71

Любовница

преди 2 години

Хора, не очаквайте нещо от тази жена. Единствената причина да е на този пост е защото е любовница на Христо Иванов и единствената й мисъл е да защитава докрай неговата фикс идея за смяна на Гешев.Иначе потенциала и знанията които демонстрира са на ниво Факултето...

70

Съжалявам

преди 2 години

Гешеф, братиньо, ГЕРП умре... Нищо лично...

69

Далай Лама

преди 2 години

През носа ни ще излезе безразличието на суверена към тези ,които го управляват ! Скоро !

68

Мдааа!

преди 2 години

Тазьи мисирка и като секретарка на Пинокио не е била кадърна - никога не е могла да направи кафето прилично. А Ние я сложихме правосъден министър !!!! Колко ли ни е плитък ума ?

67

Петя Славова

преди 2 години

КОЛКО ПАРИ ПОЛУЧВАТ БЛИЗАЧИТЕ,*** НА ГЕРБ ДА ПИШАТ ГЛУПОСТИ ЗА ПАРИ КАКЪВ Е ХОНОРАРА КОЙТО ДЕБЕЛИО ПАЖАРНИКАР ПЛАЩА С КРАДЕНИ ПАРИ НА САЙТА,ГЕРб в затвора.

66

stu

преди 2 години

Тази лелка е поредната шм.атка издрайфана от мизерните вътрешности на рЕзидента Раджьо и неговите проксита от руското пАсолство, с помощта на които си имаме правителство на "продължаваме пОдмяната"!!! Палячовци- Гешев трябвало да си даде оставката, щото просто трябвало?!?!? *** неграмотници

65

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден повтаря едно и също а изражението на лицето винаги е като за 18+ филм.

64

Оффф

преди 2 години

Ми тя Мара Отварачката - по- умна от тая глезла! Как си цупи устичката само!

63

До СУ

преди 2 години

Който вярва в подхвърлени цифри без грам Доказатерство - явно е от СУ!!

62

Анонимен

преди 2 години

На Прокопиев му запорираха за над 200 милиона имущество, и Цацаров изгоря, с Гешев ще им е малко по трудно, но сегашните са лакеите на истинската мафия и олигарсите, това трябва да го знаете.

61

Аха, значи!

преди 2 години

Искат Прокуратурата да не разследва? Пазарихме Промяната...

60

Анонимен

преди 2 години

До П.К. инк.За съжаление много хора вярват в това. Изборите го доказват.

59

СУ

преди 2 години

Защо Днес,бг Герб=сдс-дпс треперят за законите ,НАЛИ СА ЧЕСТНИ ПАРТИЙ И НЕ СА крали ,тези 65 милиона и 12 милиона озеленване къде потънаха?

58

тусоэф

преди 2 години

......По думите й, голямата власт на прокуратурата е да не образува досъдебни производства, да не разследва конкретни случаи............. Тази госпожа говори и срещу шефа си, защото по-заметен от неговия случай, с декларацията на кирокуролацията, едва ли има през последните години.

57

joe

преди 2 години

Тази е много долна, изключително некомпетентна и единствената и цел е саморазправа с Гешев. Гледах интервюто ѝ тази сутрин ,абсолютно нищо съществено не каза, имам чувството ,че е тотална нула в юридическата наука.

56

Пази Боже

преди 2 години

...сляпо да прогледа!!! С коя ръка да се прекръстя?!?!

55

П.К. инк.

преди 2 години

"Кюлчета, пачки"??? Не са ли това смехотворните съчинения на уличните гавроши? Има ли нормален българин, който да вярва на подобни инсинуации и пошли лъжи и измами? Къде са истинските подбуди, неоспоримите доказателства? Или всяка лъжа, повторена хиляда пъти да хване баламурниците на въдицата?

54

Анонимен

преди 2 години

Гешев си върши работата, тази да обясни откъде безработният Бойкикев има пари за апартемент с гараж в Белгия

53

АЛОУУУУ

преди 2 години

ПЕНКЕЕЕЕ, И СЕГА МВР МОЖЕ ДА ОБЖАЛВА ПРЕД СЪДА!!!! И СЕГА МВР МОЖЕ И ОБРАЗУВА НАКАЗАТЕЛНИ ДЕЛА - ЧЛ. 212 ОТ НПК!!!! ПЕНКЕ, БРЕ, ЧЕТИ....! ПЕНКА ПАК НЕ ЩЕ...!

52

Обективно

преди 2 години

СМЕНЯМ КАНАЛА. Главният прокурор НЕ МОЖЕ да влияе на отделните прокурори дали да разследват или пък не!!!! Значи Основната отговорност е на Отделния Прокурор! Ще му забраните да мисли ли? Това ли? Или да мисли както ви се харесва на вас?!?