105

Анонимен

преди 2 години

Бой по НАТО ФАШИЗМА.

104

Какъв е въпроса

преди 2 години

Хайде да прецизираме нещата. Въпросът би следвало да бъде трябва ли да има ли американски войски и бази в БГ? Отговорът е еднозначен: Не, не ни трябват. Ако искат да воюват с Русия да го правят в Камчатка или някъде по-далеч от нас.

103

Добре да си помислят

преди 2 години

На тези наши политици, които се съгласят да се настанят трайно чужди войски в България ще им отнемем близалките. Нека си направят добре сметката.

102

Анонимен

преди 2 години

Това не го иска България!Никой не е питал българите за това.България не е на политиците, а е на всички българи.

101

Не е баш тъй

преди 2 години

До Анонимен 152: Много се изсилваш с русофобската пропаганда. Никой не твърди, че по време на Първата световна война не сме воювали и с Русия. Така ни е подредил Фердинанда, че сме се оказали противници. Но в България няма нито един паметник на руснаци, загинали във война срещу България. А паметник на английски и американски пилоти, който са бомбардирали София има. За какво? За това, че са разрушавали домове в София и убивали хора без ние да сме воювали с тях. Това, този паметник, е позор.

100

Анонимен

преди 2 години

Путин никога не е казвал,че "ни гледат под прицел"; ------------------ Напротив! При това дойде от руска медия!

99

Анонимен

преди 2 години

А по време на Втората Световна война София я бомбардираха английски и американски самолети, имало е доста жертви и разрушения. И затова паметникът на американски пилоти, който наши продажници вдигнаха в София е позор за България _________ А руският противник нахлул на война у нас 1916-917? В Добруджа, обстрела и бомбардировките по Северното черноморие, войната от 05.09.1944... Преди това пак обстрел на Варна? Този многократен нашественик заслужава над 100 паметника, масово на централно място???

98

Анонимен

преди 2 години

Вярно, че във война загиват хора, основно млади. Но Путин иска империя! Друго си е да е император!

97

Анонимен

преди 2 години

"Всичкото напрежение което се прави около Русия и Украйна е изкуствено създадено за да се създава впечатление че има враг и трябва да има борба срещу някой. Това е повод да се вкарат войници и оръжие в определени държави." __________ Това го прави русия, да си постигне вековните имперски цели! Приднестровие, Нагорни Карабах, Грузия, ... А и за вътрешна употреба - народът много недоволен! Ще вземат да последват призива на Общоруското офицерство, да се опълчат на Путин и да му спретнат преврат!

96

Анонимен

преди 2 години

Много типично есесовско/сталинско изказване - да избиваме хора!

95

Анонимен

преди 2 години

"А по време на Втората Световна война София я бомбардираха английски и американски самолети, имало е доста жертви и разрушения." _________________ Да! Особено след личното настояване на Сталин (архиви!) да са по-масирани и ожесточени!

94

Анонимен

преди 2 години

Чужди войски на наша територия твърдо не!

93

Анонимен

преди 2 години

Всичкото напрежение което се прави около Русия и Украйна е изкуствено създадено за да се създава впечатление че има враг и трябва да има борба срещу някой. Това е повод да се вкарат войници и оръжие в определени държави.

92

Анонимен

преди 2 години

NATO vs Russia то затова и са дали толкова жертви във ВСВ. Не ги интересува човешкия живот...на обикновения войник, а чуждите територии!

91

Анонимен

преди 2 години

...Тези циркаджии задокеански платени ,обиколиха цял свят,за да си правят "селфита" където са били!... __________________ Само те ли? Не следите ли и руски медии, соц. мрежи?! И на африкански, азиатски, южноамерикански държави? Много едностранчиво гледате на нещата...или пък, нарочно премълчавате неудобни истини!

90

NATO vs Russia

преди 2 години

NATO militaries : Sir, we must locate the enemy in the target area and destroy it! Russians : Sir why not destroy THE target area?

89

Анонимен

преди 2 години

...България нацяло е напазарувана от Европейския съюз... __________________& Я пак. Вижте собствеността на кого е, не държавата, в която са регистрирани! Поровете, излизат интересни нещица!

88

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука за взаимоотношенията NATO-Украйна- Росия ! Пука ми ,че при евентуален конфликт ставаме мишена ! И най накрая да не завърши всичко със радиоактивна пепел ?____________ 1) Ние сме НАТО. 2) Ние вече сме мишена - враг сме във военната доктрина на русия. Пък и от великата им Екатерина още! 3) При конфликт русия може и очевидно ще изпепели не само Украйна. Знаем, че 'радиоактивна пепел' стига и до нас - Чернобил на СССР. 4) Явно Путин още го е яд, че е трябвало да чака за НАТО като всички.

87

Не без наше съгласие

преди 2 години

"съобщи ДПА, като се позова на източници, близки до западния военен съюз"? Кой извън България ще решава дали ще се разполагат трайно чужди войски на наша територия. Тук не става въпрос за военни учения, когато да дойдат и след това да си вървят. Без съгласие на Народното събрание и правителството няма да стане. И изобщо не ни трябват. Нека да видим сега кой е п'родажник и кой - не.

86

Не е баш тъй

преди 2 години

До Анонимен 132: Чети историята! По време на Първата Световна война освен със съседи и с руснаци воювахме с англичани и с французи. А по време на Втората Световна война София я бомбардираха английски и американски самолети, имало е доста жертви и разрушения. И затова паметникът на американски пилоти, който наши продажници вдигнаха в София е позор за България.