8

Анонимен

преди 2 години

Когато безработицата в БГ стане като тази в Германия, пенсионерите да бачкат и до 100 години с памперси ако искат. До тогава младите са с предимство!

7

Алооо

преди 2 години

До Нов световен ред просто цялата политика е грешна. Идват разни *** отвсякъде особено от арабските страни, щото там САЩ унищожиха каквото можаха и тия сега идват в Европа и нали е демокрация, те ще лежат ще *** и ще се размножават, а немците ще бачкат. Няма как да издържи икономиката като храниш разни такива търтеи, а германките налитат по големите паламарки и ще видите след 20 години Европа ще е халифат, ако до тогава не стане някоя гражданска война.

6

До нов световен ред

преди 2 години

Прав си, в САЩ е и по-зле. Роби сме до самият край! Да се чуди човек защо сме се родили

5

Нов световен ред

преди 2 години

Това е новото "нормално" ! Роб до края на дните !

4

Алооо

преди 2 години

И направо умираш на работа и в трапа. Дано поне погребението да го поема фирмата, че си е бая пара в днешно време ни да живееш, ни да умреш. Нашата социална политика предвижда и до 80 да се работи, тия немците са аматьори. Да дойдат нашите политици в Германия да ви покажат как за норматив време могат да ви унищожат и разграбят държавата.

3

Анонимен

преди 2 години

То и тук искат хората, но не може, с пенсия не се живее

2

Крети

преди 2 години

Нали имат млади, красиви и образовани Сириици, Афганистан и други подобни лежащи на помощи?Напишете и за наемите в големите градове!

1

Анонимен

преди 2 години

при нас хората не доживяват до тази възраст или са в ужасно здравословно състояние