165

Анонимен

преди 2 години

Баси колко *** ....

164

Е това е

преди 2 години

Банкоматите празни хляб няма, къртика оръжие раздава да се изпотрепят.

163

Анонимен

преди 2 години

Честита победа на украинските бандеровци!

162

Анонимен

преди 2 години

Бог да ги прости десантчиците около Киев .Отидоха си завалийките млади и зелени за родину и путину .

161

Анонимен

преди 2 години

До 184Превзе не значи задържа. Жалко за десантчиците. Ако нямат подкрепа, а руснаците са показали липса на координация - ще бъдат унищожени. После ще има вой. С кой акъл са направили десант на летището.

160

Анонимен

преди 2 години

о и тоя зелевски не усвоил сигурно още украинския правопис , че пише на английски и ние тук си имаме такава опозиция на русия , само на анг пишат

159

ни са знай

преди 2 години

Освен в България, и в Украйна има много луди (и при това прозти), та по-добре е ъази опасна АЕЦ да бъде под контрол!

158

Opt21

преди 2 години

Украинците пак закъсняха. Трябваше да взривят хранилището за ядрени отпадъци и да обвинят Русия.

157

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме, че на Мюнхенската конференция, Зеленски обяви, че иска да направи Украйна ядрена държава. Думите му бяха просрещнати с овации и ставане на крака. Какво очакват краварите и брюкселски зелки?! Путин няма да стои и да се прави, че не е чул?! Това никога няма да стане под носа на Путин, ако ще да го обяват за световен злодей.Чичо Джо още чеши глава и не не е обявил санкциите си, но вече е все едно всяка санкция вече бие не само срещу Русия, но и върху САЩ.

156

Анонимен

преди 2 години

То и беларуския президент не е много със сивото,тръгнал към Чернобил,връща услуга,ама с Чернобил,там го инсталираха.Какво ще превземаш ,бе ядрени отпадъци ,баси лудите!Е не може толкова откачалки,това са хора обладани и са за въдворяване.

155

Бай Хой

преди 2 години

Близо до трагедия са т.нар. журналистчета-жълтурчета в България. Как пък за 4-5 години в университет не станахте нищо повече от надупени преписвачи.

154

До 184

преди 2 години

Ами дай банкет,какво чакаш?!?Почерпи с пирожки и кефир,другарю...

153

Кво не е ясно

преди 2 години

Лъжи и краварски номера и диктат

152

Анонимен

преди 2 години

Поредната лъжа на Зеленски. НАТО официално заяви, че няма да му помага. Защо да не плаши европейците с Чернобил? Вече се е случвало радиоактивен облак да лети над Европа и медиите да вият хипертревожно. Всъщност Фукошима още замърсява океана, но японската радиация си е наша. И когато слушаме новини по време на война, трябва да се съмняваме в достоверността им. Помнете ковидната истерия, пандемията, ваксините, фашистките сертификати...и информационната война.

151

Анонимен

преди 2 години

Русия превзе летището в Киев. Войната свърши за ден.

150

Гиб Мелсън

преди 2 години

Бог да пази Русия и нашите братя руснаци от апетитите на американците и техните слагачи от Украйна. Русия не може да позволи НАТО да се разширява само на изток в посока столицата на Русия. Плана на американците да натъпче Украйна с ядрени оръжия няма да се случи.

149

Гонете рушките

преди 2 години

агенти от пасольството.

148

Анонимен

преди 2 години

Зеленски трябва да бъде заловен и съден за геноцид срещу рускоезичното население. Предполагам, че с дейността си американският прислужник е нанесъл вреди на РФ за милиони, но в случая е важно, че е изпращал войска да обстрелва населението в Донбас.

147

Закриване пасольство

преди 2 години

то.

146

Krom

преди 2 години

До Анонимен 155 - и сега цялата омраза на русофилите ще се лисне върху написаното от мен - само гледай колко хейта ще има. Тези майкопродавци любят Русия и мразят от сърце всичко свързано с историята на България. За тях руската догма е единствената истина.