65

Анонимен

преди 2 години

Като не е НАТО България ,тогава какво е? И защо се възползваме от придобивките на НАТО и ЕС? Пожелавам един ден България да е свободна от олигархията и мафията.

64

Анонимен

преди 2 години

В БГ отдавна има НАТО военни.Това са нашите военни.За какъв фронт говориш? Още с подписването на договора на НАТО,нашите военни са от НАТО и ние също.Избийте си от главите ,че Путин е Русия.Путин е мафиот от олигархичната мрежа в Русия.Тя е терор за мирните и добри Руснаци.Руснажите ще бъдат щастливи ако се освободят от Путин и неговата мафия,която трови живота на милиони Руснаци.

63

Анонимен

преди 2 години

България винаги в големите събития е била на губещата страна. България не е НАТО. НАТО са група хора с интереси и бизнеси.

62

Анонимен

преди 2 години

Всички путински шпиони вън от България.Ние сме НАТО.

61

Анонимен

преди 2 години

България е НАТО за какъв референдум говориш путински шпионин.

60

Анонимен

преди 2 години

Ако тука дойдат американски рейнджъри ставаме фронтова държава с всички последствия...------------- Путин вече каза още есента, че ни гледат тук "под прицел"!

59

Анонимен

преди 2 години

Русия е с население от 135 милиона.Достатъчно е само Турция от НАТО да неутрализира Путин.Путин има подкрепа от не повече от 30% от населението в Русия.Там той печели благодарение на фалшификация на изборите и заради страха на руснаците за живота си.Но има един проблем,това е че Путин има ядрено оръжие.Единствения начин да се спасим от Путин е да се изолира Русия и да не се купува газ и каквото и да е.И да има санкции на всички руски олигарси по света.Има ги навсякъде.

58

Анонимен

преди 2 години

"Първом ни унищожиха ... После промиха съзнанието на народа да се отрече от род, родина, че дори и от пол. Оказахме се крайно задлъжнели към банките им, изкупили преди това фалиралите наши. И сега изведнъж, почнайте война...? И то с Русия..!" _______________ Други ни промиваха век и повече! Затова мислещият българин тръгна да бяга оттук при първото отваряне на границата!!! Такива като вас още ни гонят от България! А за банки и т.н. вашите хора грабеха по руския план година преди преврата 1989!!!

57

РЕФЕРНДУМ ЗА НАТО

преди 2 години

Все още не е късно!

56

Анонимен

преди 2 години

Единствения проблем е че Путин има ядрено оръжие,иначе досега Путин щеше да е в затвора и руския народ щеше да е свободен и независим.

55

Анонимен

преди 2 години

Няколко са страните, които могат да изпепелят света... Но това ли искаме?!

54

Големо беганьие

преди 2 години

"Подсилването на източния фланг обратното на желаното от Русия" Да и после като руснаците нададат вика : "Ни шагу назад! За нами Москва!" натовци половината ще се претрепят в бегането!

53

Анонимен

преди 2 години

"Старата школа: Сериозно ли го пишеш или само да дразниш." ____________ Честно казано, не съм умрял от страх; трезвомислещ съм. Путин, обаче, често всява недоумение с неадекватни действия, та, от такава гледна точка...знае ли човек. Кой е мислил, че ще анексира чужди територии в 21 век в Европа?!

52

Джи ай Иван

преди 2 години

Аз не мога да повярвам, че България няма един боеспособен батальон.То какво излиза, че армията ни е от пазачи на имоти на министерството на "отбраната".Срамота!!!

51

ПроСоТо

преди 2 години

обаче като гледам снимката, ме напушва смех !...Виждате ли как са накичили това "МПС" с най-различни "дрънкулки"?...Гуд!...Те ОПРЕДЕЛЕНО са суперефикасни срещу армия,въоръжена с лъкове,стрели и копия...Но не струва и пукната пара срещу ОТВЕТНИЯ УДАР,който може и ще получи при евентуална .."неразбория"..Това ме кара да се смея...Зомбираните си мислят,че техните оръжия са "непобедими",докато не ги изпепелят за неколко секунди....Ега ти ПОБЪРКАНОТО човечество !

50

А колко е просто

преди 2 години

Кажете няма да вземаме Окрайна в НАТО и ....всичко е точно!!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Е.л.к.а. няма как да не препише някоя статия против Русия!!!

48

Анонимен

преди 2 години

До Старата школа: Наистина приеха наскоро такъв закон, който им позволява да "защитават" всякак руските граждани!

47

Анонимен

преди 2 години

Имотите на руснаците в България официално са ~400000. Руснаците са повече. Има и женени доста!

46

ПроСоТо

преди 2 години

що се отнася до Крим,ако прочетете историята на полуострова, ще разберете защо Президента ни Радев каза :..-"Крим В МОМЕНТА е руски "!