90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103 Българинът прогресивно оглупява. Друго нищо не мога да кажа за поста ти. Нито знаеш какво е социализъм, нито знаеш какво е сталинизъм а още по-малко какво е капитализъм ама ина чукча писател.

89

Анонимен

преди 2 години

"хайде обясни ми ако шиптарите почнат да колят македонци в РСМ какво трябва да прави България? 1. да сети и да гледа?"________С какво ще помогнем на македонците- с армията, която заради НАТО беше съкратена до капацитета на националния стаядион?

88

Анонимен

преди 2 години

Бастиони се строят срещу НАТО, а не обратно! Примери много...

87

южнотихоокеанскипакт

преди 2 години

След като се подсили с такива могъщи съюзници като Черна гора и Мъкедония, НАТО се превърна в страшна военна сила, Русия и Китай направо треперят.

86

до 102

преди 2 години

НАТО изобщо не се намеси в Кипър, намеси се Турция и незаконно окупира Северен Кипър. Поради тази причина ООН, нито която и да е членка на НАТО не признава новосъздадената държава, която без изненади е призната само и единствено от турския агресор. Въпроси?

85

Анонимен

преди 2 години

Сега на Запад е комунизъм, или по-точно социализъм от сталинистки тип, а в Русия цари капитализмът. И за това Нато толкова се сили, да унищожи капитализма на Путин.

84

Анонимен

преди 2 години

До до 99 Какви оправдания бе другарче. Като си толкова добър по сценариите хайде обясни ми ако шиптарите почнат да колят македонци в РСМ какво трябва да прави България? 1. да сети и да гледа? 2. Да чака какво ще каже Масква 3. Да се намеси.

83

Анонимен

преди 2 години

Какво поражда нуждата да ни рекламирате НАТО като някаква селска бакалия?

82

до 99

преди 2 години

Северен Кипър беше окупиран от Турция и насилствено откъснат от Кипър. Тези оправдания със сръбски сценарий можеш да ги пробутваш на дечицата в детската градина.

81

Анонимен

преди 2 години

До до 92 Имаше въстание та кипърските турци заради господарското поведение на кипърските гърци и работата отиваше на клане като в Югославия. Ама вие това не го знаете, вие знаете само да лаете.

80

Лекарства за нос

преди 2 години

росняк да каже, че нато е агресор, е се едно на сбора селския пехливанин да дойде до тебе и да каже "са що ме караш да те бием"

79

Лекарства за нос

преди 2 години

не е срещу ссср, а срещу варшавския договор. варшавския договор не е ссср, съвременна русия също не е ссср

78

Анонимен

преди 2 години

До Бай Курти Сигурен съм че селските генерали Румен Радев от с. Славяново и Стефан Янев от с. Поповица още са убедени че България е във Варшавския договор.

77

Анонимен

преди 2 години

82Кога ще се излекуваш от тази болест наречена русофилизъм :))) Какво значение има колко войни са водили САЩ? Холивуд бърка ли ти в мозъчето, бърка ти, банките американски ли са, американски са,какъв ти е проблема русофиле

76

до 92

преди 2 години

НАТО защити ли Кипър от турска окупация така както се готви да защитава Украйна?

75

Бай Курти

преди 2 години

Язе да ви кажем! Ако навремето Горбачов не беше чак такъв българомразец, още щехме да сме си у Варшавския договор, нищо че го нема!

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80 Знам че Варшавския договор никого не защити а нападаше само съюзниците си. Унгария, Чехия и Полша. Оня генерал с очилата и кривата уста Ярузелски се видя принуден да направи военен преврат в Полша един час преди танковете на варшавския договор да влезнат в Полша. Той тръгнал да ми разправя какво било направило НАТО. Ами унищожи раковото образувание Югославия доминирано от агресора Сърбия. Само това да беше направил оправдава съществуването му.

73

Анонимен

преди 2 години

НАТО е интрумент на САЩ за военна окупация на Европа. Останалото са басни за бавноразвиващи.

72

Любопитен

преди 2 години

Освен със защита на националните интереси на САЩ, НАТО занимава ли се с нещо друго? Щото ако го прави, въобще не се забелязва...

71

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПребоядисан скрап за много пари.