125

Анонимен

преди 2 години

20 века... Руснаците - северните македонци!

124

Статутът

преди 2 години

На Косово,беше автономна част от Югославия и Метохия!А Югославия ,одавна я няма!Разлика!

123

Анонимен

преди 2 години

Русия и Украйна са били една държава СССР и не се знае къде е границата. Както България е била със Сърбия и Гърция в османска и после се бият. Всеки иска да вземе повече, а НАТО се опитва да вземе и от двете.

122

Krom

преди 2 години

До До 121 - какви руснаци преди двадесет века?! сънуваш бе, смехотворник? Ти ще ги изкараш по древни от гърците как си тръгнал? Да не си завършил история при Скопските историчари?

121

Мдаааа

преди 2 години

Човечеството не си е научило урока след толкова световни войни. Хораааа, правете любов, НЕ война!!!

120

Анонимен

преди 2 години

След като няколко дни ВСУ не спира да сипе снаряди над Донецк и Луганск, вече прави опити да стреля по територията на самата Русия. Това е повече от провокация. Преди няколко дни два снаряда паднаха на руска територия по погрешка, но да пращаш БТР на чужда територия е обявяване на война...

119

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости от страна на Украина, за чий му е на Путин мъртва територия, невъзмажна за живеене още минимум 50 години напред във времето.... ама става за - Ние Украина спасяваме Европа...вижте ни и пратете армия....не ги харесвам руснациге, нямат никаква работа в Украйна...ама пък украинците каде спаха 8 години та не си решиха проблема в Донецк и Луганск?? Сега пак ни вкарват в криза да вдигнат цениге на всичко и да обезценят натпупаните спестявания на хората...Само гледаите.

118

Ф.С.В.

преди 2 години

Най смешното и интересно е друго-- а то е?? -КАК така всички украинци които бяха 'забравили' да говорят на руски език - сега си го 'СПОМНИХА' и говорят вече само на руски??? хахахахаххаха ВИВА ПУТИН!!!

117

(-_-)

преди 2 години

Явно на Путин му омръзна да отстъпва и счита властта в Киев за заплаха, както за Русия, така и за руското население в тая измислена страна. Щом не се разбират с думи значи трябва пердах. Одобрявам! До края на месеца в Украйна ще има мир и ред.

116

До 110

преди 2 години

НАТО нямат право да "защитават" държави, който са извън алианса и работа там нямат.

115

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 109 - и какво странно виждаш в това? ОК, Русия има ядрен потенциал и то огромен. Нормална реакция на всеки с тези възможности - ако някой иска да ги заличи, то те да заличат него и света. В частност, при масивен ядрен конфликт освен участващите - другите също ще измрем, макар и няколко дни по късно. От ядрена зима. Та не разбирам, защо смяташ това за признак на лудост? Той предупреждава.

114

До 121

преди 2 години

Какви свои хора е пращал Путин в Донецк и Луганск бе пъпчивец?Прочети малко история. Това са руски градове у там живеят руснаци поне от 20 века.

113

Смешник

преди 2 години

Плуят западата и демокрацията хвалят диктаторите а пак всеки с модерни устроиства в джоба и децата им в лошия запад учат живеят! Като няма газ дърва ще горим свободата и правото на живот са по важни!

112

ina

преди 2 години

До До 119Няма разлика между руснак и фашист!

111

Анонимен

преди 2 години

"заповед да беше стреля" - Йода, Пригожин май вече направо от улицата ви събира.

110

Анонимен

преди 2 години

Значи за Косово може, а за Донецк и Луганск не може?

109

До 119

преди 2 години

Никакъв Киев не е нападал Путин. Руската армия има изрична заповед да беше стреля по градове и цивилни. За за разлика от фашистите, които от 8 години подлагат на артилерийски обстрел жилищни комплекси в Донецк и Луганск.

108

Ха-ха

преди 2 години

Пълни глупости. Чернобил е вече почти чиста зона, кипи див живот. Дори и да се наруши целостта на ковчега(което едва ли ще стане) , пак няма да има сериозни последствия.

107

Анонимен

преди 2 години

"Окраина" пък този. Ти чу, че 1 лев вече е почти 50 рубли и ти притъмня ли :)

106

Ванга 2

преди 2 години

Припят ще прилича на Сталинград накрая. Няма да падне лесно.