50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 Затова живеехме като пълни мизерници. А що се отнася до самолетите толкова бяха хубави че щяха да ни ги свалят за 1-2 часа.

49

Асан

преди 2 години

А какво ни интересува това нас, нормалните хора? :)))

48

Анонимен

преди 2 години

НАТО е за да ви сплашва с война в колонията и случайно ако се разбунтувате да ви бомбардира с испански самолети.

47

ми то

преди 2 години

Ми то те такова агресорката Русия диктаторския режим на Путин къса парче по парче от Украйна. Ми то НАТО защо не защити Украйна ами само се плюнчат със санции-манции вече осем години! Мо то НАТО нали е май-мощния военен съюз на планетата!

46

Вече сме в 21-ви век

преди 2 години

НАТО има една единствена цел- ликвидиране на Феодалните диктаторски режими на планетата и утвърждаване на демокрацията в целия свят. Така на Земята завинаги ще изчезнат войните, разпалвани от феодалите, въпреки че Пентагонът може да се справи с феодалите и без НАТО. Времето на феодалите свърши в края на 20-ти век.

45

AUKUS

преди 2 години

САЩ, Австралия и UK създадоха преди време нов военен съюз.

44

Анонимен

преди 2 години

НАТО е колониална армия на САЩ...

43

Анонимен

преди 2 години

От 60-те г. до 1989 г. българските ВВС са получили от Русия и експлоатирали общо: 226 МиГ-21, 90 МиГ-23, 4 МиГ-25, 22 МиГ-29, 23 Су-22, 40 Су-25, 44 Ми-24, 18 Ми-8s всичко ~460 машини

42

Абе

преди 2 години

Киро Канадеца е евроатлантик, но Радев и Янев са непоправими pyсофилистици.

41

Българин

преди 2 години

При СССР живеехме зле, добре че НАТО бутна СССР и сега ние българите живеем добре в ЕС и НАТО. ЕС и НАТО са най-прекрасното нещо което се е случвало на нас българите в нашата 1300 годишна история.

40

Нане

преди 2 години

Само леко да ви светна... България във СИВ, над 300 бойни самолета изтребители... България в натуто, самолети на картички за 2030 година евентуално...))) но вече заплатени с милиарди долари!

39

Анонимен

преди 2 години

Байдън е само frontman на транс-националните финансисти които живеят от статута на долара като световна валута. А за да съществува световната доларова система тя трябва да се захранва с долари, и в резултат икономиката на САЩ се разрушава защото вече нямат както производство така и пазари.

38

Ползата от НАТО

преди 2 години

е, че империята на злото СССР се разпадна, защото не издържа на надпреварата във въоръжаването, а народите от Източна Европа извоюваха своята свобода.

37

Анонимен

преди 2 години

Русофилските капОти Радив и Янев и канадският капОт Петков, какво мислят по въпроса?

36

Анонимен

преди 2 години

Веднъж влязъл в НАТО всеки става заложник и пушечно месо на янките.

35

Годжи

преди 2 години

Българи оправете си комплексарската държава,щот сте стигнали дъното като нация,оправете си системата ви е болна,така пишеше на фланелките в шоуто на слави на неговата и на куку бент,системата ни убива,някои хора вече играят на стотинки и за два лева ще те продадът и измамат.

34

Анонимен

преди 2 години

Цялата глобална финансова система контролирана от англо-саксите се разпада и в момента я държат в изкуствена кома като инициират кризи, пандемии и войни. Русия и Китай са започнали действия срещу сегашната система и това изобщо не се харесва на западните кукловоди. Общия дълг на САЩ е 330 ТРИЛИОНА долара, постоянно се печатат хартийки и нещата задълбават все повече. Правят се опити за "Велик рестарт и зануляване" от същите за да си запазят властта но вече има нови кандидати и това не се харесва.

33

Анонимен

преди 2 години

За 30 години в НАТО и ЕС - 2 милиона българи измряха, други 2 милиона мият улиците и слугуват на западняците, първи по смърност в света, бедни като страна от Третия свят.

32

Анонимен

преди 2 години

НАТО ВЪН!

31

Анонимен

преди 2 години

НАТО е на Мошето папо...