28

До Nimand

преди 2 години

Ми не пак ще се скътаваш както го правиш в момента.

27

някой

преди 2 години

До ХристоГлупакът и след 30 години трудов стаж си остава ***. А едновремешната система на работа учеше хората да мислят а не как се пише есе, сиви и портфолио. Сегашните знаят само да искат а като трябва да се доказват почва хленч и сополивене.

26

Анонимен

преди 2 години

За 5 години трънки ще научиш. Има професии, в които и цял живот да работиш, взе научава ш нещо ново, без даже да се появяват нови неща в професията ти.

25

Nimand

преди 2 години

Аха наемат се доста пенсионери - САМО ЧЕ ТЕ СА САМООСИГУРЯВАЩИ СЕ КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ ВЗИМАТ БРУТО ОКОЛО 10 ХИЛЯДИ НА МЕСЕЦ . АМИ ТО И АЗ ЩЕ РАБОТЯ ТАКА !!!!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Оф горките вие били роби ... ами като не ви х аресва да сте "роби" започнете свой бизнес. Ама проблема е там, че не ви стига акъла за това. За това сте "роби".

23

33 годишен

преди 2 години

Като няма да има пенсии защо да плащам данъци? То както се очертава имам още 50 години да работя :)

22

Анонимен

преди 2 години

Абе що не четете статията ми само заглавията и бързате да пишете глупости? Никой не ги кара на сила просто ги наемат ако искат да се заниамват с нещо. Много пенсионери предпочитат да работят вместо да си седят вкъщи цял ден. И аз не мога да не правя нищо ако не се заниамвам с някаква работа ще изперкам.

21

немец

преди 2 години

Понеже пенсионната възраст се покачва постоянно, това е новото нормално... Който сега е на 50 г. ще трябва да работи до 69 (в момента) Обаче докато ги навърши ще минат още едно-две "повдигания" и ще станат 72... Само след 20 години ще е задължително да се работи до 75... за който ги доживее... (дедо ми умря на 61, баща ми на 68...) така че всичко е супер - бачкаш до гроб и ти взмат отчисления за пенсия дето никога няма да я видиш - крави за доене или роби - на който какво му харесва...

20

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Както винаги лъжи. Това било единствения начин да си предадат опита. Като че ли на 50 години са още неопитни и до 65 няма да имат време да го предадат. Истинските причини са ги написали коментиращите преди мене.

19

Коколино

преди 2 години

Я работи цял живот тежка работа и като ти дойде да се пенсионираш(ако си жив) ще се махнеш на секундата.

18

до 22

преди 2 години

"милениумите" са на по 40 години вече... хайде разберете за какво говорите преди да пишете глупости.

17

Анонимен

преди 2 години

Просто милениумите за нищо не стават.

16

Томов

преди 2 години

Повечето работят, защото едва кретат финансово с смешните им пенсии. Все в България ни хвалят смешна та Германия колко голяма работа била и хората все вярват на глупостта и малоумщината на журналисти и хора без добро образование и реализация там, които разправят врели некипели. Единствената по добра ситуация там е тази, че са почти 90 милиона население ако и ние бяхме 17- 20 милионна държаваеше да е доста различно положението.

15

SHEFA

преди 2 години

Нека го направят като в япония там пенсии няма.

14

А в Китай

преди 2 години

Смятат, че да Караш Възрастните хора да Работят е Висша Форма на НеУважение към Възрастните!

13

Анонимен

преди 2 години

дрън-дрън сороспетини. нема как мързелив сороспетник да научиш на работа. това са обществените търтеи лаещи само за повече друсалка, кинти онпривилегии.

12

SHEFA

преди 2 години

До ВанЕПА ТИ ЦЕЛ ЖИВОТ ЗА КАКВО СИ РАБОТИЛ ЧЕ СЕГА НЕ ТИ СТИГАТ?????

11

SHEFA

преди 2 години

А ТАКА-НЕКА МЛАДИТЕ ДА СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТО.-ПА ПОСЛЕ ОХ.-НЕМА КАДРИ-УБАВО ГИ НАУЧИХТЕ.

10

Ван

преди 2 години

Много негативно подхождате. Въпрос на личен избор (а не на принуда поради бедност, както е в България). Аз бих поработвал малко и след пенсия ако ми харесва работата и не е повече от 4-5 часа три-четири дни в седмицата. Ще има с какво да допълвам спестяванията/пенсията и ще мога да си позволя повече да пътувам, а не да кеся у дома.

9

Анонимен

преди 2 години

Ценни кадри били, опитни били, искали да бъдат активни.. пълни глупости! С тези цени пенсията не стига до никъде, за това и толкова пенсионери идват в България. Колелото на запд се завъртя. Сладките години свършиха.