и писък. Е до кога с тоя двоен аршин господа евроатлантици ?

71

До Трезвомислещ

преди 2 години

За съжаление си много прав. Това което направи джуджето диктатор е огромна грешка. Европа се връща 80 години назад. Ако някой си мисли че Бг-то няма да пострада от тая глупава война много се лъже. Икономика на нас и на целия регион ще пострада адски много. И много момчета на по 20г ще загинат. Трагедия и за. Украйна и за Русия и за Румъния и за Белаус и за България.

70

Анонимен

преди 2 години

Днес 60 000 украински военнослужещи са преминали на страната на Русия. Повтаря се ситуацията с черноморския флот на Украйна от 2014г. 90% от командири и воиници преминаха на руска служба запазвайки длъжностите и чиновете.

69

Анонимен

преди 2 години

Най важното е че фейка за взривове и ракети по Украински градове не е истина, военни действия има само в Донбас.

68

Анонимен

преди 2 години

Няма инвазия в Украйна, има спец акция за помощ на ДНР и ЛНР. точка

67

Анонимен

преди 2 години

Войната в Донбас е от 8 години.И нашите медии мълчат ,защото така им казано.

66

Анонимен

преди 2 години

Бог да пази Русия и нашите братя руснаците от американските апетити и техните сла гачи от Украйна. Чудя се дали руснаците ще ползват бомби с обеднен уран както правеха американците в Сърбия или ще бъдат по-цивилизовани?