125

ДО 188

преди 2 години

Европа не е ЕС , трябва да го схванете най-после . ЕС има няколко процента от Европа .Армения , Азербайджан , Русия , Турция - това са Държави в Европа - вие мислите че ЕС е Европа ?

124

0

преди 2 години

Искате, не искате света вече е триполярен, въпроса е в това да не застанем от страната на булката както винаги. Европа бавно умира, англичаните неслучайно се разкараха от там.

123

Lina

преди 2 години

Добре, че е Ст. Янев, че ако разчитаме на джинджъра- да сме под обстрел. Макар , че натам отиват нещата. Един дементен старец си играе на война - в 21 в. С една цел - продаване на собствения газ , дори с цената на война. Bay GUN

122

Анонимен

преди 2 години

България и Грегес ги оставят на турците.

121

ВънСатаНАТОотРодинат

преди 2 години

Време е за Народен съд за продажните ни политици-българоубийци!АнатемаНаЕвреятСулю!

120

Анонимен

преди 2 години

До anoninen: Най жалкото и смешно нещо е, когато някой пр.оСт дава съвети и говори глупости с апломб. Чак неудобно му става на човек.

119

Анонимен

преди 2 години

Какво е това ДПА?

118

Shark

преди 2 години

До anonimen. Пълни глупости говориш. САЩ се включват във войната след битките при Сталинград и Курската дъга, които предопределят изхода от войната. ТИ ЧЕТИ!

117

Анонимен

преди 2 години

Ами лесно може да се спре устрема на НАТО в България. Събирайте стари автомобилни гуми които да запалите около военните летища и да създадете зона невъзможна за полети. така окупационните самолети в България няма да могат да излетят и да извършат провокация от наша територия. Пълно описание има в инструкциите на армията на САЩ защита на дома при нахлуване на враг свалят се свободно в интернет. С техните камъни по техните глави.

116

Щирлиц

преди 2 години

Така започва окупацията.

115

Негър Скиор

преди 2 години

Никой няма доверие на Руският Троянски кон в НАТО и ЕС, "република" България. Факт. П.С. Закривай МВР......ЧАО

114

Анонимен

преди 2 години

За тези които не разбират, Русия е в съюз с Северна Корея, Китай, Венецуела, Куба, Беларус, Иран, и много други незнайни. Тъй че, не мислете колко велики са от Нато, и последствията какви ще са. Едно е да лаеш, друго е да апеш.

113

Анонимен

преди 2 години

173.Явно тез велики сили си мислят, че Руснаците ядат само зели и марули. Не виждаш ли, че не знаят какво да направят. И има защо. А, победители няма да има. Каза ти го човека. Е, питам. Защо не са приключили с Русия досега. Може да питаш Байдън, Макарон, Джонсън. Тук сред коментарите отговор нема получиш.

112

Анонимен

преди 2 години

На нас не ни трябват натовски войници по примера на унгария

111

Анонимен

преди 2 години

А да видиме пък ако стане война, целия свят ли ще клекне на Русия или обратното. Нашите русофили си мислят, че държави като САЩ, Канада, Германия, Франция, Австралия ядат само марули и са много слабо развити...

110

Анонимен

преди 2 години

Да, бе, ще ти правя рисърч. Ако те интересува, намери си го! Има го!

109

Анонимен

преди 2 години

Много се изсилваш с русофобската пропаганда. Никой не твърди, че по време на Първата световна война не сме воювали и с Русия. Така ни е подредил Фердинанда, че сме се оказали противници. ... ______________________ Глупости! Русия е силно против и пречи всячески на Съединението 1885, на Независимостта 1908. Не иска силна БГ държава да й пречи на пътя до проливите! Райхщад 1876. Защо нахлува в България? Къде е земята им? Грабители и окупатори! Добре, че сме имали армия тогава, да защити земята ни!

108

Анонимен

преди 2 години

И какво ще направят войските на нато дето ще довтасат,ще нападнат русия ли,това ще е краят на съвременния свят,едва ли

107

Анонимен

преди 2 години

Когато господин ,,майната му на Православието,'' плака от умиление ,всички гледахме като отровени и мълчахме ,сега ще си носим последствията ,не онези продажници в парламента и президенството ,а ние обикновените ,смачкани от 30 годишните експерименти българи !

106

Мунчо

преди 2 години

Колко " ЕВЕНТУАЛНО" ?