45

Анонимен

преди 2 години

Русия не иска война със 130-хилядна войска. Страх ги е, че ние ги заплашваме и ще ги нападнем с няколко-хилядна войска! Ха!

44

Старата школа

преди 2 години

Сериозно ли го пишеш или само да дразниш.

43

Анонимен

преди 2 години

Както ви чета коментарите и се сещам, че и тук у нас над половин милион говорят руски т.е. са руснаци, май чакате зелените човечета на Путин да ни спретнат референдум под дулото си и да станем русия! Те вече приеха такъв закон да си пазят гражданите из целия свят! Я се осъзнайте малко! Българите сме били яко руснаците 1916-1917 г. Славната ни конница и пехотни полкове не мислеха да ни предават на нашественика. А вие... Срам!

42

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в България, на Балканите и Черно море, съюзници! Искаме мир, а не конфликт от страна на русия. А тя разбира само от сила! Тези над 100000 руски войски, а и 30000 в Беларус, под чийто прицел (по думи на Путин!) ние живеем, не ни харесва! Вярно, 1000 не е нищо пред 130000, но ние не искаме да воюваме! Искаме защита срещу евентуални руски ракети, насочени към нас!

41

Натовеца

преди 2 години

ей на тва се вика ти в селото не го искаш то за попадията къщата пита ,някой ще може ли да го преведе това на Столтенберг!

40

Анонимен

преди 2 години

До 57 българина. Абре колега, тя като почне войната, първо северната част ще падне. Нали трябва да настроят далекобойността, Виж избери друг пункт да се събираме, и кажи от коя спирка.

39

Анонимен

преди 2 години

Сеяндурите ще ги пратят за пушечно месце както ги опушиха в Кандахар. Върнаха ги на майките им с дървени пардесюта. Който нема акъл става пушечно месо на чужди интереси.

38

Анонимен

преди 2 години

Сетийте ли са ся, що Балканите са в Нато и ЕС. Източен фронт се нарича. При едни военни действия, вследствие на прокси войните които Американците създават какво ще се случи с тоз фронт. Ще се превърне в територия.Ааааа, абе Турция нали е в Нато. Чувам тишина там. Нищо не казва. Интересно ми е тя на кой фронт е?

37

Анонимен

преди 2 години

Тези пак ще воюват срещу Русия. Подсигуряват си Южния фланг като германците през 1941 година. Кой ли ще бъде новият *** Мусолини с агресивен език и агресивни намерения като нашите български евроатлантици, и с мизерна армия и възможности? Може би България? Евроатлантиците да се мобилизират за Източния фронт веднага. Няма да чакаме. Да бъдат в казармите, да тренират за тяхната война.

36

Анонимен

преди 2 години

В момента НАТО играе роята на Вермахта. И тогава Русия е била сама. Ама и до ден днешен празнува на 9-ти май.Ей, нашите тиквеници не се научиха да си налагат парцалите.

35

Анонимен

преди 2 години

Нашите продажници ще ядат пердах и то сериозен. После ще има да си връщат канадското гражданство, а други ще търсят убежище в американското посолство.

34

Анонимен

преди 2 години

НАТО нахлува като германските войски през 1941 година. При всички варианти - съюзник или не.

33

Анонимен

преди 2 години

Женерал Моние Де Паси и женерал Петио Стоиание ще водят българската рота на Източния фронт.

32

Анонимен

преди 2 години

Ама за какво са ни тези няколко хиляди , Русия ако реши ще ги прегази като валяк.

31

голяма

преди 2 години

драма. то добре че хората имат армия, инак ние с тоз гол г з мойм само да ревем

30

Анонимен

преди 2 години

Гатанка: Ти го гониш, то идва. Ти го викаш, то бяга. Що е то? Отговор: НАТО.

29

Анонимен

преди 2 години

Вън окупаторите от НАТО от България. Нямаме нужда от помощ, това е незаконна окупация и въвличане във война, против волята на българския народ..

28

Анонимен

преди 2 години

Суверенитетът ни е нарушен. Няма решение на Народното събраниие за разполагане на чужди войски в България. НАТО нахлува в България без разрешение. Няма нападение срещу държава от НАТО от друга държава. Това доказва, че НАТО е агресивна военна организация за нападение.

27

Руми

преди 2 години

България бавно се превърна в протекторат като Косово.

26

Само напомням:

преди 2 години

Да не забравят да включат в плановете си и нашите хартиени F-16_ки.