31

Уууу

преди 2 години

Хора не виждате ли, че тази е психясала тотално. Тя има само едно копче, натискаш го и тя започва:" Гешев, Гешев, Гешев". Друго нито знае, нито може. Тотален провал и при тази.

30

Анонимен

преди 2 години

Явно има в предвид отказа на прокуратурата да разследва кирчо за документна измама....

29

Анонимен

преди 2 години

леля зелка в кацата се смее

28

Гешевизация

преди 2 години

От прокуратурата никога не разследват фашисти! Да живеят фашистите от Перник, нали така!?

27

Диана

преди 2 години

До Кажи си го, моме Къде търсиш под вола теле, значи?! Именно Борисов се справя отлично с корупцията - колко заплахи за живота му имаше, но човекът си е умен! Не му трябва Харвард за да го доказва, значи...А американците ни разнищиха,този ми говори за справедливост - е, справедлив преход ни стовариха, наистина - само 2 млн. българи прогониха от страната. Ще видим сега още колко българи ще се юрнат към границите от великата им "справедливост"...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

26

Майора

преди 2 години

Ябе Йорданова докато ти и Рашков се занимавате с несвойствени неща , престъпността расте и битова и всякаква друга! Кога ще тазследваш Бойкикиев за разговора с Маджо , Божков за неговите далавери и Баневи , Стайкови , Арабаджиеви? Май целта ви е махане на Цацаров и Гешев та олигарсите да дишат свободно!

25

ПОЛИТИЧЕСКИ УБИЙСТВА

преди 2 години

В БЪЛГАРИЯ УБИЙСТВАТА НА ПОЛИТИЦИ ОТ ОПОЗИЦИЯТА ЗАПОЧНАХА..УБИЙСТВОТО В РУСЕ НА КООРДИНАТОРА НА ГЕРБ....... ОТЕЧЕСТВЕНИЯ ФРОНТ ОКОЛО РАДЕВ... БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА........... ЗАТОВА БЪРЗАТ ДА ЛИКВИДИРАТ И ГЛ. ПРОКУРОР - ГЕШЕВ.....

24

ОФ-ето

преди 2 години

тези прикрити комунисти от ОФ-ето, предимно от УЖ десните в ДБ незнам КОЙ главен прокурор са харесвали, въпреки че някои са работили с него, КОЙ Цацаров, Борис Велчев, Филчев, Татарчев... толкова години и все не са доволни, другарката Надежда Йорданова се опитва да се намести на мястото на Надежда Михайлова (тогавашна)

23

Чичо

преди 2 години

Тая как е изумително кухо парче!?! Как може да е на този пост???Ама то като ги виждаме и другите днешни -от главата до петите ,,умник до умник"

22

Божков

преди 2 години

Колко е заплата на тая разградска *** от Васил Божков?

21

Анонимен

преди 2 години

Йорданова, а ти кога ще разследваш пликовете, с пари, които Пламен Узунов носеше на президента. Лесно е, има цял запис?

20

Инквизиция и фашаги

преди 2 години

Прокуратурата не разследват фашисти!

19

Диана

преди 2 години

До КОРУПЦИЯТА - РАДЕВ Тези хора са неразследваеми - жената много ясно ти го каза! Прокуратурата има огромна власт и само отказва наляво и на дясно...То причините са ясни - защото никой у нас не е осъден, та прокуратурата явно не иска само да се хаби, да копа, да копа и ...накрая - камик, значи...Не-е-е! Тези не й минават! Като почнат съдиите да осъждат и прокуратурата ще почне да не отказва, явно...

18

Кажи си го, моме

преди 2 години

КПКОНПИ е маша на Борисов и Пеевски. А от мреме на време се заяжда с дребни риби и обществени поръчки за парлама. Трябва ли САЩ да ни вършат справедливостта... Вярно казват, че от разстояние нещата се виждат по-добре.

17

Анонимен

преди 2 години

Властта има работа не да е кокшкарска работа оня три години се занимава с климатика му капе дами и господа колата му пречи а престъпниците кои ще лови а Цветелин Ботев.Нямаме си работа

16

Анонимен

преди 2 години

Надка с Гешев ляга, с Гешев става, омръзна ми тая. ОСТАВКА!

15

Али Ръза

преди 2 години

Много симпатична булка

14

Брей,

преди 2 години

...как "бухалката" се стоварила върху "горките" Олигарси ...Цветан Василев,Черепа ,или Прокопито...? Тази верно ще ме разплаче! Лицемерието не знае граници!

13

В България Убиват

преди 2 години

Ще искам убежище от чужда Държава, в България е див фашизъм!

12

Аверите на Гешев

преди 2 години

Срещу мене има извършени два атентата и над 10 опита за самоубийство но според Прокуратурата престъпниците от Перник са добри хора! За капак полицията ми конфискува къщата!Това е тотален Фашизъм и нула право!