70

Анонимен

преди 2 години

"В основата си организацията действа като колективно обединение за сигурност, чиято цел е да предостави обща защита с военни и политически средства, ако някоя от страните-членки е заплашена от друга държава."--------------------Значи нямат ангажимент към Украйна.

69

Анонимен

преди 2 години

Още Летин, пардон, Пунин, казваше че червената революция ще залее целия свят! Сто години след това наблюдаваме че червената революция се променя в нещо друго. СССР-то умря, сега е нещо друго, утре ще бъде какво? Тези, докога ще тормозят Света като тумор? Искат да са империалисти, но не могат, горките! Само с връткане на кранчето за газ не става! Иска се икономическа мощ, наука, технологии, Интелект!!! В които неща Русия е безнадеждно изостанала в последните години.

68

Анонимен

преди 2 години

С НАТО до туй лято...

67

Анонимен

преди 2 години

Колко войни е водило НАТО и в колко войни е учяктвало до сега от създаването си. Колко бази по света има НАТО и защо?Колко мирни живота отне НАТО до сега и иска и още.Чрез НАТО се контролират колониите като нас.

66

Анонимен

преди 2 години

Ние им бехме най-верните другарчета на рашките, лошо нема в това, обаче по-силния изяжда по-слабия, така е в живота :)))

65

Анонимен

преди 2 години

Остана да посочите поне една държава, която да е била защитена, а не нападната от НАТО от 1949-та насам.

64

Анонимен

преди 2 години

САЩ се изплюха на България с F-16, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали.

63

Анонимен

преди 2 години

САЩ имат избор - или да остъпят с позор, или да изчезнат от лицето на земята. Това означава за тях война с Русия. Русия при всички случаи ще остане, макар и с тежки поражения и загуби(ще има само губещи). Русия е твърде огромна, твърде много цели трябва да се унищожат в сравнение с възможностите на САЩ спрямо потенциала на стратегическата противоракетна отбрана на Русия. А за САЩ са достатъчни няколко ракети за да бъдат изтрити от лицето на земята, не става дума за Посейдон или за новите ракети, само добрите стари Сармат, Булава, Топол.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 Абе вие страдате от постковид мъгла в мозъка. Какви ескадрили Су-57 бе те руснаците нямат 4 такива самолета щото единия оня ден се разби та останаха 3, той ми говори за ескадрили. Панцир С1 и С-400 Байрактарите ги направиха на салата в Либия. Абе аланкоолу разберете че Русия е гола вода бе. С когото и да влезе в бой сега ще загуби.

61

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСамо да ти кажа една тайна. Ако не беше това въоръжение сега България щеше да е наполовината. Имаш ли идея тогава какви ракети сме изкарали от под земята? Американците са се обадили на турците и са им казали да не правят никакви глупости защото България ще ги засипе с ракети и половината Турция до Анадола няма да съществува. Въпроса е знаеш ли какви бойни глави е имало тогава на нашите ракетни комплекси? Знаеш ли че сме разполагали с крилати ракети наше производство и около 90 глави

60

Анонимен

преди 2 години

НАТО е реликва от Студената война, чиято цел е да обслужва геополитическите интереси на САЩ.

59

Анонимен

преди 2 години

НАТО вече няма пари.

58

Анонимен

преди 2 години

"В основата си организацията действа като колективно обединение за сигурност, чиято цел е да предостави обща защита с военни и политически средства, ако някоя от страните-членки е заплашена от друга държава."_________В такъв случай защо планира намеса в Украйна?

57

Измамата

преди 2 години

Нато трябваше да се закрие заедно с Варшавският договор по ДОВСЕ подписън от Сащ и СССР-Русия,но?!

56

Анонимен

преди 2 години

На България сега и трябват четири ескадрили Су-57, една ескадрила Су-34, зенитно ракетни комплекси С-400, Панцир-С1, Тор, брегови комплекси Бастион-П, танкове Т-90МС поне 1000 броя, БМПТ- Терминатор, САУ Коалиция и реактивна артилерия Торнадо-С, тактически ракетни комплекси Искандер, поне 4 дизел електрически подводници клас "Лада" въоръжени с крилати ракети Калибър, системи за РЕБ Красуха 4 и пари да ги поддържаме. Охх забравих че нямаме толкова армия да ги ползва. Нищо, друг път :)))

55

Анонимен

преди 2 години

Всъщност целта на НАТО е, в превод от английски, "Да държи американците вътре, руснаците вън, а немците долу"...

54

Анонимен

преди 2 години

Пак стигнахме до екзистенциалния въпрос за българина. Филма хубав ли е или е съветски?

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 И всички тия самолети ги платихме с компоти а не с милиарди за 8 стари самолета. Да не говорим че през соца пари вземаха тия които работиха . Миньорите по 800 лв в Кремиковци до 1000 .А от частното селяните за два три сезона правиха пари за апартамент в София . Сега пари правят евро дупитати ,приватизатори ,мутрите на властта а тия дето работиха при соца сега ровят в кофите за б.о.кл.ук . Защо при соца никой не ровеше и станахме 9 милиона ?

52

SS

преди 2 години

КАКВОТО И ДА ПИШАТ ИЛИ ГОВОРЯТ NATO-СССР-РОСИЯ НЕ ВЯРВАЙТЕ ! ИСТИНАТА Я ЗНАЯТ САМО ОПРЕДЕЛЕН КРЪГ ОТ ХОРА ! ЗА НАС ОСТАВА ЛЪЖИТЕ,ЛИЦЕМЕРИЕТО И ,,ДЕМОКРАТИЧНИТЕ" ЦЕННОСТИ ! ЗАЛЪГАЛКА ЗА МАСИТЕ !

51

Абе

преди 2 години

НАТО пет пари не дава за Украйна, но е против разширяването на Русия в посока към Балканите.