145

рушкия примат

преди 2 години

може да разрушава, но не и да гради.

144

Krom

преди 2 години

До Анонимен 155 - имало е. От 922г. до 1552г. там, в сегашна Русия е Волжко Камска България, основана от Хан Алмас, наследник на Котраг - син на Хан Кубрат. И основала Казан, както и ред други градове. През цялото почти време воюва с росийските князе. Унищожава я Иван Грозни през 1552г., посичайки над 400 000 жители. От тези времена се появява наименованието "татари" - т.е. така искали руснаците да наричат тези хора. Но, "татар" на монголски е презрително за чужденец. Та питай пак къде са?

143

Димитър

преди 2 години

до 170. Освен националната сигурност и интереси които Путин гони, това е скъп лукс да може да си позволиш да си патриот и да отстояваш интересите си. За малка Държава като България се иска да имаш топки между краката а не желание за по-добър живот и успешен бизнес за да се случи. Сърбите са пример затова, имаха топки. Платиха цена с мн жертви, за съжаление не излязоха победители но са хора на честта за мен и са истински дойстони родолюбци. Те нищо не спечелиха, но са прави и постъпиха право.

142

Анонимен

преди 2 години

Кремъл обяви преди малко 2-те условия за мир с фашагите:1. Никога Украйна в НАТО. 2. Обявяване на неутралитет като Финландия и Австрия. Дъл ша са съгласят бандерките, а?! Как мислите?!

141

Анонимен

преди 2 години

Зеленски търси мир!!!! Иска прекратяване на огъня!

140

До 164

преди 2 години

Русия нямат абсолюто никакво историческо право и желание да "управляват" Европа (Путин го казва също) никога не са и имали и Путин като не иска с мира ще му дойде секира... ДРУГ е въпросът, че САЩ са по-голямото зло отдавна и какво ще правим ние с "нашата" ЕС и със САЩ?! Светът е малък, Европа в момента е жалка, ние сме жалки, така че Путин може би ни прави услуга да ни обединини и направи по-силни и може би най-накрая независими

139

Т

преди 2 години

Няма ако има само ще или не нападат.Такова АКО си ги изхвърляте някъде другаде.

138

Анонимен

преди 2 години

Мачкай , Вова !!!!

137

Анонимен

преди 2 години

Започвам да се съмнявам в съществуването на други истински постижения на бездънния човешки темперамент, освен войната и болестта - двата безкрая на кошмара

136

Димитър

преди 2 години

Защото едната страна "Защитавайки своите интереси" (Украйна) , изложи на опасност интересите на друга голяма световна сила. Това не е мъдро.

135

ХМ

преди 2 години

Путин вече пречи на олигарсите.Те са бизнесмени и няма да го търпят дълго.

134

Анонимен

преди 2 години

Северозападнала България е обезлюдена, хората от Украйна да идват. Празни къщи колкото искаш.

133

Димитър

преди 2 години

Трябва да си умел геополитически играч и да вземеш предвид много неща. Своята история, локация, население, традиции и обичаи за да знаеш какви решение на даден момент са добри за страната ти и народа ти. Тук не става въпрос за Алкайда срещу Украйна. Това са 2 народа които са били едно. Всичко с времето си, това отделяне (продаване на Украйна) от Русия беше твърде прибързано. Трябва да минат поколения напред за да се случи това. Няма лошо да са в Европа, но не и в НАТО. Затова е всичко това.

132

Пак ЛЪЖИ

преди 2 години

отделни подразделения и войници от украйнската армия масово се предават и минават на страната на Русия, бандеровските бандити от "Азов" и "Прави Фронт" масово бягат от бойното поле - историята от Афганистан се повтаря - западните изродди умеят да накарат хората да ги мразят

131

до 158

преди 2 години

А какво ще кажеш ако утре нападнат Варна и Бургас?

130

Анонимен

преди 2 години

а, само това остана мало.ум.ници такива.

129

до 155

преди 2 години

Като знаеш колко руснаци са избягали по света от режимите на Ленин,Сталин и Путин се досети защо нито един българин не е останал там.Според теб там има ли условия да се живее?

128

Димитър

преди 2 години

Те и Европейците не са слепи. Официалната позиция осъжда това което става, но неофициално има съгласие. И аз признавам, че това е кофти работа което става там, но в същото време никой не направи нищо съществено да предотврати и да даде някакъв неутралитет заради сигурността между силите в света. А защо Европа и Америка не състрадаваше така със Сръбския народ, Сирийския, Иракския, Либийския и мн други. Колко повече Русия си търси правата в задния двор, където е била държава преди.

127

до 135

преди 2 години

Напротив и тогава и сега сме против агресията.НАТО изсипа 9300 кг обеднен уран съвсем близо до нас-по близо отколкото е Чернобил.И затова има официален доклад на СЗО! Последствията от това са по страшни отколкото Чернобил.Това дори СЗО го признава в доклада си!Доклада може да се намери свободно в Интернет.

126

Анонимен

преди 2 години

Дано и тука дойде войната да видим тия дето се радват за тавариша им тогава накъде ще обърнат гУзо