91

Анонимен

преди 2 години

Каквато и да е, поне не ме отвращава, когато я видя. За разлика от една простаа кърджалийска патица, която се позореше всеки път, когато говореше (или някой друг говореше за нея). Боже, какви долнопробни *** ни управляваха само до преди година!!!

90

Божкеее...

преди 2 години

Каква некомпетентност...и комсомолски устрем!

89

Анонимен

преди 2 години

Запорираха няколко милиона на Прокопиев и тази секретарка и Бойкикев вият от сутрин до здрач.

88

Справедливост

преди 2 години

Прокуратурата погна спонсорите им. За това е цялата дандания. Доста милиони се хвърлиха, за да разтурят специализираната прокуратура.

87

Анонимен

преди 2 години

Понеже Гешев погна мутрите! И сега гледат да го махнат! Това и децата в детската градина го разбраха.

86

тая дебарска пръчка

преди 2 години

колкото по бързо я махнете от екраните толкова по добре

85

Анонимен

преди 2 години

Г-жа бюрократката е от така нареченото СТАТУКВО, ама от най-мазното! Сега ще ПРАВИ ПРОМЯНА?! ТЯ - Същата,която не е излизала от сладките обятия на бюджетния материализъм по времето на Борисов. Гешев е цвете, в сравнение с този бурен.

84

преди 2 години

По принцип е вярно това което казва, но ще има ли взети мерки ?

83

Тц,тц

преди 2 години

Драги Ни госпожо министър! Напоследък все някаква "бухалка" ви е в устата! Нещо незадоволена ми се струвате,според Фройд!Лекувайте се,Д-р Бостанджиев е в помощ при такива проблеми!

82

Сатир

преди 2 години

"Към днешна дата няма ефективен механизъм, по който да се търси отговорност от главния прокурор предсрочното му освобождаване или наказателна отговорност." Това "моме" в едно изречение каза две лъжи. Сега да върнем въпроса - как да осъдя правосъдния министър за лъжи и манипулации???

81

Диоген

преди 2 години

Йорданова, Йорданова! Там, от адвокатската колегия, всичките ли сте с акъла на бившия вътрешен министър М-р Бийн? Щото и той е със същата фамилия!

80

Анонимен

преди 2 години

До Новинка..... Де да станем като гърците! Та те поне взимат заеми и ги дават на хората!Помощи,пенсии,МРЗ,върнаха им парите от намалените пенсии....

79

Анонимен

преди 2 години

Десет години юрист в МРРБ, бастиона на ДПС, където и чистачка не взимаха без одобрение от сарайте и тринадесет години адвокат към НПО разследвано от ОЛАФ за индиректно присвояване на средства. Неизвестно в юридическите среди име, неизвестно лице, няма изявено мнение в широки дискусии по много въпроси Как се намират и предлагат такива хора не знам.

78

Анонимен

преди 2 години

Секретарката на Ристьо по-добре да остави юридическите и конституционни въпроси на хората разбиращи и занимаващи се с право, да се поспре малко от обиколки по телевизии и да започне да върши работата, за която е сложена на този пост, а тя е да се грижи да има тонер и хартия, служителите да си получават заплатите навреме, да подържа сградният фонд в прилично състояние и хората да се трудят при нормални условия.

77

българка

преди 2 години

Тази шантонерка е учила КРИВО, мазна лигла... Аман от измислени професионалисти...

76

НАВАЛНИ

преди 2 години

Радев е агент на Путин..... Ще гонят войските на НАТО от България..... Преследват ГЕРБ /СДС /ПАТРИОТИ.......... ДОЛУ, ДИКТАТУРАТА...!!

75

Уд

преди 2 години

Трудно ми е да разбера някои хора. Не искахте ГЕРБ, ми няма ги. Сега е по-добре, наслаждавайте се на промяната. Защо пак с ГЕРБ се занимавате. Ходете на площад Ленин, размахвайте байряците в чест на Коремното. Това гледане в миналото е вредно за психичното здраве. Да живей Коремното и ***, а и Кокорчо.

74

Анонимен

преди 2 години

Тя ли назначи Гешев, че тя му иска оставката? Това е колективно изборно решение! А Божков, Василев и Прокопиев биха се радвали много, ако тя имаше възможност да го направи!.... но важно е да се клати тревата!!!!!

73

Анонимен

преди 2 години

Таз е слугиня на червените олигарси!

72

Новинка

преди 2 години

Оказва се, че "Промяната" се изразява да се теглят заеми всеки месец по 4.5 милиарда евро !!! Браво! Значи скоро ще сме като Гърция. Е, свиквайте с парче хляб и мръcна вода от източения язовир от Проасто Киро !! Свиквайте !