110

haha

преди 2 години

Освободени от съветските си окови,*************************************************************************Харесва ми - почти звучи като Турското присъствие в България през 13 до 18 век... И ся какво правим с езика на омразата ???

109

Фройдов

преди 2 години

След като загубихме първото място по производство на мартеници, единствената, диктуваната от националните ни идеали цел е да завладеем класацията по малоумие и то не само на глава от населението, в която отдавна сме недостижими.

108

Анонимен

преди 2 години

Генералния секретар на НАТО г-н Столтенберг, заяви на семинар, озаглавен Нови идеи за НАТО 2030 ("НАТО 2030 обединени за нова ера"), че поставянето на слънчеви панели върху натовските танкове е добро за околната среда. Прехода на натовските танкове на електрическа енергия от соларни панели ще намали зависимостта на натовската армия от въглеводорите на Русия и ще по същността си представлява девастейтинг санкция срещу Кремъл която ще задуши и разруши икономиата на Русия.

107

Христо Христов

преди 2 години

Платен съм !!! Има ме в ало ало!!

106

Тарикат

преди 2 години

НАТО се създава, за да противодейства на СССР и евентуалното му нахлуване в Западна Европа и други бастиони на демокрацията като Южна Корея , Република Китай , и др. А днес долу-горе за същото противодейства на държави с диктатури и разни джихадистки групировки.

105

Анонимен

преди 2 години

Нато е алианс на Сатанисти.

104

Васил

преди 2 години

До АнонименНе свършиха гламавите!

103

в ЕС

преди 2 години

Едвам удържат цената на газта на 1000$.

102

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин потвърди, че цената на газта за Белорусия ще се запази и за 2022 година на същите нива от 128.5$.

101

Бачи Кико

преди 2 години

"НАТО" създадоха уж контра на тия, които по-рано масово финансираха. "Демократичните" държави галеха и хвалиха Сталин, въоражаваха ордата му само и само да проточи войната и унищожи възродената праз 30те Европа. Ония с кривите носове завидяха на онази Европа, събудена предимнмо от героичния германски народ. Днес има ден наречен "деня на Европа", а всъщност това е деня на смъртта на Европа. "Победители" като Франция и Великобритания днес са пълна ***, защото застанаха на грешната страна.

100

Нека да е ясно

преди 2 години

НАТО не работи, НАТО паразитира...

99

Анонимен

преди 2 години

Северно Атлантически съюз какво прави в Черно море? Завзема територия! Няма нищо общо с отбраната. Руснаците са глупави че се вкараха в тази ситуация и сега берат плодовете на глупостта си.

98

Анонимен

преди 2 години

Генерал Ивашов макар и дърт комунист от времето на Брежнев командващ резерваа на руската армия поиска оставката на Путин. Не знам как Путин ще го изкомандва да направи мобилизация ако потрябва. Всъщност предшественика на Ивашов беше казал че руските резервисти са много облекчени щото докато отидат до сборните пунктове за мобилизацията и войната ще е свършила за Русия.

97

Лекарства за нос

преди 2 години

вместо да се възхищавате на руснята, запасете се с храна и вода за 10 дена. купете си брадва, чували и радио на батерии . батериите отделно, завити в станиол - най добре заедно с радиото в стара микровълнова или камера на хладилник. после ще ми благодарите. и като свирнат сирените, не разсъждавайте дали маските са за да мълчите, а правете квото кажат шапкарите щото ще се стреля на месо

96

Анонимен

преди 2 години

Руското оръжие е гола вода. В казармата когато бях през 70-те години имаше все още оръжие от времето на царската армия. Бях в разузнавателен взвод имахме немски далекомер от 1942 година който тежеше 4кг имахме и руски далекомер производство 1964 година който тежеше 75кг с триногата и комплекта се носеше от двама души. Какви ми ги дрънкате тука за силата на съвегското оръжие. Пълни головодници са руснаците.

95

Лекарства за нос

преди 2 години

До Реално! ако те карат да бълваш опорки докато у хасково пияниците вече бият жените си, си голем зян.

94

Лекарства за нос

преди 2 години

До Анонимен108 абе ти кво мислиш, че вместо със специални сили ще нападаме сръбската армия на нож ле?

93

Реално!

преди 2 години

НАТО е САЩ! Не им стига войната в близкия изток, сега и европа ще "освобождават". Как не ги е срам да си покажат главата след провала в Афганистан!

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 Абе аз го питам какво трябва да правим, той почва да оплюва НАТО. Не си мисли че като имамхме армия от 120 хиляди щика при комунизма и бяхме много силни. Бяхме същите къпути като сега.

91

Анонимен

преди 2 години

Русия е агресор. Унгария - 1956, Пражка пролет 1968, Полша 1980, Афганистан, Грузия, Крим, сега и Украйна. Какво търсят все по чужди земи! Откъде накъде ще налагат на държавите техен модел.