51

Срам

преди 2 години

Идеята и целта е посяване внушения в и без това разколебаните хора.Отрицанието на всичко бившо е типична черта на новата власт. Ако полицията събере годни показания и факти и господ да слезе на земята, прокурорите не могат да отрекат, а съдиите да не приложат закона. Когато обаче некомпететни хора, зависими от зачервените си партии размятат уж доказателства, а те са умело скалъпени и недоказуеми, ще страдаме.

50

Гешев не се давай

преди 2 години

Гешев е единственият, който има топки да арестува националния предател Киро.

49

Григор

преди 2 години

До АнонименСигурен съм че имаш дефицит на мозък :D

48

1

преди 2 години

До Изход,щом милиционер ,от милиционерското в Пазарджик,може да бъде прокурор,защо секретарка да не е министър на Правосъдието,даже до преди 6,7 месеца,имахме прмиер-пожарникар.

47

реалист

преди 2 години

Гледах и интервюто по Нова как се омота като пате в кълчища. Трябвало Гешев да си подаде оставката за да се нправят рформи в съдебната систма. По голям цирк от това равителство България, едв ли е имала. Хвани единия, удари другия!

46

Анонимен

преди 2 години

Гледах интервюто по Нова тази сутрин. Не знам доколко е компетентна тази женица, но изказванията й бяха лошо подготвени, празнословни и заучени. Не можеш да излезеш по телевизията с послания от типа: "важно е да има дебат по въпросите, които са важни" и "главният прокурор трябва да поема отговорност, защото носи отговорност". Милиционера Гешев трябва да се маха от поста, но ако разчитаме на такива да го свалят, май ще си изкара пълния мандат.

45

Следят всичко

преди 2 години

Те Герберите са не пак, а денонощно на амбразурата, някъде имат щаб за компютърни манипулации, незнам къде е този щаб в ДАНС ли в Перник ли но го има!

44

ДИКТАТУРАТА-РАДЕВ

преди 2 години

Повтаря историята от 1944..Отечествен фронт от 4 ДС/БКП партии-фиктивна многопартийна система... Ще смачкат и преследват ГЕРБ/СДС /ПАТРИОТИ и всяко опозиционни действие....... Остана им само да свалят ГЕШЕВ и да започнат ЧИСТКАТА!!... ДОЛУ, ДИКТАТУРАТА...!!

43

do 48

преди 2 години

До ИзходХаха, секретарка, така ли?Казваш, друго си е Дани Митов- велик юрист?Тази жена е много добро попадение за министър на правосъдието.

42

Изход

преди 2 години

Доживяхме една секретарка да е правосъден министър и да се изцепва с повод и без повод ! А и да има искания ! Господи, защо пак наказваш народеца ????????

41

Анонимен

преди 2 години

Кой ще я извърши тая "радикална реформа" - разградската секретарка или адвоката без разрешително и единственият трудов стаж, които е имал е при Герб, първо служебен мин.на правосъдието и после редовен такъв в правителство на ГЕРБ.

40

Фашизъм

преди 2 години

Да не се лъжеме, България е пропита от фашисти, милициите на Борисов са във всички институции, искат да контролират всичко чрез масови СРС-та - компютърна програма която манипулира хората!Има Българи в Англия които се контролират по електронен път, чрез Софтуерна програма ! Искате ли имена?

39

Анонимен

преди 2 години

30г говорят за съдебна реформа, абе тези юристи за *** ли ни взеха. От цялата реформа само където им увеличиха доходите на магистратите и носят тоги

38

Принципът на Питър

преди 2 години

"Първият признак, че човек не си върши работата в собствения си отдел, е като почни да се меси в работата на другите отдели"! Тази калинка само риве...Гешев , та Гешев! Явно друго не я интересува, като са я набутали там!

37

Анонимен

преди 2 години

Тази жена е толкова некомпетентна, че е срам да е български министър. По некомпетентна е и от Данаил Кирилов. Ако не знае и сега отказа на прокуратурата за образуване на досъдебно производство се обжалва пред съда. И сега МВР може да образува дела, за което не иска съгласието на прокурора, а само го уведомява, че има образувано дело - чл. 212,Ал. 2 от НПК. Повечето досъдебни производства, всъщност са образувани именно от МВР.

36

Н1

преди 2 години

Искам само да припомня, че тая "умница" и голям специалист по право е от партия ДБ. На изборите ДБ има 6,3% рейтинг сред избирателите. В правителството са благодарение на неква коалиция и надутия резултат на ПП Кире. Предвид това, обществената подкрепа е нищо и половина и да не дуят мускули толкова. Не са наясно с кого си имат работа и то точно в рамките на закона. Държавата и хората имат нужда от решаване на проблеми, които се виждат от всички. Другото е за специалисти, не за тях, Надка хептен.

35

Анонимен

преди 2 години

Закривайте я тая държава и да идват руснаците, и без това местят танкове насам.

34

Променен

преди 2 години

Тази има нещо неприятно в излъчваненето, като непочтен човек изглежда

33

Анонимен

преди 2 години

Тия май няма да изкарат до март. После ще ни баламосват с "Ново начало със стари уроспии" на Мая Манолова.

32

До 7

преди 2 години

Какво точно ти откраднаха бе ,мушморок??? Само внушения,обвинения и празни приказки и нищо на мегдана. Ако имаше поне едно доказателство досега щяха да го покажат! А този смешен фотошоп ,какъвто има и от кабинета на Радев и който може да го направи и първокласник го дъвчат,повтарят докато внушат че е ,,истина и си вярват цяла година!