130

Чичо

преди 2 години

Дано не разберем, че целта на дядо Байдън не е опазване на Украйна а предизвикване на нова война в Европа, че този ЕС е голям трън в очите на американските "миролюбци".

129

КРАТУНА С ДВЕ МИСЛИ

преди 2 години

фашизма който уж е унищожен в Европа.....И КАКТО ГЕРМАНСКИЯ КАНЦЛЕР КАЗА НА ХАЙЛ ПУТИН : "ГЕРМАНИЯ Е ТОВА КОЕТО Е КОГАТО ПРЕСТАНАХМЕ ДА БЪДЕМ ДИКТАТОРИ КАТО ВАС" А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ТОВА ЧИЯ Е ДЪРЖВАТА, СЛЕД КАТО МОЗИНСТВОТО СМЕ ЗА НАТО И ЕС СМЯТАМ ЗА СВОЙ ЛИЧЕН ДЪЛГ ДА УСКОРЯ ИЗНАСЯНЕТО НА ВСЕКИ РУСУФУЛ В КРЕМЪЛ А ВСИЧКО РУСКО ДА ВЪРВИ НА СКРАП. аЙДЕ БЕГАЙ ПРИ ПУТИН ТАВАРИЩ

128

джо

преди 2 години

Пише ли Дойче веле, огледайте се къде е слънцето. Статията е пример за глупостите , които направиха съвремените политици и докараха "колата" до ръба на пропастта.Страни като нашата бяха изнудени да влязат в НАТО за да получат членство в ЕС. Даже и днес ние не отговаряме на повечето от условията, а вижте що за армия имаме. Положението е плачевно, но не се тревожете Големия "брат" ще ни спаси......

127

Делата

преди 2 години

До КРАТУНА С МИСЪЛ---Кой сте Вие че да ме гоните от Родината ми? Същото важи и за Вас защо Вие не се ометете за Щатите? Тук е форум в който се излагат мнения.Щом сте на различно от моето го изложете но незачитането на другите мнения си е част от фашизма който уж е унищожен в Европа. Писането с главни букви е крещене това Вие демократичните умни и красиви личности го говорите. А колкото до мнението Ви като поживеете достатъчно дълго може и да го промените.

126

МЕЖДУ РУСУФИЛА

преди 2 години

И ГНУСНИЯ КО*МУНИСТ НЯМА РАЗЛИКА - ЛАПАТ ПАРИТЕ И ТРУДА НА ДРУГИТЕ И ВРЕЩЯТ "САМО РУСИЯ". МАРШ В РУСИЯ ТАВАРИШИ

125

КРАТУНА С МИСЪЛ

преди 2 години

e ВСЕКИ КОЙТО ЗАЩИТАВА РУСИЯ; И ПОНЕЖЕ КРАТУНАТА Е КУХА ЩЕ ГО КАЖА ТАКА: ВСИЧКИ ФЕНЧЕТА НА КРЕМЪЛ СИ ВДИГАЙТЕ ПАРТАКЕШИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ И СЕ ИЗМИТАЙТЕ В РУСИЯ

124

Делата

преди 2 години

По делата ще ги познаете ! Казал го е Господ и още " Бере ли се грозде от тръни и смокини от репей " Доброто дърво дава добри плодове а лошото лоши" В този смисъл преглеждайки фактите до сега от създаването на НАТО и Варшавския договор сами преценете кой е крив и кой прав.Кой се отбранява и кой е агресивния.

123

Анонимен

преди 2 години

До haha - Започва езика на ЛЮБОВТА !

122

sfd

преди 2 години

натото пази и увеличава трилионите на шепа психопати, нещо като голямо вис и сик

121

Анонимен

преди 2 години

*** ще останат много изненадани.

120

Анонимен

преди 2 години

"... е пакт за самоотбрана", както се казваше в една реклама стига глупости

119

ля ля

преди 2 години

не разбрах за каква самоотбрана говори НАТО като всички го виждат като атакуващ фактор във бъдеща война! а на кой ли служи - само на щатите проклети! само Земята ще ни спаси с нейната майка природа - бедствие което да обедини останалите живи! на този път сме.....

118

дърт

преди 2 години

Сега НАТО работи единствено за защита на интересите на САЩ по цял свят.

117

Бългериъ фърст

преди 2 години

Другарю Байдън! Моля организирайте нападението на Русия в Украйна след 19.00 часа, за да го дават на живо по телевизиите. И да не е във вторник, защото тогава има турски сериал. Освен вас и Зеленски, кои други клоуни ще участват?

116

хаха

преди 2 години

Че той Б.Джонсън може спокойно да влезе в книгата на " Гинес" със скандли и простотии , които успя да сътвори за рекордно кратко време , не че хората не знаеха колко е *** и зъл де ! И Тони не беше по -добър но поне се прикриваше и създаваше илюзията че има някаква норма на сдържаност !

115

Aз пак НЕ разбрах

преди 2 години

И Испания по каква линия ни охранява въздуха тогава , като не я намерих нито в първите основателки , нито във вторите , нито пък сред чакащите кандидатки ! Това че Борисчо Джонсън не знаел - Не ме учудва хич ама ( той и без друго си има вид на пиЯница ) , който колкото и пъти да се ожени никоя няма да може да го среши ) но пък обяснява всички конвои "На СВОБОДАТА " които тръгнаха по света , защото на хората им омръзна от инфантилни , жалки и прости "политици" - Ковида само отключи реакцията !

114

Анонимен

преди 2 години

Станах за да се изпикaя върху НАТО и атлантизма и пак си лягaм.

113

Анонимен

преди 2 години

Пакта за отбрана нападна няколко държави в последните десетилетия.

112

Бай Илийчо

преди 2 години

Ша са мрие ! Яжте ,пийте ей тия три неща,баре ,а не сме валат ! Жените да станат по дашни !

111

Михали

преди 2 години

Чувал съм,че атаката е най-добрата защита, *** сега за първи път виждам как защитата е най-добрата атака.