11

Анонимен

преди 2 години

Много й се ще да въведе прокопиатурата, ще си заслужи пликчето.

10

Анонимен

преди 2 години

Щото оправихте... всичко друго..., че само прокуратурата е големия проблем на България... Дoлни мoшеници и крадци...

9

Диана

преди 2 години

Е, голяма власт има тази прокуратура, значи, няма що, явно! Ами като не иска прокуратурата значи има сериозни основания за това, чувства че не може да се справи с тези случаи и те съответно отиват при много опитните и знаещи съдии - просто! Но...роз.овото пр.асе.нце Йорданова не иска да работят толкова съдиите, значи - все прехвърля топката в чуждия двор, а какво ще стане със случая хич не й пука...После, разбира се, ГЕШЕВ е виновен! Той е виновен ВИНАГИ и за ВСИЧКО! ..Нема как, значи - любоф...

8

Българин

преди 2 години

Във всяка една нормална държава, такава постановка ще бъде отхвърлена като несъстоятелна! Никъде няма снимка на Борисов, заедно с бакноти и "чекмеджета"! Снима трето лице, когато него го няма! Гнусната ченгеджийска постановка си смърди отвсякъде! Но поръчката на Ментора на Радев,/Васил Божков-Черепа/, е по-важна от всякакви други проблеми в държавата! Личи си и Тази, за какво са я намърдали там!

7

КОРУПЦИЯТА - РАДЕВ

преди 2 години

Кой ще разследва торбичките за Радев, Рашков.. и. т н..?......... КОЙ ще разследва олигарсите,които финансираха ПАРТИИТЕ НА ПРЕВРАТА..?

6

Анонимен

преди 2 години

Че точно затова хунтата герб-дпс си назначиха Каскет Каренин, за да не подвига обвинения срещу тях, да си крадат на воля и да знаят, че никой няма да им търси отговорност. Затова сега герб-дпс реват, че Гешев не трябва да подава оставка. Защото е последната преграда пред съдебен процес срещу Борисов и сие.

5

Фашизъм

преди 2 години

Прокуратурата не разследват престъпления извършени от фашисти в МВР е същото! В Спец прокуратурата ми потулиха жалба срещу членове на ОПГ в Перник с Фашистки манталитет!

4

Ст.Чилингиров-младши

преди 2 години

Гешев може да се откупи, ако обърне палачинката спрямо Борисов. Всичките останали кукловоди ще се съгласят Бойко да бъде изпържен, за да остане момчето с каскета, което им върши работа. Само, че Баце има в сейфа неща, които биха унищожили Гешев, и на практика е недосегаем. Най-накрая ,за да има мир, Иван Гешев ще бъде посъветван от когото трябва да се оттегли, и на негово място ще се инсталира някоя безопасна игла, безопасна за всички.

3

Анонимен

преди 2 години

Дубай не вярва на сълзи.

2

Анонимен

преди 2 години

Ами Ти за какво си сложена там бе , лелче? За заплата и интервюта , както всички досега...

1

?

преди 2 години

Мафията си има главен прокурор - ваксина против разследване, дела и наказания.За това осъден политик, мафиот, и *** няма.